Frågor & svar om flytten

Varför hamnar jag på klingel.se när jag vill till Wenz hemsida?

Wenz har slagits ihop med systerbolaget KLiNGEL. Nu finns därför både KLiNGELs och Wenz varumärken samlade under ett tak.

Varför har Wenz slagits ihop med KLiNGEL?

Sammanslagningen ger oss möjlighet att erbjuda dig ett större och framför allt bredare utbud med ännu bättre service än tidigare. För dig som tidigare varit kund hos både Wenz och KLiNGEL innebär sammanslagningen dessutom att du bara behöver hålla reda på ett konto med fakturor och beställningar, i stället för två.

Jag har haft ett kundkonto hos Wenz. Vad händer med det nu?

Alla uppgifter från ditt Wenz-konto har överförts till ett nytt kundkonto hos KLiNGEL. Du har fått ett nytt kundnummer och det nya kontot fortlöper precis som vanligt. Om du har frågor om ditt nya konto ber vi dig kontakta kundtjänst!

Jag har tidigare varit kund hos både Wenz och KLiNGEL. Vilket kundnummer ska jag använda i fortsättningen?

Alla uppgifter från ditt Wenz-konto har överförts till ditt KLiNGEL-konto. I fortsättningen ska du därför använda ditt KLiNGEL-kundnummer i all kontakt med oss.

Varför har min faktura blivit dubbelt så hög?

Dina fakturor på Wenz och KLiNGEL har slagits ihop. Det gör att din nya faktura kan verka högre, men egentligen är den sammanlagda kostnaden densamma som förut.

Jag har ett inkassoärende hos KLiNGEL men inte hos Wenz. Får jag fortsätta handla efter sammanslagningen?

I sådana här fall görs en bedömning av varje enskilt ärende. Hör gärna av dig till kundtjänst om du har några frågor om ditt eventuella ärende så hjälper vi dig.

Kommer priserna att bli högre nu?

Nej, priserna kommer inte att påverkas av sammanslagningen.

Vad händer med mitt konto på Mina sidor?

Dina inloggningsuppgifter från Mina sidor kan tyvärr inte överföras till KLiNGELs webbutik. För att få tillgång till dina uppgifter måste du därför skapa ett nytt konto på klingel.se. Klicka här för att skapa ett konto. Har du redan ett konto hos Klingel så använder du i fortsättningen detta konto.