• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Trosor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera
  Popularitet

Sortera

Trosor(0)

TROSOR

Att hitta den perfekta trosan är inte alltid så lätt. Eftersom det finns så många olika märken och modeller ute på marknaden händer det kanske ofta att man kommer hem med nya underkläder som inte riktigt känns rätt. Det kan handla om allt från passform och modell till material och storlek, det blir helt enkelt inte helt rätt. Det viktigaste att tänka på när du ska välja trosor är att de är bekväma och att du trivs med materialet. Det finns många olika modeller på trosor. Kanske gillar du klassiska tai-trosor som inte går upp över magen eller kanske din bästa modell är trosor med ben eller formande trosor som håller in magen. Oavsett vad du är ute efter så hoppas vi att du hittar det hos oss på KLINGEL. För att underlätta ditt köp av nya underkläder och trosor har vi samlat ett brett urval av de bästa kvalitetstrosorna på marknaden. Vi har både märkesunderkläder och egna kvalitativa kollektioner. Vi har trosor i olika färger och material så vi tror att du garanterat kommer att hitta dina nya favoriter hos oss. Nu kan du lugnt rensa ur underklädeslådan och göra dig av med de trista, obekväma trosorna som redan för länge sedan har sjungit på sista refrängen och istället fylla på med bekväma trosor som du kan trivas i oavsett vilka kläder du har över.

VILKA TROSOR ÄR BÄST?

Det finns kanske inga trosor som är bäst för alla men de allra flesta mår bäst av att använda bomullstrosor till vardags, då de andas och det är bra för underlivet om det inte blir för ”tätt”. Bomullstrosor finns både i 100 % bomull och i bomullsmix, ofta med några % elastan för passformens skull. Det finns bomullstrosor i alla olika trosmodeller och det finns både enfärgade och mönstrade samt bomullstrosor med spets. Ska du träna eller anstränga dig så att det blir svettigt är det bäst med ett par trosor i microfiber eller något annat funktionsmaterial.

Bomullstrosor är inte att rekommendera om du blir svettig då bomullstrosorna blir fuktiga och en fuktig miljö under lång tid är inte bra för underlivet. Att välja trosor om du rider eller cyklar är inte helt lätt. Om du ska köra ett spinningpass eller rida en tuff lektion är det bäst att välja ett par trosor i funktionsmaterial som transporterar bort fukt samt att du väljer en modell på trosor som inte har sömmar vid sittbenet. Risken när du rider eller cyklar en längre stund är nämligen ridsår (cykelsår) om sömmarna är på fel ställen. De bästa ridtrosorna och cykeltrosorna är således de utan sömmar helt och hållet.

OLIKA MODELLER PÅ TROSOR

 • Trosor med långa ben
 • Trosor med ben
 • Maxitrosor
 • Hipsters
 • Hotpants
 • Tangatrosor
 • Taitrosor

TAITROSOR

Taitrosor kan ibland även kallas både brief eller slip. Det är ”vanliga trosor”. Taitrosor har ofta hög skärning i sidorna vilket gör att benen ser längre ut.

TANGATROSOR

Tangatrosor är också ”vanliga trosor” och kallas både briefs och slips i olika sammanhang. Tangatrosor har oftast normalhög skärning. Det som från start utmärkte tangatrosor var att de hålls uppe med tunna band i sidorna. Bikinis har ofta tangatrosor.

HIPSTERS

Hipsterstrosor har låg skärning i midjan och låg skärning i benen vilket gör den till en mycket bekväm trosa som sitter snyggt på plats. Hipsters finns i många olika modeller. Det finns spetshipsters, vanliga bomullshipsters och snygga hipsters i mixade material och i olika färger. Perfekt är det med sömlösa hipsters om du inte vill att troskanten ska synas.

STRINGTROSOR

Stringtrosan har inget egentligt bakstycke utan baksidan på stringtrosor är bara en smal tygremsa som löper emellan skinkorna. Stringtrosor är bra att använda under tighta byxor då troskanten inte finns bak på rumpan. Stringtrosan kom runt 40-talet och ansågs då vara erotiska och förförande underkläder.

HOTPANTS

Hotpants kan även kallas boxer eller boxertrosor. Hotpants är ganska lika hipsters i modellen. Skillnaden är att hotpants har lite längre ben. Hotpants är bekväma trosor som sitter på plats hela dagen. Perfekta att ha under klänning och kjol då de korta benen skyddar lite mot kyla och man känner sig inte så naken under. Hotpants är väldigt skönt att ha när man är ute och går då de sitter på plats utan att skära in i rumpan. Perfekt för långpromenaden eller på träningen alltså.

MAXITROSOR

Maxirtrosor har högre midja än midi- och minitrosa. Midjan på ett par maxitrosor går till naveln eller lite högre. Maxitrosor är perfekta att ha om man har lite svullen mage eller om det är kallt. Maxitrosor värmer då ländryggen vilken är skönt. Om man är gravid kan det vara skönt med ett par maxitrosor som ger lite stöd åt den växande magen.

FORMANDE TORSOR

Ibland är det skönt med ett par formande trosor som håller in magen lite och formar rumpan som annars kanske ser lite platt ut. Formande trosor eller shapewear har en stödjande effekt och plattar till en svullen mage utan att det blir obekvämt. Formande trosor är snällare än korsetter och kan användas hela dagen utan att det blir obekvämt. Formande trosor finns i olika modeller, både släta enfärgade, fina mönstrade eller formande trosor i spets eller med spets.

VILKA TROSOR TILL VILKA KLÄDER

Bästa trosorna till tighta byxor eller fodralklänningar är helt klart trosor utan sömmar, så kallade seamless trosor. De har oftast laserskurna kanter vilket gör att de inte syns utanpå kläderna. Det finns seamless eller sömlösa trosor i alla modeller. Oftast är de svarta, vita eller hudfärgade. Till lågt skurna byxor, kjolar och jeans är ett par hipsters eller boxertrosor med låg midja. Är tyget på byxorna/kjolen tunt och eller åtsittande är ett par seamless trosor bäst oavsett vilken modell du fördrar. Till kjol kan det vara skönt med ett par trosor med ben. Det gäller framförallt de kalla årstiderna. Då är det skönt med ett par trosor som värmer lite.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg