• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Toppar(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Toppar(0)

Krama dina kurvor med fräscha toppar och tröjor i stora storlekar

Långärmat, kortärmat eller kanske ärmlöst? Vi på KLiNGEL har tagit fram en uppsjö av stilfulla toppar och tröjor i stora storlekar så att du som är i behov av generösa kläder kan ta del av just ditt favoritmode. Oavsett vilken storlek du drar så är en sak säker – nya fräscha överdelar kommer alltid till användning och gör det så mycket roligare att göra sig i ordning varje morgon. Dessutom inbjuder våra snygga toppar och tröjor i stora storlekar till nya spännande klädkombinationer då de inspirerar dig till att våga prova någonting nytt. Det mode som du hittar här hos oss är speciellt framtaget för dig med en kurvig kropp, ett trendigt sinne och en förkärlek till gedigen komfort. Dessutom ser vi till att våra artiklar är prisvärda och du kan lugnt och säkert klicka hem dina favoriter online – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din shoppingtur hos KLiNGEL. Utforska vårt sortiment av toppar och tröjor i stora storlekar och förse dina kvinnliga former med moderiktig kärlek.

Från klassisk skönhet till nytänkande trend

De toppar och tröjor i stora storlekar som du hittar här hos KLiNGEL sträcker sig från ena änden av modespektrumet till den andra – kort och gott finns det flera olika stilar att välja mellan. Vad sägs om någonting lätt och eteriskt, eller föredrar du snarare en klassisk och sofistikerad stil? Om du tycker om en lite tuffare klädsel kan du rentav krydda din garderob med en nypa rock'n'roll. Detta är bara början på vad du kan hitta när du bläddrar bland våra toppar och tröjor i stora storlekar. En gemensam faktor knyter dock samman alla olika stilar – en trendig tappning som passar utmärkt på den mogna, modemedvetna kvinnan som gillar att hålla sin garderob väl uppdaterad. Lys upp klädkammaren med smakfulla plagg som är särskilt designade för att lyfta fram dina kurvors allra bästa egenskaper. Dra uppmärksamhet till din kvinnliga midja med en figurnära överdel eller låt dina sommarbruna armar vara i fokus med en kortärmad topp i en härlig stark färg – bara fantasin sätter gränser för hur du kan låta dina fylliga former komma till sin fulla rätt i någon av våra toppar och tröjor i stora storlekar.

Mångsidigt mode året runt

Toppar och tröjor i stora storlekar är kameleonten i varje kurvig kvinnas garderob – de inbjuder till ett nästan ändlöst antal olika sätt att variera din klädsel på, oavsett vilken säsong som råder. Är ärmlösa toppar och t-shirts verkligen bara sommarplagg? Dags att tänka om! I kombination med en trendig kofta eller kavaj är de lika praktiska när kramsnön krasar under skorna som de är på egen hand när det frodiga sommargräset kittlar mellan tårna. Vi har satt ihop ett utbud av toppar och tröjor i stora storlekar som ger yppiga kvinnor möjligheten att klä sig stilfullt och bekvämt i ur och skur. Tack vare att plaggen är formgivna med din fylliga kroppstyp i åtanke blir det enklare att sätta ihop en användbar och mångsidig garderob – och givetvis även snäppet roligare! Nöj dig inte med kläder som helt enkelt bara "är tillräckligt stora", utan våga ta för dig av just ditt favoritmode som samtidigt framhäver dina allra bästa drag. Idag finns det mer och snyggare mode i generösa storlekar än någonsin förr på marknaden. Låt våra toppar och tröjor i stora storlekar inspirera dig till att omfamna dina kuvor med fräscha plagg och en unik stil.

Gyllene tider för dig som är plus size

Aldrig har det varit lättare att vara plus size, alltså av den kurvigare kalibern, än det är idag – dagens modeskapare har äntligen förstått vikten av att designa för kvinnor som vågar bryta de gamla idealen och som helt enkelt är bekväma med att vara sig själva. Runtom på Europas modepodium syns idag allt fler modeller med reella rundnätta kroppar och publikens jubel är öronbedövande. Det råder inga tvivel om att de nya, mer realistiska kroppsidealen som håller på att ta form är här för att stanna. Vi på KLiNGEL ger ett stort plus i kanten för plus size och erbjuder därför dig ett brett sortiment av trendiga toppar och tröjor i stora storlekar. Vad sägs – är du motiverad att ge din garderob ett rejält lyft? Inga problem! Det är hög tid för kurviga kvinnor att börja trivas med sig själva och bära upp en klädstil som är gjord för att dra blickarna till sig och stå i centrum. Med strategiskt designade klädesplagg är det lätt att känna sig trygg, stark och självsäker, även som plus size. Om du tar ställning kanske du rentav kan inspirera andra i din omgivning till att också våga representera ett modeideal i en storlek större. Omfamna din fysik och sätt sprätt på din stil med våra snygga toppar och tröjor i stora storlekar.

Möt ett modernt sätt att shoppa hos KLiNGEL

Har du hittat dina favoriter bland våra toppar och tröjor i stora storlekar? Då är det bara att göra slag i saken! Dagens moderna samhälle innebär ofta tajta scheman och mycket att stå i, så just därför är onlineshopping ett kanonbra alternativ. KLiNGEL vill göra din shoppingupplevelse så avslappnad och trevlig som möjligt, och vad kan väl vara mer avkopplande än att kunna se ut passande plagg från hemmets trygga vrå? Unna dig en välbehövlig lugn stund för dig själv och titta igenom vårt sortiment av toppar och tröjor i stora storlekar. Låt fantasin flöda och finn inspiration bland de många stilarna och modellerna. Våga gärna chansa på nya spännande plagg som sätter en starkare karaktär på din klädsel – det är roligt att experimentera med mode! När du vet att dina feminina former kommer till sin fulla rätt med hjälp av uppmärksamt designad passform är det enklare att slappna av och vara kreativ. Våga ta nya trendiga initiativ och hylla dina former med toppar och tröjor i stora storlekar från KLiNGEL!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg