AMY VERMONT Topp
AMY VERMONT

Topp

Artikelnummer: 14715/70X
 • Stickad infällning framtill
 • Ledig modell
 • Speciellt framstycke
Färg jeansblå
Storlek 34
34
40
42
Välj ett alternativ
error.selectQuantity
Längden måste vara minst 100 cm.
519,00 kr
Inkl. moms
Lagerstatus: 
Få artiklar finns i lager
product.hotline.info
 • Vi rekommenderar
 • Andra har också beställt
 • Beskrivning
Topp med  stickad infällning av effektgarn, spetsbesättning och vävd besättning på framstycket. Ledig modell med rund halsringning och lång ärm. Det speciella färgningsförfarandet ger effekter som varierar från plagg till plagg, vilket gör varje blus unik.
Topp
 • Ärmar: 95% viskos, 5% elastan
 • Framstycke: 100% polyester
 • Bakstycke: 95% viskos, 5% elastan
 • Spets: 70% bomull, 30% polyester
 • Infällning: 100% bomull
Mönster Enfärgad
Stil Sportig & ledig
Produkttyp Topp/tröja
Passform Ledig
Ringning/krage Rund halsringning
Ärmlängd Lång
Särskilda detaljer Spets
Kant Rak
Längd i stl. 38 68
Transparens Ogenomskinlig
Färgbeteckning jeansblå
Skötselråd Maskintvätt
 • Betyg & kommentarer
Topp is rated 3.0 out of 5 by 1.
Rated 3 out of 5 by from Misslyckade förväntningar Produkten hade inte uppfylld mina förväntningar. Den största missnöjen var med storleken, att den inte alls motsvarade den jag har. Min storlek är 38 och jag beställde och fick produkten med alla andra produkterna i god tid. Men vad förvånad jag blev när den här Toppen hängde på mig och såg ut som ca. två storlekar för stor, då andra plag passade som de skulle. Jag trodde att det var en misstag med etiketten. Så jag bytte varan till en annan EN storlek mindre. Jag vågade inte ta två storlekar mindre, - tänk om det var med etiketten fel och inte med produkten. Men vilken besvikelse, - jag hade fått en storlek för stor IGEN. Nej, jag vill ju inte betala för så mång fakturur. Nu får jag bära den här grejen och inte trivas med den.En sak till. Den sticks. Den fina framdelen på toppen är inte snäll mot min kropp. De som har en känslig hud rekommenderar jag inte att köpa den toppen.
Date published: 2016-08-14
 • y_2017, m_8, d_23, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_1
 • loc_sv_SE, sid_147157, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_klingel