• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Stickade tröjor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Stickade tröjor(0)

Stickade tröjor dam online

Är du en dam som är på jakt efter en stickad tröja? Då kan jag informera dig om att du har kommit till rätt plats på nätet. Vi har nämligen ett stort utbud av just dessa produkter. Du hittar samtliga stickade tröjor i flertalet olika storlekar. Du hittar bara inte dem i stora storlekar, utan du hittar dem också i många olika modeller. Inte nog med detta: alla produkter är alltid högkvalitativa. Med andra ord har du alltså kommit till en plats på nätet, där du garanterat kommit att hitta något som passar just dig. Välkommen in till att fynda i vår webbutik.

Stickade tröjor outfits

Stickade tröjor som snabbt dras över huvudet är ett plagg som aldrig kommer gå ur tiden. De fungerar både ensamma till ett par tightare jeans eller ovanpå en skjorta där kragen och manschetterna tillåts titta fram. Dessa stickade tröjor utan knäppning kommer i många olika slags stickningar. Eftersom det inte finns några knappar att prägla med design, måste själva tröjan stå för det själv. Exempel på olika stickningar är:

 • Kabelstickat En kabelstickad tröja är ett plagg som är väldigt enkelt, men som samtidigt har det där lilla extra för att kunna vara en del av en tidlös och seriös look. Mönstret ligger i stickningen och skapar på ett diskret sätt lite dimension till tröjan för att förhindra den från att se platt och tråkig ut. Dessa tröjor är oftast enfärgade då den klassiska kabelstickningen är allt som behövs för att göra den mer intressant.
 • Grovstickat En grovstickad tröja kan se ut på lite olika sätt beroende på just hur grovstickad den är. Vissa är kompakt stickade med hjälp av grövre nålar och garn och ger därför en väldigt påklädd look. Andra grovstickade tröjor kan tillverkas med grova nålar och tunnare garn, vilket istället ger ett väldigt lätt och luftigt resultat. Dessa kan tas till nya höjder genom att bära en färgglad tröja under som tillåts lysa igenom ur ihåligheterna.
 • Finstickat En finstickad tröja är som vilken annan basöverdel som helst, förutom att den är tillverkad i ett varmare material. Dessa tröjor ser inte nödvändigtvis stickade ut. Utan trådarna ligger så nära varandra att de inte skapar de klassiska dimensionerna eller den varma lusekofta-looken som vi kanske annars tänker på. Dessa fungerar till alla tillfällen och kan på ett fint sätt matchas med både byxor och kjol.

Stickade damtröjor och trender

Som hos alla andra plagg finns det vissa trender som den stickade damtröjan följer. Det kan vara allt från vida polokragar, långa upprullade ärmar till fjunigare garn för en mjukare look. I vår online-shop tänker vi på att följa trender men samtidigt ha kvar tidlösa klassiker som aldrig går ur modet. Oavsett hur trenderna ser ut just nu och hur de kommer utvecklas i framtiden går det inte att göra fel med en stickad tröja oavsett modell och design. Det är helt enkelt ett plagg som fungerar till i princip allt, och dessutom kan de användas året runt om så önskas. Men då självklart med olika plagg under.

Stickade polotröjor för damer

Stickade polotröjor för damer är något som du hittar i vårt sortiment. Du hittar dem bland annat i varumärken som: Paola, Dress In, Laura Kent och även flertalet andra märken också. Det som gör att det alltid är värt att handa dessa produkter från just Klingel är att för vi även har dessa i större storlekar. Med andra ord spelar det ingen roll hur din kroppsform är, du kommer garanterat hitta en stickad dampolotröja, som kommer att passa dig galant. Har du tveksamheter vilken du ska välja, går det alltid att kontakta vår kunniga kundtjänst. De kommer att guida dig rätt!

Stickade damtröjor också i större storlekar

Som du säkert redan läst, så har vi även stickade damtröjor också i större storlekar. Du hittar med andra ord stickade tröjor upp till storlek 54 (några plagg även i större storlekar). För oss på Klingel är det en självklarhet att alla oavsett kroppsform ska få bära detta härliga basplagg. Du hittar alla dessa större stickade tröjor genom att längst upp ovanför produkterna filtrera. När du har gjort detta kommer alla stickade tröjor i större storlekar uppenbara sig för dig.

Hur förvarar man stickade tröjor?

En vanlig frågeställning bland trendmedvetna personer brukar vara: hur förvarar man stickade damtröjor på bästa sätt? Det första och kanske viktigaste tipset vi på Klingel har till dig i denna fråga är: häng aldrig din stickade tröja på en galge. Gör du detta finns alltid en risk att den kan töjas ut och förstöras. Gör du detta kan tröjan nämligen tappa sin passform. Det är bättre om du bara snyggt viker din stickade tröja och placerar den in i garderoben. Genom detta behåller tröjan sina fina former. Ett annat tips när det kommer till förvaring är att alltid försöka lägga tröjorna på så dammfria ytor som möjligt. Stickade tröjor har nämligen sådant material att de extra lätt drar till sig damm. Den behåller då sina fina färger - samt att du slipper rolla den.

Hur tvättar man stickade tröjor?

En ytterligare fundering hos många människor brukar vara: hur tvättar man sin stickade damtröja på bästa sätt? Svaret på denna fråga är: läs alltid vad som står på tvättlappen. Står det att du ska handtvätta tröjan, så följ denna rekommendation. Står det att du ska tvätta den i maskin, så gör detta. Följ som sagt alltid tvättrådet! Gör du inte detta finns risk för att du förstör din tröja, eller att den kommer att krympa. Ett andra tips är att istället för att tvätta tröjan, bara lägga den på t.ex. din balkong. Då luftar du nämligen tröjan och ger den en god doft. På så viss behåller du både färg och form på tröjan. Detta är som sagt bara några tips och det finns säkert flera andra, men följer du dessa så har du kommit en lång bit på vägen.

Stickad tröja krympt i tvätten – hur gör jag?

Om du nu mot all förmodan trots allt har råkat tvätta din stickade tröja och den har krympt, är det helt kört för dig? Svaret på denna fråga är: Nej. Det finns en rad olika knep du kan göra för att rädda ditt plagg. Du kan till exempel lägga din stickade tröja i ljummet vatten tillsammans med lite balsam. Sedan ska du försiktigt pressa ur vatten från tröjan. Slutligen ska du lite lätt töja ut tröjan. På så viss kan du även rädda en lite krympt stickad tröja från totalt förstörelse. Det sista du ska göra är att efter alla dessa moment låta tröjan lufttorka. Har du sedan tur så kommer din tröja att ha återfått sin forna glans och form. Som du märker finns det som sagt flera olika metoder att tillämpa om din tröja har krympt.

Handla dina stickande damtröjor online

Hos oss kan du som sagt enkelt handla dina stickade damtröjor online. Fördelen mot en vanlig butik är att du kan dygnet runt genomföra ett köp. En ytterligare fördel jämfört mot vanlig butik är att du faktiskt kan se din tilltänka produkt på en modell, vilket gör att du enklare kan bestämma dig för om du ska ha produkten eller inte. Skulle produkten som du beställt inte beställt av någon anledning inte passar, har du även alltid möjligheten att skicka tillbaka den till oss. Som du märker har det aldrig varit enklare att inhandla snygga plagg än vad det är nuförtiden. Välkommen till att handla din stickade tröja från oss!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg