• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Sport-bh(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Sport-bh(0)

En perfekt sport-bh för den aktiva kvinnan

Ett av de allra viktigaste plaggen när det är dags för ett träningspass är sport-bh:n. En bra sport-bh ska ge det stöd du behöver för att kunna röra dig enkelt och obehindrat. När den sitter precis som den ska så tänker du inte ens på att du har den – den är som en andra hud. Med en bra modell lägger du också grunden för en bra träning.

Olika typer av sport-bh:ar

Det finns en mängd olika modeller och du ska till att börja med fundera på vilken aktivitet du har tänkt att ägna dig åt. För den avslappnande skogspromenaden eller yogapasset behöver du inte lika mycket stöd som vid exempelvis en volleybollmatch eller ett högintensivt gympapass med mycket rörelser, hopp eller tuffa intervaller. Då behöver du utan tvekan en variant med extra mycket stöd – oavsett om du har stor eller liten byst. En del har uppfattningen att den med liten byst inte behöver en sport-bh, men det stämmer inte. Däremot behöver den större bysten ännu mer stöd och en modell som verkligen avlastar rygg, nacke och axlar på ett effektivt sätt. En sport-bh är verkligen en investering som kan förebygga skador och förslitningar.

Att välja modell

På klingel.se finns många olika modeller, exempelvis en sådan med brottarrygg. Det finns även sådana som knäpps fram med en dragkedja, vilket gör dem väldigt smidiga och enkla att ta av och på. För bästa passform väljer du en som har reglerbara axelband. Då kan du enkelt justera om bh:n börjar sitta lite för löst. En del modeller har även reglerbar knäppning bak i flera olika steg. Se också till att sömmarna är mjuka och anpassade efter vad du ska göra. De ska inte skava eller trycka mot kroppen. En del sportiga bh-modeller är så sköna att du gärna använder dem till vardags, under dina vanliga kläder.

Sköna funktionsmaterial

Skillnaden mellan en vanlig bh och en sport-bh är att den senare ofta är gjord av funktionsmaterial anpassat för att ge bästa möjliga komfort vid fysiska aktiviteter. Det handlar om material som är andningseffektivt och transporterar bort fukt. Även om du svettas riktigt mycket känns bh:n fortfarande torr. Luftiga nätinfällningar är också vanligt. Undvika alltför mycket detaljer som spets och rosetter som lätt kan skava eller kännas obekväma när du rör dig mycket. Fina detaljer att hålla utkik efter kan istället vara passpoaler och kontrasterande kanter. Idag finns det en mängd olika snygga modeller i olika färger och även flera snygga mönster. I webbshoppen hittar du ett stort sortiment av olika varianter, både för den större och den mindre bysten.

Hitta rätt storlek

Är du osäker på vilken storlek du ska välja råder vi dig att titta i vår måttabell för bh:ar. Många sport-bh:ar fungerar storleksmässigt som andra vanliga bh:ar, det vill du väljer kupstorlek kombinerat med måttet under bysten. Är du osäker kan du vända dig till vår personliga kundtjänst som gärna hjälper dig vid frågor. Eftersom bysten rör sig mycket mer under träning är passformen här extra viktig. Axelbanden ska vara bekväma och samtidigt sitta stabilt. De ska absolut inte skära in eller skava. För den med större byst är lite bredare axelband att föredra som fördelar stödet på ett bra sätt.

För att din sport-bh ska behålla alla sina funktioner är det viktigt att du tar hand om den på rätt sätt. Tvätta den gärna efter varje användningstillfälle. När det kommer till tvätt är huvudregeln alltid att följa den specifika produktens tvättråd. Det kan vara en bra idé att använda en tvättpåse i tvättmaskinen. Även om tränings-bh:ar ofta saknar skir spets, metallbyglar och små dekorationsdetaljer som nitar eller stenar, kan till exempel meshmaterial och andra nätmaterial fastna i andar klädesplagg och gå sönder. Tvättpåse är med andra ord alltid bra att använda. Tänk också på att det kan vara bra att då och då köpa en ny. Hur bra kvaliteten än är så töjs material och sömmar ut på sikt ut vid flitigt användande och då kan stödet minska.

Handla enkelt och tryggt hos Klingel

Hos klingel,se handlar du i lugn och ro när det passar dig. Kanske hör du till den som gärna sitter uppe sent i soffan och botaniserar bland produkterna? Det är inga problem – webbshoppen har öppet dygnet runt. Du handlar tryggt och enkelt och kan välja mellan flera olika betalsätt. Du kan också prova produkten i lugn och ro hemma. Testa gärna att hoppa lite på stället och röra armar och axlar för att verkligen känna att passformen är rätt. Varför inte passa på att shoppa en helt ny träningsoutfit tillsammans med din nya favorit-bh. Känner man sig snygg och bekväm under träningspasset är det också större chans att du verkligen prioriterar den där träningen som är så viktig för vårt välbefinnande. Med en bra sport-bh lägger du grunden för ett aktivt och hälsosamt liv.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg