• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Speglar(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Speglar(0)

Spegel, spegel på väggen där …

Speglar har nog de allra flesta en, två eller kanske till och med tre i hemmet, men vad har vi dem till egentligen? Förutom den primära funktionen: att göra det möjligt för oss att spegla oss, kan de också vara en fin prydnad eller dekoration. Vi kan komma på flertalet anledningar till att man bör ha speglar hemma. Därför erbjuder vi ett sortiment med fyrkantiga, runda, ovala och rektangelformade speglar!

Dags för en ny spegel?

Att köpa en ny spegel kan vara svårt, då det finns mängder av olika modeller och designer. Ska du inreda en liten lägenhet, ett mindre hus eller kanske ett lite mindre rum så rekommenderar vi dig att satsa på en större spegel. Det gör nämligen att hela lägenheten, huset eller rummet kommer att upplevas som större. 
Ibland kan det dock vara så att en stor golvspegel inte får plats, eller kanske snarare inte prioriteras om man bor litet. Då kan ett bättre alternativ vara att istället ha en mindre spegel att hänga upp på väggen. 

Om du ändå söker en helkroppsspegel men inte har plats i rummet – föreslår vi att du sätter den på dörren eller innanför garderobsdörren. På så sätt tar du inte upp någon golv- eller väggyta, men får ändå en helkroppsspegel.

En maffig spegelvägg

Vem har sagt att man bara kan ha en eller två speglar hemma? Här finns inga begränsningar utan välj så många du vill och låt dem pryda ditt hem! Söker du exempelvis speglar till vardagsrummet? Tipset är då att skapa en spegelvägg. Och då kan man välja den traditionella med likadana speglar på två millimeters avstånd eller den trendigare med flera olika speglar i olika former och modeller. Genom att använda speglarna som dekoration kan du satsa på en oval spegel, en lite större helkroppsspegel som du hänger upp liggande och sedan en fyrkantig spegel. Våga också blanda ramarnas stilar. Ha förslagsvis en spegel med silverfärgad ram och en med guldfärgad ram – då låser du dig inte till en ”färg”, utan kan matcha din inredning fritt till dem båda. Känns guldfärgat och silverfärgat för mycket så kan du bryta av med en klassisk träram, och tröttnar du efter ett tag kan du alltid återanvända ramen genom att måla den i en läcker färg!

Så inreder du ditt vardagsrum eller sovrum

Numera är det trendigt att ha speglar ovanför soffan eller sängen. Speglarna fungerar både som prydnad och som rumsförstorare – för intrycket blir att rummet upplevs större. Någonting som också kan vara en fin detalj är en något mindre spegel som du kanske sätter ovanför ett skrivbord, ett nattduksbord eller en byrå. Mer som en dekoration och ett blickfång snarare än att du ska kunna spegla dig. 
En klassisk, stor helkroppsspegel uppsatt på väggen eller kanske ännu trendigare, lutandes mot väggen går alltid hem annars. Det är både praktiskt och snyggt.

Återanvänd spegeln

Precis som vi återanvänder kläder och möbler, kan vi faktiskt göra detsamma med speglar. Om du köper en spegel med guldfärgad ram idag, men ångrar dig om ett halvår och önskar att du hade köpt en med silvrig ram istället, då föreslår vi att du sprayar den! Med lite färg och pysslande så kan man fixa det mesta. Ett annat tips är att köpa speglar med en vanlig, hederlig träram som du sedan målar om till just den färg du önskar. Låt kreativiteten flöda och återanvänd dina speglar.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg