TÄVLINGSVILLKOR FÖR KLINGELS SOMMARTÄVLING PÅ FACEBOOK

TILLÄMPNING
Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa villkor och Klingels allmänna tävlingsvillkor.

SPECIELLA VILLKOR
För att du ska kunna delta i tävlingen måste du vara registrerad kund hos Klingel och ha köpt din outfit från vår katalog eller webshop. Den här tävlingen är inte sponsrad, gjord i samarbete med eller administrerad av Facebook. Facebook är inte heller ansvarigt för innehåll eller tillämpning.


TÄVLINGSDATUM
Tävlingen pågår under perioden 2017-05-22-2017-06-18. Du kan inte delta i tävlingen efter att den avslutats.

HUR DU DELTAR
Under tävlingsperioden publiceras ett tävlingsinlägg på Klingels Facebook-vägg. Du deltar i tävlingen genom att ladda upp en bild i kommentarsfältet under inlägget på dig själv i en Klingel-outfit. Därefter kan du be dina vänner att gilla ditt bidrag för att förbättra dina chanser att vinna.

VINNARE
En jury på Mail Order Finance GmbH bedömer bidragen efter kreativ styling och väljer ut 3 vinnare bland de 5 bidrag som har fått mest likes under tävlingsperioden. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna kommer att kontaktas i kommentarsfältet under tävlingsinlägget. När vi har fått kontakt med en vinnare, kommer vi att säkerställa att personen är kund hos Klingel och att kläderna är köpta hos oss, annars förfaller vinsten. Om vi inte kommit i kontakt med en vinnare inom 3 dagar, kommer en ny vinnare att väljas.

PRISER
Priserna är presentkort att använda i Klingels webbshop. Eventuell vinstskatt betalas av arrangören. Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter.

1:a pris: presentkort (värde: 3000 kr)
2:a pris: presentkort (värde: 1500 kr)
3:e pris: presentkort (värde: 500 kr)

Vid vinst tillgodoräknas vinstsumman på ditt kundkonto. Har du inte ett konto hos Klingel, kommer ett sådant upprättas vid eventuell vinst. Genom att delta i tävlingen godkänner du detta.