• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Prydnadsväxter(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Prydnadsväxter(0)

Köp konstgjorda växter online

Visst är det något speciellt med blommor och gröna växter? De ger vårt hem ett ordentligt lyft, och skapar genast en mer hemtrevlig och ombonad känsla. Men för att få den där mysiga känslan behöver man inte nödvändigtvis ha äkta blommor, utan det går minst lika bra med konstgjorda växter. Perfekt för dig som vill ha växter hemma ”med extra lång hållbarhet”. På klingel.se hittar du flera olika slags prydnadsväxter och blommor som bara väntar på att få förgylla ditt hem!

Inga gröna fingrar?

Visst låter idén om ett hem med mängder av gröna växter och färgglada, väldoftande blommor alldeles underbart? Men låt oss vara ärliga – alla har vi inte gröna fingrar och ibland kan det vara svårt att få växterna att hålla sig vid liv. Det gäller att komma ihåg att vattna dem och ge dem precis rätt mängd vatten, men samtidigt varierar mängden från växt till växt. Vissa ska stå i direkt solljus och andra inte, vissa behöver extra näring och täta omplanteringar i större kruka – ja, listan kan göras lång. Men nuförtiden finns lyckligtvis den perfekta lösningen – nämligen konstgjorda växter som faktiskt ser äkta ut! Vi har ett brett utbud av såväl stora som små plastblommor. Hos oss hittar du alltifrån gröna växter och färgglada blommor till blomsterarrangemang och hängväxter. Välj dina favoriter och låt dem pryda ditt hem länge – utan att de vissnar!

Bra för dig med allergier

Många av oss har allergier och har därför svårt att ha levande blommor och växter hemma. Vid lindrig allergi kanske du har äkta växter ändå och tänker att det får vara värt det. Men om du lider av svår allergi vill vi slå ett extra slag för konstgjorda prydnadsväxter. De låter dig få ha ett grönt och färgglatt hem smyckat av växter, men gör samtidigt att du mår bra – och det är ju det allra viktigaste.

Praktiskt när du är bortrest

Om levande växter kan vara svåra att hålla vid liv när man är hemma, ska vi bara inte tala om hur svårt det kan bli när man är på semester. Vissa växter är tacksamma för att de klarar sig länge utan att vattnas, men många kräver rikligt med vatten och måste pysslas om ofta – de behöver helt enkelt mycket kärlek! Kanske har du en granne eller annan närstående som kan hjälpa till med vattningen, men framför allt på sommaren när många är bortresta samtidigt så blir det genast komplicerat. I dessa fall kan det vara bra att ha konstgjorda växter – då slipper du leta efter någon som kan vattna åt dig och du kan helt och hållet koppla av på din semester.

Fake växter eller äkta?

Kanske är du i valet och kvalet mellan levande växter och konstgjorda diton. Äkta blommor känns mer levande och ger också en behaglig doft, medan konstgjorda växter å andra sidan är oerhört praktiska. Om du känner igen dig är vårt tips att blanda så du har både och! Satsa på olika – förslagsvis lite större – konstgjorda, gröna växter och fyll ut med äkta blombuketter eller krukväxter som du ändå vill kunna byta ut med jämna mellanrum. Detsamma gäller om du bor i ett hus med flera våningsplan och har svårigheter att gå i trappan, eller inte spenderar så mycket tid på den övre våningen. Då kan plastblommor vara ett bra alternativ att ha på just den våningen – och så kan du ha levande och väldoftande blommor på den våning som du tillbringar mest tid på. På så vis kan du njuta av den härliga blomdoften och samtidigt dra nytta av att konstgjorda växter är så lättskötta!

Fina krukor och vaser till dina växter

När du väl valt blomma eller växt är det dags att se över vilken vas eller kruka du vill ha till. Du har säkerligen många hemma i skåpet – och det är ju i perfekt i så fall! Men om så inte är fallet, eller om du önskar någonting nytt vill vi tipsa om att ta en titt på våra vackra krukor och vaser. Det fina med att satsa på konstgjorda växter är att du med jämna mellanrum kan byta ut krukan och på så vis få växten att kännas som ny. Skulle du ändå tröttna på dina växter är ett sista tips från oss att möblera om bland dem! Kanske har du en i sovrummet som skulle göra sig ännu bättre i vardagsrummet och vice versa? Ja, då är det bara att flytta runt dem tills du känner att de hamnar på rätt ställe. Självklart kan du ha ett grönt och färgglatt hem – även med konstgjorda växter och blommor! Vi hoppas att du köper dina konstgjorda växter online på klingel.se idag.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg