• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Örhängen(1)

Filtrera på:
Sortera på:

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först
 • Längd (cm)
 • Pris

Sortera på:

Örhängen(1)

Shoppa örhängen online

Så enkla och samtidigt så effektfulla. Vi har alla olika förhållanden till dessa omskrivna smycken. Vissa kan bara inte leva utan sina kära örhängen utan känner sig närmast nakna om de inte får kroka i ett par, medan andra kanske helst slipper krafset och ändå inte gillar blingbling. Småbarnsföräldrar tar ett par års paus och skonar örsnibbarna från nyfikna, små bäbishänder men gör comeback när det funkar med örhängen igen. Fast de allra flesta använder nog ändå örhängen i perioder och då både till vardags och till fest. Några exempel på örhängen är:

 • Pärlörhängen
 • Ringar och creoler
 • Glittrande örhängen
 • Långa örhängen
 • Korta örhängen
 • Clipsörhängen
 • Diamantörhängen

Pärlörhängen

Ett par klassiska pärlörhängen får inte saknas i någons smyckeskrin. Den vanligaste varianten av dessa enkla örhängen fästs med stift och snurrebuss i örsnibben. Och som örhängen är de verkligen alltid gångbara. Själva pärlan finns med mängder av olika diameterstorlek, så det är bara att välja den som passar bäst för tillfället. Har du inte hål i öronen väljer du såklart clips istället. Oavsett vad du föredrar är pärlörhängen något av det mest klassiska vi kan tänka oss i smyckeväg. Pärlorna kan vara sanna rariteter med äkta ojämnheter, men de kan också vara i plast med pärlemorsöverdrag. Eller så är de odlade i söt- eller saltvatten. Det finns även pärlor som är svarvade i snäckskal. Möjligheterna är oändliga.

Ringar

Ett par effektfulla ringar i silver eller i guld kan bli hur storslagna som helst beroende på vilken storlek och bredd du väljer. Kanske ska det vara ett par rejäla creoler med oval form och gärna lite sirligt mönster? Eller du kanske hellre väljer ett par supertunna med gigantisk diameter! Ringar har ofta olika typer av fästen och vissa kan vara riktigt kluriga att få i örsnibbarna. Även här finns det de som sitter med stift och snurrebuss. En variant är att creolen har en ledad öppning med en sorts gångjärn som underlättar när örhängena ska sättas i och tas ur. Dessa är klart enklast att använda. Satsa på sådana, om du vill ha ett tips från coachen. Och snyggt blir det!

Stenar, pärlor eller annat blingbling

Ska örhängen glittra och hur mycket i så fall? Alla tycker vi olika. Och samma person väljer också olika typer av örhängen beroende på vilken look man är ute efter och vad man ska göra. Vissa kanske föredrar örhänge i bara ena örat medan andra väljer tre i ena örsnibben och ett i andra. Ska det vara ett par festfina örhängen väljer de flesta ett par långa som får dingla i takt till festens musik och mingel. Den som föredrar kortare örhängen kan med fördel välja ett par som glittrar rejält när det ska vara festfint. Det är förresten ett smart sätt att dressa upp en neutral outfit. Gör dig partyfin med ädelstenar! Nu är du redo för restaurang och fest.

Materialvalet

Vilket material ska du satsa på för dina nya örhängen? Kanske är det något av de gråvita materialen som äkta silver, titan, rostfritt stål eller vitguld som hägrar. Eller istället kanske du föredrar de varmare nyanserna som rödguld, gult gult och roséguld. Vi har otroligt många örhängen i mängder av material. Det kan vara guldfärgat eller i äkta guld med karathalter som 9, 14 och 18 karat. Låt din outfit och tillfället bestämma. Ibland kan vitmetall passa bäst. Har du en metallallergi som stoppar dig från att använda örhängen brukar titan fungera. Det är dessutom ett mycket lätt material och elegant grått i nyansen. Bara lite mörkare än vitguld och ofta mixat med guldfärg så att smyckena blir tvåfärgade. Smart om man vill kunna matcha med både silver och guld.

Charmiga motiv

Örhängen med söta motiv av små djur, blommor och blad är alltid trevliga och lättmatchade. Hund- och kattälskaren har självklara motiv, samtidigt som söta fjärilar känns upplyftande och ger hopp om sommar, sol och nystart. Ytterligare ett motiv som är omtyckt till örhängen är såklart fjädrar. Fluffiga och verklighetstrogna. Kanske rentav i metall eller av någon ädelsten i härliga färger.

Clips

För alla utan hål i örsnibbarna är clips räddningen och såklart oumbärliga när man vill pynta öronen och fullända en redan perfekt outfit. Ibland kan det faktiskt vara en fördel att välja clips även för dem med hål i öronen. Detta eftersom större och tyngre örhängen med stift lätt blir alltför påfrestande för örsnibben och tänjer ut hålet. På Klingel hittar du mängder med clips i alla stilar.

Diamantörhängen

Diamonds are a girl’s best friend, sägs det ju och det är det nog inte många som säger emot. Det är något visst med diamanter och att få ha ett par äkta diamanter glittrande i örsnibbarna är en härlig känsla. För det finns ju ingen ädelsten eller konstgjord sten som glittrar mer än just diamanten. Diamantörhängen och andra örhängen till dam är också perfekta som present. Det kanske är mors dag, konfirmation eller skolavslutning. Ett par diamantörhängen är alltid rätt. Både till vardags och sannerligen till fest. Väljer du solitärer, alltså en ensam sten i varje örhänge och inget mer som distraherar, kanske du satsar på riktigt stora diamanter med hög caratvikt. Och väljer du örhängen med flera små diamanter kan du få njuta av ett alldeles speciellt glittrande när alla ädelstenarna trängs om rampljuset.

Handla i vår webbshop

Handla dina örhängen på nätet. Det är det enda rätta nu för tiden och så smidigt dessutom. Tänk själv, du kan bara sitta där i soffan och klicka hem dina nya, läckra örhängen utan att ta ett enda steg ut mot busshållplatsen eller bilen. Du behöver inte besvära familjen. För även om de så gärna fixar åt dig så känns det ju skönt att kunna själv, eller hur? Behöver du ändå hjälp ringer du Klingels kundservice så får du prata med någon som lägger din beställning. Ja, smidigare än Klingels webbshop blir det knappast. Klicka på det du vill beställa och bestäm hur du vill betala. Sedan ska du välja om du ska gå och hämta paketet själv när det kommer eller om du vill ha det hemkört till dörren. Så smidigt alltså! Skulle du ångra dig har du självklart öppet köp.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg