• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Mjukisdressar(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Mjukisdressar(0)

Fritidskläder till hemmet och sportevent

När arbetsdagen är slut och det är dags att komma tillbaka till hemmets lugna vrå är det alltid skönt att komma ur de arbetskläderna och istället glida i sköna fritidskläder. I vår webbshop har vi ett stort urval av just fritidskläder i många olika färger och former. Klicka dig runt bland dessa högkvalitativa kläder och hitta den som är perfekt för just dig, din familj eller dina vänner.

Satsa på bekvämlighet

I hemmet spelar det inte ofta särskilt stor roll vad du har på dig. Det är ett tryggt ställe där du som person har dina tillhörigheter och inte egentligen har någon att försöka imponera på klädmässigt. Men trots detta kan det vara trevligt att byta ut mjukisbyxorna och tjocktröjan som hängt med ett tag och därför sjunger på sista versen, mot en trevlig fritidsdress i matchande mönster och färger. Det går att sätta guldkant även på tillfällen i hemmet som endast handlar om ren bekvämlighet!

Våra fritidsdressar för hemmabruk kommer i en hel del olika modeller, men de har alla några viktiga gemensamma egenskaper: de är bekväma, fina och håller en väldigt hög kvalitet. Vi har några set som enkelt nog består av ett par leggings med matchande tunika. Eftersom dessa är så stilrena och diskreta kan de med fördel även användas utanför hemmet. Om du exempelvis ska gå på en kortare promenad eller gå till affären för att handla det sista till fredagsmyset är dessa perfekta för ändamålet. Vill du istället satsa fullt ut på en mysig och bekväm fritidsdress har vi ett antal set som kommer möta alla dina förhoppningar. Vad sägs exempelvis om ett par lediga och mjuka byxor i bomull med en tillhörande och lika ledig tröja med dragkedja och stora mysiga fickor att stoppa ner händerna i för lite extra värme? Dessa set är perfekta att dra på innan du kryper upp i soffan med favoritboken eller framför en film.

Alla storlekar finns att välja bland

Fritidsplagg är inte enbart till för att användas inomhus. Nej, det kan och ska självklart också användas utomhus. För sportigare evenemang och aktiviteter har vi även ett antal plagg perfekta för ändamålet. Dessa kommer i lite sportigare designer för att passa just ovan nämnda tillfällen. Med praktiska dragkedjor, luvor och fickor kan dessa användas i princip hela tiden. Långa promenader, joggingturer eller trädgårdsarbete vid sommarstugan, ingen utomhusaktivitet är för intensiv eller för osportig för dessa fritidskläder. Våra fritidskläder är inte enbart breda när det kommer till design och färger. Detsamma gäller storleksspannet. De går från mindre till större storlekar så att du som kund ska kunna hitta en som passar just dig. Alla ska kunna hitta en ordentlig fritidsdress, oavsett ändamål, och detta ska inte behöva stoppas varken av smak eller storlek. För att ge dig som kund möjligheten att hitta något för just dig har vi därför plockat ut en hel del designer och storlekar. Du kommer garanterat hitta de perfekta fritidskläderna i vår online-shop.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg