LEVERANS

Leveransvillkor

Vi levererar endast inom Sverige till en svensk leveransadress. Vår målsättning är att leverera inom 5-7 arbetsdagar. Vid extra hög orderingång kan längre leveranstid förekomma. Skulle någon artikel tillfälligt vara slut restnoterar vi den för senare leverans. Om du önskar kan du avbeställa din restorder så länge din order inte är packad.  Restnoterade varor levereras helt utan avgifter. Obs! Av leveranstekniska skäl kan ditt paket komma att skickas med DHL. Du returnerar dock alltid via ett PostNord-ombud.
 

Transportgaranti

Alla försändelser som vi skickar är försäkrade av Klingel. Du som kund ansvarar för att kontrollera att godset inte är skadat när du tar emot och kvitterar leveransen. Är paketet skadat, anmäl det omgående på postutlämningsstället. Skulle godset vara skadat eller delar av leveransen saknas, vänd dig omgående till vår kundservice. Skadade varor ersätts kostnadsfritt av Klingel.
 

Outlöst paket

Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket. Om du inte hämtar ut leveransen förbehåller sig Klingel rätten att debitera en avgift på 150,- för de kostnader som expedieringen orsakat oss.