• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Långärmade skjortor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Långärmade skjortor(0)

Den mångsidiga herrskjortan

Om det finns något plagg som bör finnas i varje mans basgarderob så är det skjortan. Det är ett tidlöst plagg som fungerar både till vardags, på arbetsplatsen och till fest. Oavsett hur trenderna och svängningarna inom klädbranschen går, finns skjortan alltid med på ett hörn. Vi har en hel del olika skjortor för alla tillfällen och i alla möjliga färger för att du ska kunna hitta rätt modell för dig.

Tre skjortor alla män bör ha i garderoben

Oavsett hur ofta just du använder skjortor är det alltid bra att utgå efter en liten tumregel för hur innehållet i din skjortgarderob bör ser ut. Med en vit, en ljusblå och en svart skjorta kommer du väldigt långt. Dessa kan bäras till både jeans, shorts och kostymbyxor och på så sätt hjälpa till att skapa en hel drös olika stilar endast med hjälp av accessoarer och dylikt. Genom att införskaffa just denna lilla baskollektion i bra kvalitet har du kommit en väldigt lång väg. Äger du redan en hel del skjortor som du till vardags använder på jobbet är möjligheterna för nyinköp oändliga. Det finns väldigt många färger och mönster som fungerar till både kostym och till med avslappnade underdelar. Allt som kan sätta käppar i hjulet för dig är hur långt du vågar gå. Men varför inte slå till på en lila skjorta, eller en diskret mönstrad att ha på nästa konferens eller jobbmöte?

Våga testa något nytt

Andra typer av skjortor är flanellskjortan. Dessa bör inte användas till kostym eller finbyxor då de är väldigt tjocka och mer anpassade efter att värma och skydda din kropp från väder och arbete. Dessa typer av skjortor fungerar allra bäst ihop med ett par jeans eller med andra former av slitstarka byxor. Om du varken är ute efter en finskjorta eller en flanellskjorta behöver du inte vara orolig. Det finns en hel del andra skjortor i ett flertal material, mönster och färger. Det fina med dessa är att du som användare inte behöver oroa dig för att de ska fungera med exempelvis en kostym eller inte. Nej, här kan du välja fritt och gå efter det just du känner dig bekväm i. Kanske är det dags för en långärmad skjorta med ett mönster av blommor? Eller varför inte en sportigare variant med ett tryck fram på bröstet? Skjortan är som nämnt ett väldigt mångsidigt plagg som går att hitta i många färger och former, och som därför också kan matchas med allt från linnebyxor och chinos till shorts och jeans. Möjligheterna är stora och just därför har vi velat duka upp en skjortbuffé som du kan florera runt i tills du hittar den skjortan som faller dig bäst i smaken. Alla våra skjortor håller hög kvalitet då vi enbart vill erbjuda dig det absolut bästa. En skjorta ska ändå hålla ett tag, oavsett hur ofta den används, och detta har vi lagt stor vikt vid.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg