• Brett sortiment
  • Storlek 34–62
  • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Kjolar

Kategorier

Shoppa en ny kjol online idag!

Kjolen är ett mångsidigt nyckelplagg som fungerar utmärkt både till vardags och till fest. Därför bör den också finnas i varje kvinnas garderob. Det kan vara en maxi-, midi- eller minikjol. En plisserad kjol, silkeskjol eller kjol med knytning. En veckad kjol eller kanske en klassisk pennkjol. Ja vi kan hålla på i evigheter, men det viktigaste är – valet är ditt! Kom ihåg att aldrig underskatta kjolen. I kombination med ett par sneakers och en blus fungerar den utmärkt för en dag på kontoret, samtidigt som samma kjol tillsammans med ett par klackar och en glittrig topp kan vara räddaren i nöden till ett festligt evenemang. Kjolen är helt enkelt det ultimata basplagget som fungerar både till vardags och till fest, året om. Shoppa din nästa kjol tryggt och enkelt online hos Klingel.

Följ trenderna … eller inte!

Trender kommer och går men vissa basplagg består. Ja, här kvalar kjolen in direkt. Men även om kjolen i sig är ett ultimat nyckelplagg så kommer den givetvis i olika modeller och färger. På senare år har vi sett olika trender som kjolar med volang, sportigare kjolar och kjolar med hög midja (gärna kombinerad med en något kortare topp). Vi har också sett olika färgtrender utöver de klassiska vita och svarta kjolarna, som exempelvis mycket blåa och gröna kjolar. Mönster så som rutigt har blivit populärt, och en rutig kjol i kombination med en enfärgad topp är en given succé om man vill följa de senaste trenderna! Men alla gillar inte att följa nya trender utan föredrar istället de mer säkra korten. Till er rekommenderar vi en jeanskjol, skinnkjol eller plisserad kjol. Dessa kjolar är ständigt återkommande och kommer troligtvis aldrig att gå ur tiden.

Olika typer av kjolar

Som nämnts ovan finns det ett flertal olika kjolar, och för enkelhetens skull är de indelade i tre olika kategorier:

Minikjolar -

Kanske är du på jakt efter den kortaste kjolmodellen, nämligen minikjolen. Denna modell slutar strax ovanför knäna, och är därför den mest “vågade” modellen. Minikjolen är väldigt populär och passar till det mesta. Du kan styla den med ett par sneakers och en tjocktröja, likaväl som med stövlar och en finare blus eller topp. Hos oss finner du minikjolar i färger som svart, vitt och grönt. Vill du ha mer liv i din kjol har vi även blom- och rutmönstrade minikolar. Välj din favorit!

Midikjolar -

Söker du efter en mellanlång kjol är det midikjolen du är ute efter. Denna modell slutar strax nedanför knäna. Midikjolen är ett ultimat val om du vill införskaffa dig en kjol som fungerar året om. Den kan utan problem användas under vår och sommar, och är även fin med ett par strumpbyxor eller höga stövlar på hösten och vintern. Vi har ett brett utbud av midikjolar i olika stilar, mönster och modeller. Det finns bland annat skinnkjolar, plisserade kjolar, kjolar med volang eller midikjolar med fickor.

Maxikjolar -

Föredrar du längre kjolar är det maxikjolen som gäller, då den sträcker sig ända ned till fötterna. Det finns tajt åtsittande maxikjolar likaväl som det finns lite lösare modeller med volang eller slits. Väljer du en tajt åtsittande modell med hög midja rekommenderar vi att du bär den till en t-shirt eller blus som du sedan stoppar innanför kjollinningen – detta lyfter fint fram dina former. Maxikjolen är att föredra på vinterhalvåret, då den med ett par strumpbyxor och stövlar kan värma mer än ett par byxor. Men glöm inte bort den på sommaren! En mer avslappnad maxikjol kan nämligen bäras både på kontoret och festen, men även på stranden. Hos oss kan du välja mellan maxikjolar i rutigt, randigt och prickigt eller varför inte djurmönstrat? Många av våra kjolar har volangdetaljer, vilket ger en lite extra uppklädd känsla. Vilken modell på kjol du väljer är helt upp till dig, och du kan givetvis styla den precis som du vill.

Byxkjol för den ovane

Är man inte van vid att bära kjol kan det kännas ovant och lite naket. Om så är fallet för dig vill vi tipsa om byxkjolen. I vårt sortiment finns både vardagschica och festfina byxkjolar ¬– många av dem har generös vidd och ett vackert fall. Ett annat alternativ för den som inte riktigt är van vid kjol är att ha en lite längre underbyxa eller cykelbyxa under. Bekvämt och även praktiskt eftersom byxan hjälper till att hålla värmen.

Satsa på bekvämlighet!

Vi klär b��st i det vi trivs och är bekväma i. Med det sagt så kommer inte en för tajt åtsittande kjol, eller en alldeles för kort kjol göra dig rättvisa – om du inte trivs i just det. Många som är lite större runt magen upplever ofta att både kjolar och byxor kan skära in mot magen på ett obehagligt sätt. Att bära sådana plagg är synd och framförallt onödigt, då du hos oss på Klingel kan hitta många olika kjolar med resår i midjan. Resåren gör linningen extra mjuk och behaglig och du slipper att det stramar och skaver mot magen. Resår har alltid varit praktiskt och på senare tid har det även blivit mer och mer trendigt. Förutom resår är kjolar med knappar någonting vi vill lyfta lite extra. Till att börja med är knapparna en snygg detalj, men de är också väldigt praktiska. Upplever du exempelvis att kjolen är för tajt nere vid smalbenen så att det blir svårt att gå? Knäpp då upp den nedersta knappen och du får en mer avslappnad känsla och ett lättare steg på promenaden. Samma lite “instängda” känsla kan man få när man bär en något längre kjol och ska sätta sig ned. Att då öppna en eller två knappar längst ner kan vara behagligt och göra att benen får lite mer rörelsefrihet. Sist men inte minst vill vi tipsa om omlottkjolar! En omlottkjol brukar stängas med ett band i sidan och kommer ofta med snygga volangdetaljer. Denna kjol är perfekt för dig som inte vill att den ska sitta för tajt då du själv enkelt kan reglera passformen på kjolen. Vissa av våra omlottkjolar har även en matchande blus som går att köpa till. På så vis har du ett litet set med en kjol och topp och kan skapa en egen, extra bekväm, outfit som ser ut som en klänning. Beställ din nya kjol hos oss på Klingel idag!

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
  • Faktura
  • Konto
  • Postförskott
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
  • Payback
HANDLA TRYGGT
  • Trygg