• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service

Kannor & karaffer(14)

Sortera på:
Filtrera på:

Termokanna, vattenkaraff och kaffepress online

Gillar du, precis som vi, att starta dagen med en god kopp kaffe eller te? I så fall har du hittat rätt! Hos oss på Klingel hittar du nämligen allt från kaffekannor och termokannor till kaffepressar. Förutom detta så erbjuder vi även stilrena och praktiska vattenkaraffer, för sådana kan man väl aldrig få för många av? Nedan skriver vi lite om varje och tipsar dig inför ditt nästa köp

Våra termokannor

En bra och praktisk termos är aldrig att underskatta, den håller drycken varm länge och de flesta termokannor brukar dessutom rymma mycket. Just våra termokannor rymmer mellan 1 och 1,5 liter och finns i en rad olika designer och färger – som exempelvis silver, svart eller blå – så att just du ska kunna hitta din favorit. De flesta av våra termosar är även rostfria, vilket gör att hållbarheten på dem blir längre. Är du osäker på vilken du ska köpa kan vi rekommendera en silvrig termokanna i rostfritt stål. Den är stilren och risken att du skulle tröttna på designen är därmed minimal. Förutom att våra termokannor har en snygg och enkel design har de även ett enkelt handtag som gör det smidigt att hälla upp den varma drycken och minskar risken för att du skulle spilla. Många frågar sig kanske när man behöver en termokanna, eller kaffetermos som det även kallas, då själva kaffekannan eller kaffepressen man brygger kaffet i fungerar alldeles utmärkt. Men faktum är att en termokanna inte bara rymmer mycket, utan också bidrar också till att kaffet håller rätt temperatur och bibehåller sin goda smak. Perfekt när du har alla dina vänner över på besök och vill avnjuta en lång och god fikastund eller dylikt.

Dags för en ny kaffekanna?

I dagsläget serverar de allra flesta av oss kaffet i kaffekannan som det bryggs i, alternativt att man häller upp det i en termos för att få värmen att hålla längre (eller om man ska brygga mer än vad själva kannan rymmer). Men att ha en fin och lite gammaldags kaffekanna att ställa fram till förmiddagsfikat är väl aldrig fel? Hos oss hittar du en fin, vit kaffekanna i porslin, som med sin trevliga design tar oss tillbaka lite i tiden. Även om namnet kaffekanna talar om för oss att det är just kaffe den bör innehålla så går det utmärkt att servera även tevatten i den. Byt då ut kaffekopparna mot lite större temuggar och dina gäster kommer bli mer än nöjda. För dig som vill kika in våra olika muggar så hittar du dem här.

Till dig som föredrar en kaffepress

Alla gillar inte kaffekokare utan föredrar istället att tillaga sitt kaffe med en kaffepress. Om du känner dig träffad här är vi glada över att kunna säga att du även finner kaffepressar i vårt sortiment. Om du är van vid en kaffepress vet du redan hur man gör, men om inte så kommer här en liten guide på detta:
 1. Lägg 1–2 kaffemått för varje kopp du vill ha i kaffepressen
 2. Koka därefter upp lagom mängd med vatten
 3. Häll det kokande vattnet i pressen
 4. Rör sedan om så att kaffet och vattnet blandas ordentligt
 5. Låt stå och dra i 3–5 minuter
 6. Klart att serveras!
Som du märker är det inte speciellt svårt och resultatet blir dessutom otroligt gott! Så länge som du har en snabb spis att koka upp vattnet på går det dessutom riktigt fort. Skulle din spis vara något äldre och därmed ta lite tid på sig rekommenderar vi dig en vattenkokare. Du hittar våra sådana alternativ här.

Din nästa vattenkaraff

Som vi tidigare nämnt erbjuder vi inte endast behållare till varma drycker utan även vattenkaraffer som är perfekta för kalla drycker, till exempel vatten eller saft. Våra karaffer rymmer ca 1 liter och kommer i en snygg design av glas och har en rostfri metalldetalj upptill. Eftersom våra karaffer är genomskinliga kan du med fördel lägga i lite citron, gurka eller jordgubbar i vattnet. Det ger inte bara vattnet en god smak utan ser också trevligt och läskande ut. Här vill vi återigen slå ett slag för metalldetaljen. Den gör nämligen att is, citron eller liknande inte rinner med vattnet ut utan stannar kvar i karaffen och gör att vattnet bibehåller den goda smaken. Dessutom hindrar den även smuts och insekter från att ta sig ner i karaffen. Vi vill också tipsa om vår vattentillbringare med lock som dessutom är utrustad med en smart isbehållare. Tillbringaren rymmer upp till 1,8 liter vätska och tack vare isbehållaren kan du njuta av ett gott och iskallt glas vatten länge.

Beställ enkelt online idag


Oavsett om du är ute efter en ny termokanna, kaffekanna, kaffepress eller vattenkaraff så hoppas vi på att du finner den hos oss. 
Hos oss på Klingel ska det alltid vara enkelt att handla, därför kan du i lugn och ro kika igenom våra olika alternativ för att sedan klicka hem det som du tycker känns bäst. Om du därefter inte skulle vara nöjd kan du givetvis alltid skicka tillbaka varan eller byta den mot någonting annat.

waiting...

Klingels nyhetsbrev | 100 kr i välkomstrabatt

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev | 100 kr rabatt¹

 • Trendtips
 • Fina erbjudanden
 • Rabatter och premier
 • Ta del av det senaste modet från Klingel

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev | 100 kr rabatt¹

Fält markerade med * är obligatoriska.
KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg
Endast leverans inom Sverige. Lägsta beställningssumma: 500 kronor. Fraktkostnad: 55 kronor. Ångerrätt: 14 dagar. Betalsätt: konto, faktura, postförskott, kortbetalning eller PayPal. *)Gäller för en ny beställning per kund i webbshoppen t.o.m. 2022-10-09. Ange koden när du beställer. Endast en rabattkod per beställning. Minsta beställningssumma är 500 kr efter avdragen rabatt.