• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Kalsonger(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Kalsonger(0)

Kalsongen

Kalsongen har funnit sedan urminnes tider, men inte alltid som ett underklädesplagg. Kalsongen har figurerat som en liknelse till shortsen och användes oftast i varmare klimat och av de som var lägre ställda i samhället. Men under 1600-talet ändrades detta och kalsongen användes nu under kläderna, kalsongen används så väl av män som kvinnor men enbart av de som hade råd med att bära detta exklusiva underplagg. Åren gick och det dröjde inte länge innan kalsongen var ett ständigt inslag i garderoben och det är nog för många helt omöjligt att tänka sig att bära kläder utan att först ha tagit på sig en kalsong eller trosa.

Vi på KLiNGEL vill bibehålla den exklusiva bilden av underkläder. Det är ett fantastiskt plagg som gör så mycket mer än att skydda och värma. Det finns en intressant historia bakom det lilla plagget och vi på KLiNGEL är måna om det. Här i vår onlineshop har vi ett stort urval av kalsonger. Det finns alltid något för alla, och vi garanterar kvalitét till fantastiska priser. Vi har även de mer ekonomiska set om två, tre och fyrpack. Titta in till oss idag och välj och vraka i vårt fina sortiment som är sprängfyllt med kalsonger av exklusiv kvalitét.

Gylfen

Kalsonger med gylf kom först under 1930-talet och har sedan dess tagit många män med storm. För de som gillar tightare och mindre kalsonger, på engelska kallade ”breefs”, har de underlättat att lägga till en gylf. Eftersom kalsongen, speciellt av modell y-front, ofta är tightare har det underlättat att ha just en gylf, särskilt när nöden har knackat på alldeles för hastigt. Många män tycker om enkelheten som kommer med underkläder med tillhörande gylf. Känslan av en lättare underklädsel tar bort upplevelsen av instängdhet. Givetvis finns det tighta y-fronts kalsonger utan gylf med och det är din smak och vad du föredrar som bestämmer vad som passar dig bäst.

Här på KLiNGEL har vi kalsonger för alla smaker och storlekar. Vi förstår vikten av bekväma underkläder, framför allt något så intimt som ett par kalsonger. Känner du dig osäker på vad du vill ha är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för att ställa frågor om till exempel material och storlek.

Viktigt att tänka på

När det kommer till underkläder, framför allt kalsonger, är det viktigt att man tänker på att tvätta plagget enligt tvättråden, gärna med ett skonsamt tvättmedel. När det kommer till kalsonger, och kalsonger med gylf, som så oftast sitter nära huden är det lättare att de blir ohygieniska snabbare än andra modeller. För att behålla den fräscha och mjuka känslan både hos resårerna och sömmarna är det viktigt att man tvättar kalsongerna på rätt sätt. På så sätt håller de även kvalitéten längre och blir mer användbara och bibehåller sin otroligt sköna passform. Det låter säker oerhört tråkigt att prata om tvättråd men det är enbart för att du som kund ska få det bästa av det bästa. Dina underkläder förtjänar att behandlas med tillförsikt. De är trots allt de plagget som skyddar de mest intima delarna på kroppen och de bör behandlas med respekt.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg