• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Härliga juletid
Julpynt
Juldukning
Belysning
Presentidéer

Presentidéer

SHOPPA JULENS KLAPPAR REDAN NU & och njut av en stressfri jul

Presentidéer

SHOPPA JULENS KLAPPAR REDAN NU & och njut av en stressfri jul

Julstämning hemma
Festmode
Vi bakar till jul ...

Vi bakar till jul ...

Mmmmmmm, så gott! ÄNTLIGEN DAGS FÖR JULBAKET

Vi bakar till jul ...

Mmmmmmm, så gott! ÄNTLIGEN DAGS FÖR JULBAKET

JUL HOS KLINGEL

Nu tändas tusen juleljus…Välkommen till julen hos KLINGEL! Julen är vår mest firade högtid. Många börjar julpynta flera veckor innan jul och det är verkligen inte fel. Släpp in julen med levande ljus, adventsljusstakar, julstjärnor och julpynt. Inspireras av vackra juldukar och julgardiner som skapar en härlig julstämning för både stora och små. Köp julkläderna online och slipp stressa innan jul. Vi har festkläder, klänningar och snygga kostymer som passar alla kroppsformer. Passa på att köpa juldukar och julgardiner i god tid så att du hinner njuta av dem innan julen ska ut igen. Vi vet alla hur snabbt julen kommer och går. Ett bra tips inför jul är att skriva en lista på saker som man vill göra och ha klart innan första advent. Då kan man i lugn och ro börja beta av listan redan i oktober, november.

JUL I SVERIGE

Julen är en högtid som firas 24 december varje år i Sverige. Julen är en kristen högtid men firas idag i Sverige både med religiösa och oreligiösa inslag. Från början, i förkristna kulturer firades vintersolståndet vid denna tid. Julen startar för de allra flesta ca fyra veckor före den 24 december med första advent. Första advent infaller alltid fjärde söndagen före jul och inleder som många vet väntans tid. Tiden kring första advent är det väldigt vanligt med adventsstjärnor och adventsljusstakar. Här i Norden är det extra mysigt just med alla stjärnor och ljusstakar i fönstrena då det är så mörkt på vintern. Hos KLINGEL hittar du både adventsljusstakar och julstjärnor i olika modeller och storlekar. Vissa vill ha en jättestor julstjärna i fönstret medan andra hellre har en klassisk, femarmad eller sjuarmad adventsljussake.

JULPYNT OCH JULDEKORATIONER ONLINE

När mörkret kommer krypande redan vid femhugget och kylan gör sig påmind, då börjar man så smått längta efter julen och all dess härlighet. Vi längtar efter att få tända levande ljus och pynta huset fullt med julstjärnor och adventsljusstakar, juldekorationer och julpynt med glitter i rött, guld och grönt. Att det är mörk och kallt gör ingenting när man kan grotta in sig i juldekorationernas värld i god tid innan julstressen kommer smygande i mitten av december. Det bästa med att handla julpynt online är att man slipper just julstressen. Handla i lugn och ro där hemma i soffan. Julsakerna skickas till dig. Sen är det bara att vänta tills det är dags att pynta hela huset. Gör det tidigt så det är klart till första advent. Inspireras av gammaldags julpynt som blandas med modernt julpynt, fina adventsljusstakar, julstjärnor och juldekorationer till bra priser hos KLINGEL. Passa på att handla julklapparna på samma gång så kan du i lugn och ro njuta av julen utan stress och utan ångest. Vi har samlat många smarta julklappstips både till honom och henne. Ska du handla julklappar till barnbarnen så har vi den perfekta julklappen – bäddset till barn i mjuk kvalité med fina motiv som passar barn i alla åldrar. Välkommen att julhandla hos Klingel.se.

JULPYNT

Det finns många olika sätt att dekorera sitt hus för att skapa julstämning. Adventsljusstakar, julbelysning, julstjärnor, juldukar och julgardiner. Sen har vi allt pynt också. Porslinsfigurer i form av tomtar, renar, änglar och mycket annat. Fönsterdekorationer med julmotiv och girlanger med LED-lampor är bara några av alla olika julpynt som finns. Om man är kattmänniska eller hundmänniska så finns det söta prydnadskatter och -hundar i tomteluva att pynta med. Julpynt finns också som LED-tavlor med julmotiv eller vinterlandskap. På senare tid är det väldigt många som pyntar sina trädgårdar och balkonger med ljus. Då är LED-ljus perfekt eftersom de inte drar så mycket el. Ljusslingor ute är väldigt fint och stämningsfullt här i Sverige då det är så mörkt på vintern.

NÄR SKA JULPYNTET FRAM?

Eftersom hösten är lång och julen inte varar speciellt, länge tänker vi: Det finns ingen tid att förlora när det kommer till julpynt! Man kan utan vidare börja så smått med en fin julkrans redan i mitten av oktober. Efter det dröjer det inte länge förrän man kan gå loss på juldekorationer och adventsljusstakar – redan ett par veckor in i november. Vem har sagt att man inte ska julpynta förrän första advent? För alla oss som älskar julen gäller det att börja i tid, annars missar man ju allt det roliga. Ska man hinna julstäda, julpynta, byta till julgardiner och inhandla adventskalender innan första advent så finns det ingen till att förlora. Inspireras och köp julpyntet redan idag så du kan börja planera inför julen på direkten! Adventsljusstakar, julstjärnor och juldekorationer i form av porslinstomtar, kransar, julljusstakar och annat blandas med en inspirerande kollektion av juldukar, julserviser, kuddar med julmotiv och julgardiner. Fyll ditt hem med julpynt från KLINGEL.

JULGRAN OCH JULGRANSBELYSNING

Julgranen är julens absoluta höjdpunkt. När julgranen är inne då är julen verkligen här. Många väntar in i det sista med att klä julgranen medan andra tar in den redan i november. Det svåra med julgranen är alltid barren. Hur får man granen att inte barra? Lätt säger vi på KLINGEL. Köp en snygg plastgran istället och problemet är ur världen. Du kan till och med köpa en färdigpyntad gran med belysning, julgranskulor och julgranspynt i rött eller guldfärgat. Lättare än så blir det inte. Det finns många plastgranar som är så verklighetstrogna att man nästan tar miste. Vill man pynta sin julgran själv så väljer man en julgran med belysning, då kan man pynta den hur man vill. Det finns olika storlekar på plastjulgranarna så du kan välja en storlek som passar just ditt hem. Väljer du att ha en naturgran finns det bra tips på hur man får den att inte barra.
 1. Gör en ny snittyta när du tar in granen.
 2. Se till att granen hela tiden har vatten. Är det plusgrader ute behöver granen vatten. Köp därför inte en gran som har stått utan vatten flera veckor om det är många plusgrader. .
 3. Låt granen mellanlanda för temperaturutjämning i garage eller liknande om det är mycket kallt ute.
Ska granen ha sockerbitar? Nej, granen mår inte bättre av socker. Ge den bara vatten. Granen barrar inte mindre om du ger den socker.

JULDUKNING SKAPAR HÄRLIG STÄMMNING

Det är många som har en speciell julservis som bara får komma fram i juletid. Lagom till första advent tar man fram sina fina jultallrikar och juldukarna får komma ner från vinden. Det finns många serviser som fungerar som julserviser utan att för den sakens skull vara prydda med tomtar och julstjärnor. Många julserviser har diskreta mönster som gör att man kan använda dem även när det inte är jul. Hos KLINGEL hittar du kvalitetsporslin från märken som Villeroy & Boch och Flirt by Ritzenhoff. Juldukningen blir extra fin om man har julljusstakar på julduken också. Ljus hör liksom julen till och det kan nog aldrig bli för många. Sen får man inte missa dekoreringen. Att ha dekorationer på bordet är som pricken över i, det gör juldukningen komplett. Ta till exempel lite murgröna och rönnbär som dekoration. Eller kanske små julrosor i julkruka. När dan före dan närmar sig är det som alla vet mycket mat som ska fixas. Julbordet i Sverige är en salig blandning av sill, bröd, korv, ost och skinka. Galet mycket mat men ack så efterlängtat. Extra fint blir det när man lägger upp julmaten på julfat och i julskålar. Om man inte har julservis så kan man piffa till sin vanliga servis med röda eller blå sidenband. Istället för att hälla upp sillen i en skål så kan du knyta ett band runt burken. För att lyxa till det lite extra kan man med fördel vira rött tyg runt burken också – då syns inte etiketten.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg