• Brett sortiment
  • Storlek 34–62
  • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Herrunderkläder

Kategorier

Kalsonger & boxershorts

Välkommen till KLiNGELs webbshop! Här hittar du ett stort urval av kvalitetsunderkläder för män. I vårt sortiment av kalsonger, boxershorts och undertröjor finns något för alla, oavsett figur och ålder. När det gäller underkläder är komfort A och O. Därför är alla våra kalsonger och boxershorts tillverkade av bekväma och hudvänliga material, oftast i bomull som tar upp fukt och låter huden andas. Stretch och resårlinningar ger skön rörelsefrihet och gör samtidigt att plaggen sitter perfekt. Ett stort storleksurval gör det ännu enklare att hitta kalsonger och boxershorts att trivas i – hela dagen.

Vad för slags underkläder letar du efter? Våra klassiska kalsonger utan ben finns med elastisk linning, med eller utan gylf, i flera bekväma material och snygga färger. Föredrar du boxershorts med ben finns det flera modeller att välja på, från vida och luftiga shorts till mer åtsittande varianter i stretchmaterial. För kalla vinterdagar kan vi rekommendera våra värmande långkalsonger. Skönt och bekvämt att ha under ett par vanliga byxor. Undertröjor med eller utan ärmar är bekvämt och praktiskt att ha under en skjorta eller tröja. Flera av våra kalsonger, boxershorts och undertröjor finns i förmånliga flerpack med matchande färger och mönster – praktiskt och prisvärt!

Länge leve kalsongerna

Herrunderkläder är ett ämne som lätt brukar hamna i skymundan och framför allt kalsongerna. Kalsonger har burits sedan tidigt 1700-tal och var ända fram till 1900-talet något som bars av så väl män som kvinnor. Men under de senaste decennierna har kvinnors underkläder lyfts fram mycket tydligare än män. Det tycker vi på KLiNGEL är helt fel. Mäns underkläder är minst lika viktiga som kvinnor, och kalsongerna, som faktiskt bärs hela dagarna, måste prioriteras med såväl kvalitét som stil. Alla vill ju känna sig snygga och bekväma i sin underkläder, därför har vi på KLiNGEL tagit fram ett brett sortiment av olika stilar, material, färger och mönster. Kalsongen är en del av dagens klädsel och är värda att nämnas mer. Välkommen att titta på vårt kalsongutbud redan idag!

Brett utbud av stil och färg

KLiNGEL har ett stort utbud av kalsonger för att passa all smaker och stilar. Till fantastiska priser kan du köpa stilfulla och bekväma kalsonger. Eftersom kalsongerna är något som bärs hela dagen, och ofta under tunga material som t.ex. jeans, så är det av yttersta vikt att kalsongerna har en bra passform och att just du känner dig bekväm i dem. Föredrar du en lösare boxermodell med knappar finns det ett flertal varianter, både enfärgade och mönstrade. Hos oss kan du beställa hem både enstaka modeller i flera olika mönster och utformande eller ekonomipaket om två, tre eller fyra kalsonger. Eller är det den klassiska Y-fronten som passar dig bättre – då har vi ett stort utbud av olika utföranden. Det finns varianterna med en högre linning och de med normal passform, du kan få kalsongerna med gylf eller utan, med knappar eller utan. Kalsonger med gylf är något som ofta efterfrågas men som inte alltid är lätt att finna, vi på KLiNGEL har tänkt på detta och du hittar ett antal modeller med och utan gylf. Modellerna är flera och det går att välja mellan lösare modeller, tightare, med hög midja och många fler. Linningarna går även dessa att få i flera olika utföranden. Vi har modeller med mjuk linning, resår linning och kanallinning. Som du märker är utbudet enormt! Hos oss på KLiNGEL hittar du även ett stort utbud av långkalsonger, perfekta för kallare dagar då du kommer spendera dagen utomhus eller i lokaler där temperaturerna är lägre än normalt. Långkalsongerna är även ett lätt alternativ till pyjamasbyxan – varför inte klicka hem ett par med ett färgglatt och trevligt mönster som tillsammans med en bekväm t-shirt blir en mysig och bekväm hemma-dress eller pyjamas.

Bekvämlighet lika viktigt under som över

Varför ska man inte lyfta fram bekvämligheten i mäns kalsonger? På KLiNGEL har vi kalsonger från en mängd olika märken med modeller och passform som garanterat kommer att passa dig. Med ett brett sortiment kan man enkelt och smidigt välja den modell som verkligen passar utan att behöva kompromissa och välja en modell som nästan passar. Hos oss hamnar inte kalsongerna i skym undan utan lyfts istället fram för visa att bekvämlighet och stil lika viktigt under som över.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
  • Faktura
  • Konto
  • Postförskott
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
  • Payback
HANDLA TRYGGT
  • Trygg