• Brett sortiment
  • Storlek 34–62
  • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Underkläder

Kategorier

Shoppa herrunderkläder online

Vikten av bekväma underkläder är stor. Plaggen sitter närmast kroppen och behöver därför vara både mjuka och följsamma mot huden. Vi är alla olika och därför måste utbudet av underkläder också vara det så du kan välja dina favoriter. Om du inte vet vilka material och modeller du föredrar, får testa dig fram till vad just du gillar bäst! I vår kategori för underkläder ingår så mycket mer än bara herrkalsonger, du hittar även långkalsonger, undertröjor, strumpor, morgonrockar och pyjamasar till herr – helt enkelt de mest bekväma och nödvändiga basplaggen!

Vilken kalsongmodell väljer man?

Frågan är vanlig och högst individuella. Vissa föredrar boxerkalsonger medan andra gillar briefs, d.v.s. traditionella kalsonger bättre. Din favorit kanske är att bära tighta och följsamma underkläder närmast kroppen – eller så är det tvärtom – mer löst sittande och rymliga underkläder som är din favorit? Ett tredje alternativ kan vara att du gillar dem allihop fast vid olika tillfällen, och det är precis lika okej det. Vårt breda sortiment av herrunderkläder låter dig välja din favoritmodell, och gör att du kan shoppa din kalsong online redan idag.

Design på kalsongen

När du vet vilken kalsongmodell du önskar kan du fundera på om du vill ha enfärgade- eller färgglada kalsonger, alternativt kalsonger med mönster. Hos oss kan du välja att köpa underkläder styckvis, vilket är ett bra alternativ om du vill testa en ny modell, annars erbjuder vi flera sorter i smarta storpack, som är supersmidigt om du har hittat din modell och dessutom bra för både plånbok och miljö.

Nattkläder till herr

Låt din pyjamas vara lika underbart skön som en god natts sömn! För många åker pyjamasen på redan ett par timmar innan det är dags att lägga sig, tillhör du dem är valet av din pyjamas extra viktigt, då den blir mer än bara ett sovplagg. Variationen hos oss är bred och de flesta nattkläder kommer som ett färdigkomponerat pyjamasset till herr (byxa och tröja i ett). Valet av modell beror på dig som person och dessutom på årstiden. Är du frusen av dig rekommenderar vi en pyjamas med långa ärmar och ben. Är du däremot varm av dig, eller söker sovkläder till sommaren, erbjuder vi även herrpyjamas med korta ärmar och ben. Designen varierar, välj mellan enfärgade, färgglada, randiga och mönstrade sovplagg till herr. Välj också om du vill ha en enklare eller en mer lyxig pyjamas till herr.

Strumpor – nödvändigt plagg och ultimat present!

Att köpa strumpor känns ofta som en ”tråkig utgift”, de fyller sin funktion men sen är det inte så mycket mer. Detta gör strumpan till den ultimata julklappen, födelsedagspresenten eller farsdagsgåvan! För alla behöver vi strumpor, och de kan vara tråkiga att inhandla själva. Vi erbjuder höga och varma strumpor perfekta till vintern, men även tunnare och lägre strumpor till varmare årstider. Vi har klassiska, svarta och vita strumpor till herr, men även färgglada, mönstrade och randiga. De flesta av våra strumpor säljs i 2-pack eller större förpackningar. Förutom vanliga sockar och strumpor erbjuder vi stödstrumpor till herr. En stödstrumpa lämpar sig för dig som står eller går mycket, alternativt till dig som sitter stilla under längre perioder. I dessa fall hjälper stödstrumpan dig genom att bilda ett tryck över ankeln, som i sin tur gör att blodet lättare cirkulerar i blodkärlen och att svullna ben får lindring.

Köp en bekväm morgonrock hos oss!

Sist men inte minst vill vi lyfta morgonrocken. Morgonrocken – eller badrocken som den också kallas – är ett klädesplagg som ofta förekommer i samband med bastu, bad och spa-behandlingar. Man kan använda badrocken på badhuset när man inte är i vattnet, eller på stranden för att skyla sig vid byte till och från badkläder. Den är bra vid sådana tillfällen då det är mycket folk på stranden och där det inte finns något omklädningsrum nära till hands. Badrocken kan även användas i hemmet. Den är det perfekta plagget när man precis har stigit ur duschen och inte riktigt vill dra på sig kläder innan man är helt torr. Speciellt under helgen känns det som att man kunde vandra runt i badrocken hela dagen efter att man tagit sin morgondusch. Det är något speciellt med detta plagg. Något som gör att du känner dig avslappnad när du bär det. Det är nästan så att badrocken viskar till dig. ”Psst, du kan ändå inte göra några viktiga ärenden medan du endast är iklädd mig.” Man blir helt enkelt immun mot stress, och det är nog något vi alla behöver i dagens samhälle, även om det endast gäller någon timme under lördagsmorgonen. Det är även lyxigt att kunna ta på sig sin egen badrock och sitta ute och svalka sig en stund efter ett varmt och skönt bastubad, eller en varm och avslappnande dusch. De flesta av våra morgonrockar till herr är gjorda av bomull och kommer i långa modeller – så att du inte fryser mellan dusch, bad eller ombyte. Du kan läsa mer om våra olika modeller HÄR.

Beställ enkelt och tryggt hos oss!

Vi hoppas att du hittar det du söker hos oss! Du kan använda vår smidiga filtreringsfunktion för att enkelt få fram den produkt och modell samt det pris eller färgval du är ute efter. Letar du efter något annat än herrunderkläder? Klicka dig då HIT och navigera runt via vår meny.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
  • Faktura
  • Konto
  • Postförskott
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
  • Payback
HANDLA TRYGGT
  • Trygg