• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Tröjor

Kategorier

Herrtröjor online

Hos oss hittar du ett stort urval av tröjor till herr. Herrtröjor används av alla män och behövs därför i varierande modell, storlek och stil. I vårt sortiment hittar du herrkoftor, stickade herrtröjor och slipovrar. Eftersom dessa tröjor är plagg som används året runt behöver du kanske ha en av varje typ. När våren är kommen vill vi gärna lägga undan den bylsiga vinterjackan så tidigt som möjligt. Då kan en stickad tröja vara ett utmärkt alternativ att bära under förslagsvis en väst. Västen förhindrar nämligen att kyliga vindar tar sig igenom maskorna som såklart hör till ett stickat plagg – du hittar våra västar HÄR. På sommaren vill vi helst slippa både väst och stickad tröja. Då kan en kofta vara ett bra alternativ. Med sin öppning framtill kan du bära den öppen eller hänga den ledigt över axlarna och välja att knäppa den för att stänga ute kylan. När hösten och vintern är på intåg är det åter igen tid för stickade tröjor. När en stickad tröja känns för varmt är en slipover ett bra alternativ, den går exempelvis att bära utanpå skjortan när du vill hålla dig varm även inomhus. På Klingel hittar du mängder med snygga tröjor till herr, välj din favorit!

Tröjor – nyckelplaggen under kyliga dagar!

Vissa anser att tröjor och koftor snarare stjälper än hjälper en outfit, men vi ser bara möjligheter. Under kyligare dagar är tröjan nyckelplagget i vår garderob och därför måste vi ta vara på den! Nedan tipsar vi om både material och styling i samband med dessa fantastiska plagg:
 • Stickad herrtröja – Här är variationen på mönster och modeller bred. Hos oss hittar du mängder med stickade tröjor – vi har enfärgade och flerfärgade, med eller utan mönster! Vi har tunna, finstickade tröjor som fungerar utmärkt på sen vår och tidig höst samt även under kavajen. Dessutom stickade tjocktröjor och stickade polotröjor som gör succé på vintern. Tänk hög polokrage och flätstickat mönster – vilken klassiker! Våra tröjor är gjorda av material som syntetfiber, bomull, ull och kashmir och de allra flesta är otroligt lättskötta.
 • Beroende på modell och mönster kan du styla tröjan olika. Förslagsvis väljer du en tunnare och V-ringad tröja i svart, vitt eller blått som säkra kort i garderoben. Dessa fungerar lika bra ovanpå skjortan som på tenniströjan eller varför inte som de är. Matcha med ett par jeans eller svarta byxor.
 • Herrkofta – Koftan är ett av våra mest praktiska plagg med sin klassiska öppning framtill och stängs oftast med dragkedja eller knappar. Vi har mönstrade, färgglada och enfärgade koftor. Önskar du bära koftan inomhus rekommenderar vi en tunn och finstickad kofta. Vill du hellre kunna bära den utomhus som ett alternativ till jackan tipsar vi om en mer grovstickad och tålig kofta i material som bomull. Kanske en fodrad kofta är ett alternativ för den som gärna går i kofta året om? Se till att du väljer en med sköna fickor. Våra koftor finns i material som syntetfiber, bomull och ull. Styla den fint till din skjorta eller T-shirt. Alternativt kan du låta koftan äga stilen och matcha med ett par diskreta byxor eller neutrala jeans.
 • Slipover– En slipover är en tunnare väst utan knäppning eller öppningsmöjligheter, eller en tröja utan ärmar om man hellre vill se det så och slipovern är ett klassiskt plagg som direkt gör dig suveränt och elegant klädd. Den är perfekt att bära inomhus för att hålla värmen och alternativt utomhus när temperaturen tillåter. Vi har enfärgade slipovers och rombmönstrade, så kallade golfrutiga, i klassisk stil. Dessa är lätta att kombinera med andra plagg. Många är finstickade och har ribbade avslut. Slipovern gör sig suveränt tillsammans med skjorta under kavajen! Vi har varma slipovrar med dragkedja i halsen och de är perfekt anpassade att bära utomhus under både vår och höst. Materialen på våra slipovrar är syntetfiber, bomull och ull. Tänk på att slipovern ska dras över huvudet och sitter skönt på plats hela dagen.

Storlekar och märken

Vi erbjuder tröjor, västar och slipovrar till herr från storlek 48 upp till storlek 66. Våra varumärken är bland andra Roger Kent, BABISTA, Boston Park och Men Plus (med extra plats för magen!).

Bygg basgarderoben med tröjor

Att bunkra upp och fylla garderoben med flera olika tröjor är ett smart drag. Vi på Klingel vill tipsa om att det kan vara smart att rusta upp basgarderoben med tröjor och koftor i neutrala färger som svart, vitt, grått eller beige. Dessa stilrena färger gör att du enkelt kan matcha dem med de flesta andra klädesplagg i garderoben. Därefter kan du införskaffa mer färgglada tröjor, förslagsvis en röd, gul eller flerfärgad. På så vis behöver du endast byta tröja för att det ska kännas som en helt ny outfit – även om byxorna är desamma. Vi hoppas att du beställer din nya tröja, kofta eller slipover online på klingel.se idag.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg