• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Tofflor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Tofflor(0)

Herrtofflor

Är du på jakt efter ett par nya herrtofflor? Då har du kommit till rätt webbplats på internet. Vi på Klingel har nämligen ett stort urval av olika herrtofflor både för inomhus- och utomhusbruk. Vi har bara inte ett stort urval av herrtofflor, utan samtliga våra tofflor innehar en mycket hög kvalité. För att förenkla inhandlingsprocessen för dig som kund, så har vi på Klingel valt att skapa en kortare guide på hur du som kund kan tänka när det kommer till val av herrtofflor – samt vilka produkter vi faktiskt erbjuder till dig.

Vi har herrtofflor i storlek 46, 47 och 48

Vi på Klingel har som ledord att oavsett kroppsform ska vi alltid kunna erbjuda dig som kund förstklassiga produkter. Det ska inte spela någon roll om du har små, stora, breda eller långa fötter – hos oss ska du alltid kunna hitta något. Av den anledningen finner du i vårt sortiment ett stort urval av herrtofflor i storlekarna 46, 47 och 48. Du hittar herrtofflor i dessa storlekar i skin, trä eller ylle, men även i flertalet olika färgkombinationer. Samtliga herrtofflor i större storlekar hittar du genom att använda filtreringsverktyget här ovan. Skulle du av någon anledning inte hitta produkterna är du alltid välkommen till att kontanta vår kundtjänst som kan ge dig förstklassig hjälp.

Har ni innetofflor för herrar?

En vanlig frågeställning som flertalet kunder ställer till oss är: har ni i ert sortiment innetofflor för herrar? Svaret på denna fråga: ja, det har vi. I vårt sortiment hittar du till exempel snygga skinntofflor från kvalitetsvarumärket ”Harflinger”. Dessa herrtofflor är riktigt bekväma och lämpar sig väl för inomhusbruk: till exempel är de perfekt för dig som arbetar på kontor eller varför inte bara hemma i din stressiga vardag. Vi har självklart även tofflor med vadderad innersula för dig som trots att du är inomhus vill erbjuda dina fötter värme. Allt handlar om vilken typ av tofflor du är ute efter, men vi kan garantera att du kommer hitta något som passar just dig om du granskar vårt sortiment.

Skinntofflor av högsta kvalité för herrar

Som tidigare nämnt i texten hittar du självklart skinntofflor av herrmodell för dig som föredrar detta. Skinntofflorna finns i flertalet olika färger och former. De varumärken som vi säljer är: Clog och Harflinger. En l tips som vi på Klingel vill förmedla till dig som köper skinntofflor är att alltid vara noggrann vid storleksvalet. Skintofflor har nämligen en tendens att irritera huden och därför ska du aldrig använda ens lite för små tofflor, då detta kan medverka till skavsår och skoskav. Något sådant önskar vi ingen av våra kunder och därför vill vi alltid påminna dig lite extra om att vara eftertänksam vid storleksvalet.

Varma som kalla herrtofflor i utbudet

Något som flertalet människor ofta eftersöker är varma herrtofflor för inomhusbruk och Klingel kan glädja dig med att vi även har dessa produkter i vårt lager. Varma herrtofflor användningsområde är mestadels lite kallare inomhusrum eller sommarstugor. Dessa vadderade tofflor värmer skönt vid dessa förhållanden och gör att din vistelse blir en extra härlig fröjdfull upplevelse. Den kallare formen är tofflor som vi i Sverige kallar för “utomhus tofflor”. Som namnet säkert redan avslöjar passar dessa bäst för utomhusbruk. Vi på Klingel säljer bäggedera av dessa herrtofflor. Du hittar alltid dessa produkter i hög kvalité.

Hur hittar jag rätt storlek på tofflor?

När det kommer till storleksvalet handlar mycket om vilken typ av fot du har. Har du breda fötter bör du alltid försöka välja skor med luftig insida o.s.v. Den bästa rekommendationen som vi kan ge dig är att besöka vår storleksguide där du enkelt kan undersöka om tofflorna kommer att passa dig. Är du trots detta osäker kan du alltid beställa hem produkterna och sedan pröva dessa i lugn och ro. Skulle dessa då inte passa går det alltid bra att skicka tillbaka produkterna och be om att få en större eller mindre storlek hemskickad. Hos oss ska du som kund alltid känna att det är lätt att handla och därför är vi måna om att du som kund alltid hittar rätt storlek.

Vilken typ av herrtofflor passar dig bäst?

Flertalet människor kan säkert ställa sig frågan: vilken typ av herrtofflor passar just mig bäst? Allt handlar såklart i vilket syfte du har tänk att använda dina tofflor till. Skinntofflor kan vara lite problematiskt för dig som har lite bredare fötter, eftersom tofflorna då blir kommer att sitta väldigt tajt kring dina fötter. Tajthet och skinntofflor är ofta ingen bra kombination av två anledningar: åtsittande skintofflor irritation för huden och de är obekväma att gå runt i under längre perioder. Du med större fötter bör då alltså välja någon annan form av tofflor. Har du medelstora fötter så passar nästan alla former av tofflor dig. Därför kommer jag inte mera ingående beröra detta ämne. Du som däremot har väldigt små fötter bör ha följande sak i åtanke: välja inte herrtofflor som har en för stor storlek. Det kan tyckas som en självklarhet att inte välja för stora storlekar, men gör man väl detta kan de stå dig dyrt. För stora skor sitter nämligen otroligt obekvämt och är ohållbara i längden. Det finns självklart flertalet andra aspekter vid valet av herrtofflor så som: smak, still och ålder. Men dessa saker som jag här har gått igenom är de viktigaste att ta hänsyn till.

Handla dina herrtofflor online hos Klingel

Förhoppningsvis har du nu efter att ha läst denna text fått de kunskaper som du behöver för att kunna handla dina herrtofflor online från Klingel. Om du skulle känna osäkerhet kring hur detta med köp på nätet fungerar har vi för dig som kund skapat några målsidor som ingående förklarar detta för dig, som du hittar här nedan i footern. Som du märker är har det aldrig varit lättare att handla herrtofflor online som det är numera. Välkommen till en trevlig shopping upplevelse hos Klingel!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg