• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Sweatshirts(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Sweatshirts(0)

Sweatshirts till moderna herrar

Sweatshirten har länge dominerat i herrgarderoben och äntligen har den blivit lite mer fashionabel. De är inte längre enbart enfärgade med en dragkedja i kragen. Nu finns det flera olika modeller. Du kan hitta sweatshirts med eller utan krage, dragkedja enbart i kragen eller längs med hela fronten. Det finns ett stort antal knäppningsanordningar, kragarna finns i flera versioner, från stela till mjuka. Du kanske föredrar knappar i kragen eller knappar längs med fronten likt en kofta, allt det går idag att finna, alla är sweatshirts och alla passar för både för sport och fritid, vardag och mindre formella evenemang, så som fotbollsmatcher och golfturneringar.

Modet går verkligen framåt och vi tycker att det är roligt att valmöjligheten är så stor idag även för män. Det är sant att modevärlden nu domineras för kvinnor men äntligen börjar det komma en jämställdhet. Här hos oss på KLiNGEL kan du hitta plagg som passar både medelåldersmän och äldre herrar. Vi håller vårt fokus på att hitta sweatshirts som ska passa samtliga smaker och stilar. Vårt sortiment är framtaget för att passa så väl den aktiva livsstilen som den lugnare. Här har vi samlat det den moderna och praktiska mannen behöver i klädväg. Varför lägga ned tid på att leta runt bland flera butiker och online shoppar när du kan hitta allt du behöver här hos oss på KLiNGEL.

Det perfekta fritidsplagget

Sweatshirten har under en tid varit fritidens standardplagg. Dels för den sköna komforten men även för dess enkelhet. Under många år användes sweatshirten som ett sportplagg och det görs den visserligen även idag. Men som så många andra tidigare sportplagg har de lyckats hitta sin väg in i varje mans vardagsgarderob. Nu ska man inte enbart kalla sweatshirten enkel. Med dagens trender passar den alldeles utmärkt att bära en dag på jobbet tillsammans med ett par jeans. Väljer man ett par färggladare byxor, så som rött, blått eller vitt så kan man skapa en väldigt snygg och klassisk seglarlook. Sweatshirten är ett perfekt plagg att ha på sig när man spenderar en sommar på den svenska sjön.

Precis som med många andra plagg idag är sweatshirten mångsidig och kan användas till väldigt mycket. Här hos KLiNGEL hittar du flera olika sweatshirts, både med och utan tryck. Färgerna är många, lika så är valmöjligheten för enkelfärgade och flerfärgade plagg.

Sweatshirt för alla herrar

Eftersom sweatshirten ursprungligen är ett sport och fritidsplagg görs modellerna i en stor variation av material. Material som kan andas och som kan värma. Under sommarmånaderna passar det bättre med en sweatshirt av tunnare material och när tiden går mot vintern kan det vara skönare att krypa upp i en lite tjockare modell med hög krage. Här på KLiNGEL hittar du alla modeller för alla årstider – alltid kvalitét och alltid moderiktigt. Det är lika viktigt med herrmode som med dammode och vi är måna om att våra sweatshirts för män ska vara komfortabla och fashionabla. Välkommen att kicka in dig bland våra kläder, du kommer garanterat att hitta något som passar just dig.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg