• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Stickade tröjor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Stickade tröjor(0)

Stickade herrtröjor från KLiNGEL

När vinden börjar vina utanför dörren är det skönt att kunna krypa upp i en härlig och varm stickad tröja. Genom åren har de stickade tröjorna kommit och gått men de har aldrig försvunnit. Idag är till och med de stickade tröjorna mer populära än någonsin. Flera män tycker om att bära en stickad tröja med en V-ringning över en skjorta. Detta skapar en uppklädd men inte överklädd klädsel. Likaså är det att ha en stickad tröja med en snygg scarf till, det ger en klassisk, stilig och välklädd look. Här hos oss på klingel.se har vi ett stort utbud av stickade tröjor. I sortimentet har vi ett stort antal modeller, färger och material och det är bara för dig att komma in och välja bland ett flertal värmande och mysiga tröjor.

Värmande och klassiska stickade tröjor

Av modet att döma så är verkligen den stickade herrtröjan här för att stanna. Aldrig har det funnits så många varianter som det finns idag. I KLiNGELs webbshop finner du modeller som till exempel stickade tröjor med hög krage, krage med dragkedja, V-ringning och rund ringning. Materialen varierar mellan bomull, bomullsblandningar och jacquard. Stilarna att välja mellan är casual, klassisk och trendig. Armlängden varierar även den och även om den långärmade är den vanligaste varianten finns även den utan ärm. Stickade tröjor utan ärm ger en lite mer uppklädd känsla om man har en skjorta under. Den påminner om en väst men ändå ledigare – den klädseln passar utmärkt att ha på sig under en trevlig familjetillställning, en födelsedag eller bara en härlig middag.

Färgerna som kan bäras är just nu många, man följer inte slaviskt en färg eller ett mönster. Valbarheten är större än någonsin och du kan välja vilt och glatt mellan randiga, rutiga, svarta, röda och gröna stickade tröjor – och fler färger och mönster finns. Nu om någonsin finns det verkligen färger och mönster för alla smaker.

Köp dina stickade tröjor på nätet

Enkelt och smidigt kan du beställa hem din, eller varför inte, dina stickade tröjor från KLiNGEL. Storlekarna är många och det finns alltid en just för dig. Att beställa hem kläder från nätet är ofta både billigare och mer tidssparande än att springa runt i butiker, som oftast inte erbjuder ett lika stort sortiment som vi på KLiNGEL tillhandahåller. En stickad tröja är alltid en investering. Det finns så många olika användningsområden för en stickad tröja. Den kan bäras under en utomhusväst en mild höst eller vårdag. Den kan bäras under en kavaj med en tjock halsduk och värmande handskar för att skapa en påklädd lager på lager-känsla. Vi på KLiNGEL garanterar att du kommer att bli nöjd med ditt köp av en stickad tröja från vår shop. Det är kvalitét och stil lika mycket som en värmande klassisk och förhoppningsfull minnesframkallande tröja. Vem minns inte de gnistrande vintrarna man satt inomhus framför en värmande brasa, drack varm choklad och mös i den där värmande stickade tröjan.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg