• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Sovkläder

Kategorier

Sovplagg för män

Det är en skön känsla att dra på sig en mjuk pyjamas eller nattskjorta på kvällen och lika härligt är det att vakna upp i den, ta på sig ett par tofflor och njuta av morgonstunden. Vad man behöver för att sova gott är individuellt. Men att krypa ner under täcket i en komfortabel pyjamas eller nattskjorta är en bra början. Speciellt under de kallare årstiderna är det skönt med extra mundering. Hos oss på KLiNGEL finner du ett brett utbud av sovplagg för män och samtliga produkter är av bekväm och hög kvalitet. Komforten är avgörande Vi vet hur viktigt det är med komfort och sköna material när det gäller sovplagg. Därför erbjuder vi enbart plagg som känns sköna mot huden, oftast av mjuka och behagliga naturmaterial som bomull. Skarpa sömmar som skaver har vi valt bort och erbjuder i stället plagg i riktigt bekväma och behagliga snitt och skärningar.

Flera märken att välja mellan

Vi har flera varumärken att välja mellan, och KLiNGEL väljer endast de som håller tillräckligt hög standard och kvalitet. Dessutom är dessa varumärken kända för att vara mycket prisvärda. Du skall kunna lita på att du får mycket kvalitet för ett lågt pris, oavsett tillverkare eller varumärke. Vissa föredrar löst åtsittande sovplagg medan andra tycker om en kroppsnära passform. Med bomullsmaterial som andas kan du vara säker på att våra sovplagg ger dig högsta komfort, oavsett passform. Välj bland längre pyjamasbyxor eller shorts, eller varför inte ett flerpack som innehåller både och. Vi har bland annat:

 • Nattskjortor – Finns i flera mönster och färger, givetvis i skön bomull
 • Pyjamas – Finns i många stiliga modeller med eller utan mönster
 • Pyjamasshorts och pyjamasbyxor – Välj längd efter personliga preferenser eller årstid

Sovplagg för de kalla och de varma årstiderna

Vi har flera sovplagg och set som passar bra under sommarmånaderna. Pyjamasar med korta ärmar och byxor med korta ben av mjuka bomullsmaterial som andas är perfekt för den varma årstiden. För den kalla tiden på året har vi flera pyjamasar och nattskjortor i lite längre modeller och av varmare material för extra värme och komfort.

Storlekar för alla

I vårt sortiment finns många produkter i större storlekar. Vi vill kunna erbjuda alla möjligheten att handla bekväma sovplagg av hög kvalitet, oavsett storlek och kroppsform, och erbjuder pyjamasar upp till storlek 80-82. Att hitta sovplagg att trivas i är enkelt hos oss och vi har något för de flesta. Pyjamas i flerpack Det är inte alltid tiden räcker till för tvätt när man som mest behöver det. Därför är det ingen dum idé att investera i ett extra par av din favoritpyjamas. Med våra smarta och prisvärda flerpack får du dessutom mer för pengarna. Vissa flerpack innehåller två likadana pyjamasar eller nattskjortor, medan andra består av två olika varianter, till exempel en pyjamas och en nattskjorta eller två pyjamasar med olika långa byxor – praktiskt när du vill anpassa sovplaggen efter klimat, dagsform eller något annat.

Sköna kroppsvänliga material

Vårt sortiment är fullspäckat av sköna sovplagg i kroppsvänliga material av till exempel 100 % bomull. Det är viktigt sovplagget känns mjukt och behagligt mot kroppen när du sover och detta har vi tagit fasta på när vi tagit fram vårt sortiment. Vare sig du föredrar långa eller korta ärmar, shorts eller långbyxor när du sover, tillhandahåller vi flera modeller och varianter. Med mjuka sömmar som inte skaver och skön passform finns här sovplagg även för den allra känsligaste hyn.

Härliga färger och mönster

Randigt eller rutigt, blockmönster eller kamouflage … Oavsett om du föredrar enfärgat eller mönstrat hittar du sovplagg i din smak hos oss. Som kompliment till våra sköna sovplagg har vi morgonrockar och tofflor i flera olika varianter. Ta en titt bland våra kategorier för en skönare kväll, natt och morgon. Vi har också ett brett sortiment sängkläder med flera snygga och privärda påslakanset.

Prova hemma i lugn och ro

Alla tycker inte om att gå i affärer och många föredrar att beställa på nätet, helt utan stress och trängsel. Beställ dina sovplagg från oss och prova hemma, snabbt, smidigt och enkelt. Hos KLiNGEL är det alltid lätt att beställa. Vid retur eller byte betalar du bara en fast returavgift i efterhand och den är densamma oavsett paketets vikt. Ange vad du vill byta till så hanterar vår kundservice ärendet så fort som möjligt. Läs mer under Service/Villkor.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg