• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Smycken & Klockor

Kategorier

Herrsmycken

Herrsmycken har länge varit ett statement och en accessoar som ger mannens outfit något extra. Historien vittnar om de rika och betydelsefulla männen som hade en stor smyckesgarderob att tillgå och dessutom gärna skröt med denna. Tittar man tillbaka i tiden ser man att uttrycket ”less is more” absolut inte löd under den tiden eftersom man gärna hade flera armband och så många och så stora halsband man kunde komma åt. Numera spelar smyckena en viktig, men diskret roll i mannens outfit. Att det bara skulle vara de rika och betydelsefulla männen som använder smycken har tack och lov förändrats. Det räcker att ta en titt i vår webbshop för att se att det finns herrsmycken i alla prisklasser och för alla smaker. Prisklassen beror givetvis på vilket material smycket är i. Alla våra smycken håller hög kvalitet vad gäller såväl material som utförande – många artiklar är tillverkade av ädla material som guld, silver och platina. Smycken av alternativa material som hudvänlig titan eller prisvärda legeringar i 8 karat rundar av utbudet. I webbshoppen finns hela sortimentet uppdelat efter kategori och material. Du väljer själv om du bara vill se smycken i en viss prisklass eller med vissa detaljer. Här finns bland annat:

 • Kraftiga herringar med klassiska motiv
 • Armband med matchande damvariant
 • Smycken av innovativa material som hudvänlig titan och reptålig keramik
 • Herrsmycken med annorlunda stenar som meteorit och jaspis
 • Guld- och silversmycken för alla tillfällen och smaker

Stora herr halsband

Stora herrsmycken har aldrig varit så trendigt som nu. Tycker man att det saknas något i outfiten kan man med enkelhet addera ett halsband eller en statementring. Många köper en halskedja i ett fint material till exempel silver eller guld och har denna på sig var och varannan dag. Ett sådant smycke, ett så kallat vardagssmycke, blir gärna en trogen följeslagare. De flesta kvinnor har ett sådant smycke och vi vill verkligen tipsa alla män om att också skaffa ett. Det behöver inte vara en stor och maffig halskedja utan kan vara en tunn och diskret länk eller ett stilrent armband. Har man en ring på fingret i form av en förlovningsring kan det vara fint att matcha upp guldet i de andra smyckena man väljer att använda som vardagssmycken.

Silver- och guldarmband för herr

Smycken är något som lätt piffar upp en outfit. Det är kul att lyfta sin outfit med fina armband och halsband för att få till den sista touchen. Det finns inte bara länkar eller kedjor i armband för herrar. Vi har även ett stort utbud av exempelvis länkar i läder och andra material som är både moderiktiga och snälla mot huden. Med marknadens många material som finns att tillgå har det även kommit en hel del material som inte är särskilt snälla mot kroppen. Allergiska reaktioner kan dyka upp om man inte har koll på materialet och vad kroppen kan reagera på. Var därför noga när du väljer smycken och lägg hellre några slantar extra på kvalitet och finess.

Herrklockor hos oss, stilrent och magnifikt

Vi på Klingel har även ett stort utbud av klockor för herrar. Klockor är inte bara funktionella, de är också en av herrmodets viktigaste accessoarer. En snygg herrklocka kan lyfta en hel outfit och ger ett intryck av klass och stil som står emot alla trender. När du köper en klocka hos oss kan du räkna med både kvalitet och stil. Passa gärna på att matcha upp din nya klocka med en halslänk eller ett fint armband. Du är verkligen helt rätt ute om du matchar upp och kompletterat klockan med ett smycke! Att bära både klocka och smycke kan för en del kännas lite för mycket men låt då detta bli din festkostym. Det är perfekt att klä upp sig med hjälp av smycken och accessoarer om man inte nödvändigtvis vill ha en stor festgarderob i form av en massa plagg hemma. Så testa detta och upptäck hur elegant det blir och hur tidlös din garderob kommer att kännas. Hos oss på Klingel hittar du klockor i flera modeller och stilar, från sportigt till elegant!

Ta hand om dina nya herrsmycken

Det är givetvis viktigt att du tar hand om dina smycken, vilken kvalitet du än köper. Tänk på att tvätta dem och skydda dem från smuts. Det är ännu viktigare att ta hand om smyckena när man köper oäkta smycken. Ju billigare dina smycken är, desto försiktigare behöver du faktiskt vara och desto mer tid bör du lägga på att ta hand om dem. Ett guld- eller silversmycke tål exempelvis det mesta. Guld och silver är hårda material som tål vardagliga sysslor bra. Du rengör enkelt dina guld- och silversmycken med en mjuk tandborste och lite diskmedel. Skölj av dem och torka dem sedan med en mjuk trasa. Är du en person som är försiktig med dina smycken och inte utsätter dem för varken väta eller smuts är du troligtvis en av få och därmed på den säkra sidan. Men för oss andra kan det vara bra att ta till det kända nagellacksknepet när vi handskas med oäkta smycken. Pensla ett tunt lager genomskinligt nagellack på ovansidan av dina oäkta smycken så behåller de lystern. Bli inte förvånad om ditt oäkta smycke eller din hud blir missfärgat om du inte tar hand om smycket. För att slippa grönaktiga fläckar runt fingrarna efter ringar – pensla även ett lager på insidan. För dig med nickelbesvär kan nagellacket hjälpa dig även här. Armbandsurets undersida kan faktiskt ge både klåda, knottror och eksem. Prova att pensla lite ofärgat nagellack på den metalliska ytan så undviker du besvären.

Shoppa herrsmycken online smidigt och enkelt

Hos oss kan du enkelt filtrera och navigera mellan olika smycken och klockor. När du väl har bestämt dig lägger du dina varor i varukorgen och klickar enkelt och smidigt hem dem. Smyckena skickas säkert och tryggt och du betalar i lugn och ro.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg