• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Skinnjackor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Skinnjackor(0)

Skinnjackor för herrar

Skinnkläder och speciellt skinnjackor är plagg som har börjat användas mer och mer bland herrar. Skinn är slitstarkt, så du kan använda kläderna otroligt länge. Speciellt om du noggrant följer instruktioner för skötselråd av plaggen. Dessa varierar beroende på typ av klädesplagg, och om materialet är mocka eller nappa. Du kan aldrig tvätta en skinnjacka i tvättmaskin. Då blir den förstörd med en gång. Mycket viktigt är att du smörjer in din bruna eller svarta skinnjacka med läderfett för att den skall hålla längre. Samtidigt ser den mycket bättre ut trots att den är gammal.

Däremot får du aldrig sätta läderfett på din fina jacka av mocka. Du kan i bästa fall försöka rengöra den lätt med en fuktig trasa och sen borsta den med en mjuk och ren borste, för att den skall få en bättre färg i mockan.

Varm med herrskinnjacka trots vind

Speciellt här i Norden, där vi ofta har en kall vind som viner kring öronen, är skinnjackan ett bra klädesplagg. Eftersom den är helt vindtät så är den också varmare och skönare än många andra vinterjackor, som är gjorda av sådant material som inte står emot vinden lika bra som skinnjackor. Tidigare såg man speciellt herrar bära en svart skinnjacka både av kortare och längre modeller. I samband med att djurhudarna behandlas kan den lätt också färgas i olika färger. Fortfarande är det den svarta och bruna färgen som är mest populär, och denna stil används både av herrar och damer. Det kan vara lite svårare att kombinera den bruna skinnjackan med den övriga klädseln, men när det görs rätt är det otroligt stilfullt! Längden på herr- och damskinnjackor kan variera mycket. Det finns också längre skinnjackor, som är snygga för damer.

Skinnjacka med fuskpälskrage

På vintern passar det utmärkt med en skinnjacka som är dekorerad med en vacker fuskpälskrage. Skinnjacka med huva är mycket praktiskt här i Norden, då du lätt kan sätta upp huvan som skydd mot regn och blåst. Den svarta skinnjackan passar mycket bra för herrar, speciellt med ett par snygga byxor. Den är inte lika svår att kombinera med andra klädesplagg, och kan användas både till vardags och till fest. Innan skinnet kan användas till en jacka genomgår det flera olika processer. Det här är en orsak till att en äkta, bra och snygg skinnjacka, kan vara relativt dyr, men du kan även passa på och fynda bra skinnjackor i Klingels fyndshop.

Skinnjackan för herrar alltid modern

Idag finns det också jackor av konstläder, vilka kan vara mycket snygga och stiliga. De kan dock inte jämföras med äkta läderjackor, som åldras mycket vackert och får en unik patina. Skinnjackor för herrar och damer som kör motorcykel är oftast tillverkade av tjockare djurhudar för att de skall fungera som skydd för vinden, men även som skydd för kroppen vid en eventuell olycka. Skinnjackor gjorda för herrar som kör motorcykel är alltid tillverkade av nappa och inte av mocka. Ofta är den i flera olika färger och kan se mycket häftig ut. Ifall du köper vinterskinnjackor på sommaren och sommarskinnjackor på vintern kan du göra riktigt bra fynd i fyndshoppen. Du kan med säkerhet hitta en lämplig skinnjacka som passar just dig på Klingel.se!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg