• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Promenadskor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Promenadskor(0)

Promenadskor för alla herrar

Vad är en promenadskor för herrar? Jo, det är precis vad det låter som. Det är en sko utan ett skaft ovan för ankeln, finns det ett högt skaft är det antingen en känga eller boot – eller med riktigt högt skaft – en stövel. Lågskon figurerar ofta som en slip-in sko, loafer eller en stängd skor med enklare spännen som knäppning. Det förekommer givetvis lågskor med snörning men oftast hamnar snörskon i en egen kategori. Lågskon har funnits länge och den är verkligen här för att stanna. Den har sitt stora grepp om skomarknaden för män och den verkar inte vilja släppa. Skodesignerna fortsätter dagligen att komma på nya modeller och nya alternativ till de som redan finns. Det är en marknad med ständig utveckling och det tycker vi är fantastiskt roligt. Vi på KLiNGEL har tagit fram ett stort urval av lågskor, i flera storlekar och modeller. Vi förstår vikten av bekväma skor och vi skulle aldrig erbjuda dig någonting annat.

Trendig och praktisk

Lågskon har alltid varit ett starkt inslag inom herrarnas skomode. Den är ett snyggt och enkelt inslag, en sko kan bli en färgklick lika väl som den kan hjälpa till att framhäva något av de andra plaggen du bär. Lågskon kan både vara elegant och sportig. Den kan vara betydlig och obetydlig, men vad som är viktigt att komma ihåg är att den alltid kommer att vara ett säkert kort till varje outfit. Bär du en svart sko och svarta byxor till en färgglad eller mönstrad överdel är det överdelen som framhävs. Är du klädd helt i vitt men med ett par ljusbruna loafers är det skorna som framhävs. Skorna tillför så mycket mer till en klädsel än vad man tror. Det är självklart att man bär en lågsko när de är båtsäsong. En seglarsko i de klassiska vita och blåa färgerna är ett måste i den båttokige mannens garderob. Du behöver visserligen inte ha en båt för att bära ett par båtskor. Passionen för seglarmodet räcker och med ett par seglarskor gör du looken komplett.

Vi har skor för alla stilar och smaker, vi har skor för alla män. Vi har lågskor med rund front, med spetsig front, med fyrkantig front. Vi har skinnskor av olika slag samt syntet och tygskor. Vårt sortiment är framtaget för att passa varje man och du kommer garanterat att bli nöjd.

Herrskor över nätet

Det är alltid en chansning när man handlar skor på över nätet, det är svårt när man inte får prova skon innan man bestämmer sig. Men urvalet av skor är så mycket mer attraktivt över nätet och valmöjligheterna är otroligt mycket större än i den lokala skobutiken. Vår storleksguide för herrskor är framtagen för precisa mått och är du medveten om din skostorlek garanterar vi att skorna du beställer kommer att sitta som en smäck. Tänk på oss här på KLiNGEL innan du går den omständliga vägen ned till skobutiken och tittar på ett begränsat antal skor där det inte är säkert att storlekarna finns. Vi har alltid skorna du letar efter och vårt sortiment uppdateras ständigt.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg