• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Morgonrockar(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Morgonrockar(0)

Den användbara badrocken

Badrocken är ett klädesplagg för både damer och män. De är ofta förekommande i samband med bastu, bad, eller spabehandlingar. Man kan använda badrocken på badhuset när man inte är i vattnet, eller på stranden för att skyla sig vid byte till och från baddräkten. Den är bra vid sådana tillfällen då det är mycket folk på stranden och där det inte finns något omklädningsrum nära till hands. Badrocken kan även användas i hemmet. Den är det perfekta plagget när man precis har stigit ur duschen, och inte riktigt vill dra på sig riktiga kläder innan man är helt torr. Speciellt under helgen känns det som om man kunde vandra runt i badrocken hela dagen efter att man tagit sin morgondusch. Det är något speciellt med detta plagg, som gör att du känner dig avslappnad när du bär det. Det är nästan så att badrocken viskar till dig. “Psst. Du kan ändå inte göra några viktiga ärenden medan du endast är iklädd mig.” Man blir helt enkelt immun mot stress, och det är nog något vi alla behöver i dagens samhälle, även om det endast gäller någon timme under lördagsmorgonen. Det är även lyxigt att kunna ta på sig sin egen badrock och sitta ute och svalka sig en stund efter ett varmt och skönt bastubad, eller en varm och avslappnande dusch.

Badrockens material

En badrock är vanligtvis gjord av frotté. Den har ofta ett skärp eller knappar för att hållas stängd, och ibland även en huva. Idag finns det ett mycket stort urval av vackra frottébadrockar. Frotté tillverkas normalt sett av bomull. Materialet har en naturligt god uppsugningsförmåga, och även goda egenskaper för värmeisolering.

Den mysiga morgonrocken

Morgonrocken är ett klädesplagg som oftast används över pyjamasen eller nattlinnet. Vanligtvis innan man klätt sig för dagen eller innan man lägger sig för natten. Det är vanligt att morgonrocken har skärp runt midjan för att hållas stängd. Plagget är ofta tillverkat i fleece, siden eller frotté. Den kan även vara försedd med en huva. Detta plagg köps ofta enskilt, men man kan även hitta morgonrockar med matchande nattkläder eller tofflor. Männens morgonrockar är traditionellt sett ofta gjorda av frotté, medan damernas morgonrockar å sin sida lika gärna kan vara tillverkade i vackert siden eller fleece. Morgonrockar görs i alla tänkbara mönster och färger.

Morgonstund har guld i mund

Föreställ dig att du sitter ner i din bekväma stol, iklädd din nya vackra morgonrock som du just inhandlat från Klingel. Du njuter av en mycket god kopp kaffe, och kanske en läcker fralla med en skiva ost som pålägg. Du kollar dagens nyheter, eller läser en intressant bok som du inte kan lägga ifrån dig. Njut av lugnet, och känslan av att det inte är bråttom att ta sig någonstans. Det är inte många plagg som kan ge dig denna typ av lyxiga njutning, och en automatisk bra start på dagen. Det kan också kännas riktigt jobbigt att ta den av sig, eftersom den är så mycket bekvämare och skönare än de vardagskläderna.

Klingel har idag ett stort utbud av både morgonrockar och badrockar för damer och herrar. Kolla upp vårt fina utbud av olika klädesplagg och många olika artiklar. Du hittar lätt och smidigt fina julgåvor till alla dina vänner – kvinnor som män. Vad är bättre än att sitta och låta sig inspireras av allt vackert som finns i sortimentet? Det är kanske en kulen, mörk och regnig vinterdag. Solen har inte synts till på flera dagar och du känner dig lite moloken. Nu är det på sin plats att glädja sig med att sitta och titta på olika klädesplagg på Klingel. Du drömmer dig bort till varmare och skönare platser, samtidigt som du kollar in alla vackra badrockar, morgonrockar och kanske även de snyggaste badkläderna och underkläderna. Du blir så inspirerad att du per omgående beställer en resa till Medelhavet, och passar samtidigt på att beställa hem ett nytt parti lämpliga kläder för det varmare vädret. Som pricken över i kommer en skön morgonrock med matchande nattlinne. Nu är du redo att börja packa din resväska!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg