• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Kläder

Kategorier

Herrkläder online

Shoppa herrkläder, herrkläder på outlet, prova kläder. En del män får rysningar bara av att höra dessa ord och vill helst undvika klädshopping i den mån det går. Det resulterar i urtvättade och tunna t-shirtar utan passform, jeans som sjungit på sin sista melodi i flera år samt flera par skor där den ständigt limmade sulan krampaktigt håller sig kvar. Givetvis är den stil du precis läst om också en helt okej stil. Är du däremot ute efter moderiktiga herrkläder, sportkläder, festkläder eller vinterkläder för män är Klingel en bra samlingsplats. Vi har förstått att jakten på herrkläder och herrplagg måste vara en så enkel sådan som det bara går. Vi har därför underlättat med bra filterfunktioner och tydliga menyer. Att shoppa kläder online blir bara roligt och lyckat om man är nöjd med sina inköp efter en enkel och smärtfri process genom e-handeln.

Kläder för män som underlättar vardagen – gör en Steve Jobs!

Hur skulle kläder kunna underlätta vardagen för en man som du? Det har vi tyvärr inte svar på. Men som det gamla uttrycket lyder så är planering A och O. Detsamma gäller även vardagsoutfits och planeringen runt omkring den. Vi vill referera till två av världens mest framgångsrika män, grundaren till Apple, Steve Jobs och grundaren till Facebook, Mark Zuckerberg. Denna anekdot kommer leda oss till herrarnas val av kläder och deras argument för varför de klädde sig som de gjorde. Vad herrarna har gemensamt är nämligen att de båda har en mycket lik klädkod – en mycket enformig sådan. Steve Jobs bar i flera år samma outfit på jobbet, en svart polotröja och ett par Levi’s 501. Han visste nämligen att en människa har ett begränsat antal beslut hen kan ta per dag. Därför minimerade han antal beslut på hemmaplan för att ha ett maxat beslutskonto när han kom till jobbet. Att effektivisera jobbet genom val av (en) outfit gör även Mark Zuckerberg i sina grå t-shirts och hoodies. Hans svar på varför är att han vill ta så få beslut som möjligt som inte har med Facebook att göra. Relevant i båda fallen tycker vi. Nu kommer vi däremot inte tipsa dig om att beställa 10 hoodies och 50 par jeans som herrarna vi nyss nämnde troligtvis skulle ha gjort. Vi vill däremot råda dig till följande:

 • Lär dig att skilja på jobbkläder, festkläder och hemmakläder - använd inte dina finaste och festligaste kläder på jobbet. Du tappar då automatiskt “respekt” för dessa och vill snabbt uppdatera din festgarderob. Vi vill dock prata emot oss själva lite eftersom vi även vill tipsa om att du däremot, med måtta, kan piffa till och pigga upp grå dagar enkelt med ett lite festligare plagg då och då. Lite festligheter har aldrig skadat.
 • Identifiera en eller två stilar du vill ha till vardags, titta runt bland folk du tycker klär sig fint och hämta inspiration från dem.
 • Vi vill också tipsa dig om att shoppa kläder i outfits, alltså att köpa en skjorta och ett par jeans som passar ihop. Om du bara skulle köpa skjortan bör du iallafall ha en tanke på de där jeansen hemma i garderoben som du kan ha till.
 • Se till att skaffa dig en basgarderob. Denna bör bestå av några enfärgade tröjor och byxor. Ett par sneakers, ett par finskor samt en jacka/rock av bra kvalitet. Baskläderna används ofta i större utsträckning än de andra kläderna i din garderob eftersom de kan användas till det mesta. Därför bör dessa vara av bättre kvalitet. Bra kvalitet kännetecknas av en kortare innehållsförteckning och lite dyrare pris.

Herrkläder stora storlekar

Länge har det varit svårt att hitta stiliga herrplagg i större storlekar. Synonymt med att klä sig snyggt och moderiktigt bör vara att klä sig skönt och bekvämt. Istället har många män som kräver modellen större länge fått trycka ner sina kroppar i för små kläder eftersom kläder i större storlekarna ofta har varit trista och inte särskilt inspirerande. Vi på Klingel har därför en filosofi om att storleken inte ska begränsa mode, komfort och stil. Här lirar alla olika storlekar tillsammans med de senaste trenderna och skapar tillsammans en melodi av komfort och stil i sköna plagg. Följ inte den gamla vanan att gömma dig i svarta plagg. Våga dig på färg och visa upp dig själv! Klä på dig ett stort självförtroende tillsammans med den där färgglada t-shirten eller skjortan som får dig och ditt uttryck att stråla. Många har länge tipsat om att färgen svart ska få kroppen att se smalare ut, men varför klä ner när man kan klä upp och därmed stoltsera med vem man är, istället för att försöka dölja det med ett ofta mörkt och stort plagg?

Basplagg, sportkläder och vinterkläder på nätet för herr

Vi på Klingel erbjuder allt från basplagg till festkläder och sportkläder för män. Det breda utbudet gör att du med enkelhet kan shoppa hela outfits på ett och samma ställe. Shoppa exempelvis vinterjackan tillsammans med vinterskorna för att säkra upp din stil i vinter. Våra herrplagg är lätta att navigera mellan och att snabbt kunna överblicka varukorgen genom ett enkelt klick underlättar för många. Att handla herrkläder på nätet är med andra ord mycket bekvämt och ger ofta bättre slutresultat än vad det gör att springa runt i butiker i ett ofta svettigt och stressat tillstånd.

Billiga kläder på nätet för herr

Vi på Klingel har ett brett utbud varumärken och därmed även ett lika brett prisspann. Det är viktigt för oss att låta det förbli så eftersom vi vill kunna vara en aktör för alla män som vill köpa herrkläder på nätet. Billigt, dyrt, stora storlekar, små storlekar, outlet eller märkeskläder – hos oss hittar du samtliga kategorier. Klickar du dig in under fyndkategorin kan du, om du har tur, knipa riktiga gobitar i form av skor, klockor, kläder, smycken underkläder och badkläder till ofta mer än halva priset. Att handla kläder på nätet ska vara kul, lätt och smidigt. Funderar du på vilken storlek du ska ha kan du kika i vår storleksguide eller vända dig till vår kundtjänst.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg