• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Jackor & rockar(1)

Filtrera på:
Sortera på:

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först
 • Storlek/lästvidd
 • Pris

Sortera på:

Jackor & rockar(1)

Herrjackor för alla väder

Vi som bor i Norden vet att det krävs kläder efter väder och många av oss kan nog hålla med om att jackan är ett av våra nyckelplagg. Vi behöver både tunnare vår- och som-marjackor och tjockare höst- och vinterjackor. På Klingel erbjuder vi många olika jack-modeller till herr. Här kan du både hitta den perfekta rocken att ha till jobbet eller finare tillställningar och den praktiska friluftsjackan. Välkommen att kolla in vårt sortiment av herrjackor!

Våra varumärken & storlekar

Våra herrjackor kommer från varumärken som BABISTA, Roger Kent, Men Plus med flera. Söker du efter jackor i stora storlekar erbjuder våra varumärken Men Plus, Killtec och Top Gun jackor upp till storlek 74.

Vilken jackmodell ska man välja?

Att välja modell på sin jacka är inte alltid lätt, och som vi nämnde tidigare behöver vi ofta fler än en. Här tipsar vi om några modeller:
 • Rock – en herrock är en stilig form av jacka som passar bra när man tar sig till och från arbetet. Den funkar även bra en dag på stan eller på väg till en middag eller finare tillställning. En rock är det perfekta plagget att bära under tidig vår och höst och ibland även en bit in på vintern. Vi har flertalet olika modeller av herrockar i vårt sortiment, hitta din favorit! Tips: Väljer du en rock utan krage men ändå är frusen vill vi tipsa om att köpa en halsduk till din rock, du hittar dem här
 • Funktionsjacka – En funktionsjacka är ett praktiskt alternativ om du vill ha en jacka som står emot både vind och väta, och samtidigt är bekväm. Den är ett bra val för någon som gillar att tillbringa tid i naturen. Vi har funktionsjackor till herr i många olika modeller och passformer – allt för att du ska kunna hitta din favorit.
 • Lumberjacka – Denna modell är perfekt för någon som vill ha en stilig och tidlös jacka! Den är ultimat på vår och sommar och passar till det mesta. Vi har lumberjackor i flertalet olika modeller och färger så som blå, svart, brun och beige.
 • Kviltade jackor – Det här är en bra jacka att bära på vår och höst. Vi har en del olika kviltade jackor till herr, både sådana med lätt vaddering och sådana med tjockare. De kommer i en snygg design och har en behaglig passform.
 • Skinnjacka – En skinnjacka är också ett stilrent och tidlöst plagg. Vi har alltifrån klassiska skinnjackor till skinnjackor med päls och fodrade varianter. För den som vill vara extra stilig har vi även en skinnkavaj. Välj mellan jackor i äkta skinn och jackor i skinnimitation.
 • Väst – Västen är ett måste i garderoben! Inget ytterplagg är bättre att bära på sen vår och tidig höst. Vi erbjuder vadderade västar, lätt vadderade västar, fleecevästar samt tunnare sweatshirtvästar. Färgerna varierar, välj bland annat mellan en svart, beige, blå eller vit väst till herr.
Givetvis har vi fler jackmodeller än dessa. Du hittar till exempel fleecejackor, jeansjackor och olika parkasmodeller i vårt sortiment av herrjackor. Filtrera fram din favorit!

Hur vet jag vilken jacka jag ska ha?

Till att börja med bör du fundera på när jackan ska användas. Ska du ha den till och från jobbet, till skogspromenaden eller som en allt i allo-jacka? Därefter bör du också tänka när på året du kommer att använda din jacka mest. Våra årstider har stora tem-peraturskillnader, vilket också kräver olika typer av jackor. Läs vidare så får du tips på herrjackor anpassade efter varje årstid.

Att tänka på vid val av vinterjacka

Vintern i Sverige är lång och ofta kall och rå, därför är valet av vinterjacka oerhört viktigt. Innan man köper en jacka inför vintern kan man tänka på tre olika saker: modell, material och hur varm jackan ska vara. Alla dessa tre komponenter måste vara uttänkta innan för att du ska bli nöjd med ditt val av vinterjacka. För att behålla värmen bra re-kommenderar vi en av våra parkasjackor. De är både varma och går ner något längre över benen och rumpan. Det är även en jacka med huva, vilket är extra bra när vinden tar i eller när det snöar. Glöm inte att synas! På vintern mörknar det tidigt så välj en jacka med reflex eller köp bra reflexer/reflexväst att ta på över jackan.

Att tänka på vid val av vår- och höstjacka

En vår- och höstjacka ska varken vara för varm eller för kall. Den ska gärna stå emot både väta och vind samt ha en fin design. För att uppfylla dessa krav behöver man troli-gen mer än en höst- och vårjacka. Vi rekommenderar att du har en tunnare dunjacka, en jacka i ull (förslagsvis en rock) samt en regnjacka. Det kan låta mycket, men satsar du på bra material och en stilig design samtidigt som du tar hand om din jacka är livsläng-den troligen flera år.

Att tänka på vid val av sommarjacka

På sommaren väljer många bort jackan helt och bär istället varmare tröjor. Men ibland smyger sig kylan på och vi behöver motvilligt plocka fram jackan även under juni, juli och augusti. Då kan en jeansjacka, en tunnare lumberjacka eller en skinnjacka vara ett bra alternativ. Vi har många olika herrjackor för sommaren, välj din favorit.

Enkelt att shoppa i vår webbshop!

Hos oss shoppar du din nästa jacka enkelt och tryggt. Du kan filtrera på både material, storlek, pris, färg och märke. Skulle du inte vara nöjd är det enkelt att returnera eller byta din vara. Vi hoppas att du hittar din nästa herrjacka i vårt sortiment!

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg