• Brett sortiment
  • Storlek 34–62
  • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Bekväma skor

Kategorier

Promenadskor i skön och stabil kvalitet

Att ta sig ut i den friska luften och gå på en skön promenad är något de allra flesta tycker om. Med rätt kläder blir promenaden trivsam oavsett väder – men ännu viktigare är faktiskt att ha rätt skor. Att ha fotriktiga skor som är sköna, underlättar för de långa promenaderna. Skillnaden kan vara enorm och avgör hur långt du kan gå innan fötterna blir trötta och den sköna promenaden förvandlas till en jobbig och i värsta fall smärtsam påfrestning. Forskning visar på att promenader gör under för hälsan, både för kropp och själ. Kanske börjar din nya sunda livstil med ett par nya promenadskor! Promenader är en skonsam och skön motionsform som passar nästan alla. Föredrar man inte de fartfyllda sporterna eller har svårigheter med dessa, är promenaden den absolut bästa motionsformen. Dock är det viktigt med skor som håller måttet. Med våra skor kan du lita på att du får mycket kvalitet till lågt pris. I mogen ålder är det än viktigare med riktigt sköna och bekväma skor. Vårt sortiment underlättar för dig som önskar upprätthålla en aktiv livsstil. Våra walkingskor för herrar är konstruerade för långa promenader, även under ogynnsamma väderförhållanden. De ger god stötdämpning och stöttar foten på de rätta ställena. Med flexibla profilsulor med uppdraget hälparti blir promenaden ett rent nöje för dig med känsliga eller onda fötter.

För alla säsonger

Vi på KLiNGEL tycker inte att väder och vind skall behöva hindra dig från promenader och rörelse. Oavsett årstid har vi flera alternativ som passar, och skulle det regna har vi flera skor som är konstruerade i vattenavvisande material. Alternativt köper du en burk aqua stop-impregneringsmedel och vips, så är regnets negativa effekter ett minne blott. Promenadskor behöver givetvis inte bara användas när du promenerar. Vi har flera modeller som passar fint även för andra tillfällen. Våra promenadskor kan du ha på arbetet, golfrundan eller familjeträffen. Vi har flera modeller i klassiska eller neutrala utföranden och många är i fina slitstarka material. Våra skor finns i större storlekar, ända upp till storlek 50. Vi erbjuder även modeller med extra bred lästvidd och olika lösningar för av- och påtagning. Föredrar du skor med resår runt vristen, kardborre eller snörning? Använd filterfunktionen i shoppen för att se alla skor i ett visst utförande.

Förstklassiga material

Märkena du hittar hos oss är kända för skor av förstklassiga material såsom äkta läder, mocka eller nubuck. Vi erbjuder endast skor av hög kvalitet och många av dem är gjorda av material som andas. Sportigt, elegant, klassiskt eller trendigt Vi har många stilar att välja mellan. Bara för att ett par skor är bekväma och fotriktiga, betyder det inte att de är mindre snygga för det. För en sportig stil har vi flera fotriktiga skor att välja mellan. För den lediga stilen erbjuder vi modeller i olika material och färger. För en klassisk och elegant stil har vi läderskor och mockaskor i enklare utföranden eller med stiliga detaljer. Med våra skor i lackat skinn och låg klack skapas en mycket elegant look, samtidigt som de är sköna och bekväma att gå i. En annan klassisk modell är loafers och dessa finner du i flera olika färger och utföranden hos oss. Oavsett om du föredrar klassiskt svart eller brunt eller klara färger som rött, blått eller varför inte flerfärgat har KLiNGEL något för just din smak och stil!

Skötsel och vård

Alla skor, speciellt de i levande material som skinn och mocka, behöver lite kärlek och omsorg emellanåt för att hålla sig snygga och bekväma länge. Passa därför gärna på att beställa med några av våra praktiska skovårdsprodukter när du köper dina nya skor. Vårt skovårdssortiment innehåller bland annat: hälinlägg, skosträckare, skodeodorant, läderbalsam, halkskydd och mycket mer – allt i bra kvalitet och till låga priser.

Prova hemma i lugn och ro

Alla tycker inte om att gå i affärer och många föredrar att beställa på nätet, helt utan stress och trängsel. Beställ dina skor från oss och prova hemma, snabbt, smidigt och enkelt. Hos KLiNGEL är det alltid lätt att beställa. Vid retur eller byte betalar du bara en fast returavgift i efterhand och den är densamma oavsett paketets vikt. Ange vad du vill byta till så hanterar vår kundservice ärendet så fort som möjligt. Läs mer under Service/Villkor.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
  • Faktura
  • Konto
  • Postförskott
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
  • Payback
HANDLA TRYGGT
  • Trygg