• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Handväskor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Handväskor(0)

HANDVÄSKOR

Handväskan är en accessoar som förknippas med kvinnlighet och elegans men fyller även en mycket viktig funktion. Å ena sidan så rymmer den det viktigaste att ha med sin i vardagen så som: Plånbok, mobiltelefon, nycklar, läppcerat eller läppstift, handkräm, näsdukar och tuggummi. Å andra sidan kompletterar den också din look. En stiliren skinnväska ger ett seriöst och elegant uttryck. Matcha din handväska med stilren pennkjol och kavaj samt pumps för få till din businesslook. En liten ryggsäck i fin design fulländar din outfit när du är på stadspromenad eller shoppingtur. Om du vill ha en lite mindre elegant handväska kan du istället välja en lite mjukare variant av väska. Det finns halvhårda handväskor som är fina men inte riktigt så strikta som de släta skinnhandväskorna. Ska du på utflykt eller kanske ner på stranden är en stor öppen handväska troligtvis det bästa alternativet. En sak är säker: och det är att det finns helt klart en handväska för varje tillfälle. Hos KLINGEL kan du välja mellan hundratals olika modeller, färger och märken till riktigt bra priser. Inspireras och hitta din nya handväska redan idag.

HANDVÄSKAN – EN VARDAGLIG AKUTVÄSKA

Som de flesta vet så kan man känna sig otroligt naken utan sin handväska. I handväskan förvaras allt man kan tänka sig behöva på promenaden eller utflykten eller resan. Vem har inte fått frågan: Har du en näsduk? Har du en Alvedon? Har du ett plåster? Handväskan är en sorts akutväska som innehåller allt man kan tänkas behöva. Det är nog därför de flesta anser att man kan aldrig ha en för stor handväska. Nackdelen med en stor handväska kan bara vara att det är svårt att hitta sina saker i den. En bra sak att tänka på när man ska köpa handväska är att se till att handväskan har bra fack och utrymmen som går att stänka så att man inte tappar viktiga saker. Det är bra med flera olika fack så att man kan sortera sina saker på ett sätt som gör att det blir enkelt att hitta dem. Ett minimum på tre fack är bra i en handväska. Ett fack för mobil och plånbok, ett fack för nycklar och andra hårda saker samt ett fack till resterande attiraljer som kan behövas. Praktiska fack är något som borde finnas i alla handväskor. Det är bra om något av facken är placerade utanpå väskan också. Det gör det lättåtkomligt. En bra sak att ha i en utanpåliggande fack är till exempel näsdukar. Det är inte hela världen om man tappar dem och det är oftast näsdukar eller servetter som behövs på sekunden om man spiller eller om man är förkyld eller om man behöver torka näsan för att det är kallt ute. I en handväska finns det oftast ett huvudfack och två eller fler mindre fack. Det är bra om i alla fall ett av facken går att stänga med dragkedja. Många handväskor har ett fack som är anpassat för mobiltelefon. När du köper handväska se då till att mobilfacket är tillräckligt stort för din telefon.

HANDVÄSKOR FINNS I OLIKA MODELLER

Det finns otaliga modeller på handväskor. Det finns stora handväskor och små handväskor. Det finns handväskor med kedja eller handväskor med rem. Vissa handväskor har både handtag och rem, ibland är remmen avtagbar så att du kan variera handväskan som axelremsväska eller handväska att hålla i handtagen. Det kan vara skönt med en handväska med rem då man får båda händerna fria när man har handväskan över axeln. Det ger även ett avslappnat intryck. Det finns handväskor med bara ett handtag och det finns de som bara har en axelrem. Många handväskor har mer än ett fack. Det är bra om handväskan har ett eller flera fack som är lätta att stänga igen med en dragkedja så att man inte tappar sina viktiga saker.

HANDVÄSKA LITEN

Handväskor finns i många olika storlekar. De minsta handväskorna är de som ibland kallas för clutch. En clutch är en handväska som är så liten att du kan bära den i handen. En clutch kallas även för kuvertväska på grund av att den kan vara formad som ett kuvert. En liten handväska är lite större än en kuvertväska och har en rem eller två remmar som man kan bära väska i. Kuvertväskor har oftast inga remmar utan bärs i handen som de är. Små handväskor är praktiska när du bara ska ha till exempel mobilen nycklarna och plånboken med dig. En liten handväska är praktiska om du ska ta en snabbfika på stan eller om du inte ska vara borta någon längre stund och i och med det behöver du inte så mycket saker med dig att du skulle behöva en större handväska.

LYFT DIN OUTFIT MED EN SNYGG HANDVÄSKA

Utan någon större insats kan du lyfta och förändra din stil och outfit med hjälp av en handväska. Känner du dig lite grå med det du har tagit på dig kan du höja stämningen på din stil med hjälp av en klargul handväska eller en handväska i någon annan glad färg. Samma sak kan du göra om du känner att du är väldigt färgglad, för att tona ner outfiten lite tar du istället en lite bylsig brun eller grå handväska. När du vill ha en casual stil väljer du en lite större handväska med lite detaljer på. Vill du visa en mer sofistikerad och världsvan stil väljer du en handväska i skinn eller skinnimitation med diskreta detaljer och kanske en tunn axelrem. En handväska är en perfekt accessoar att använda för att förändra stilen utan att behöva byta om för det. Har du inte så många handväskor att välja bland hemma kan du piffa upp en gammal handväska genom att sätta på emblem eller knappar för att skapa din personliga stil.

HANDVÄSKA MATERIAL OCH FÄRG

Handväskor tillverkas i all världens material. Allt från svart, slätt skinn till färgglatt syntetmaterial eller i olika sorters tyger och textilier. Om du är ute efter en elegant och stilsäker, tidlös handväska ska du satsa på en skinnväska eller en handväska som är tillvekad i mjukt läder. Många handväskor är tillverkade av en blandning av material och det skapar härliga effekter. En härlig klassiker är en brun handväska i mjukt skinn. Vill du ha en häftig handväska som förhöjer din outfit och sätter lite färg på tillvaron så väljer du en synteväska med roliga detaljer eller i starka färger. Det finns handväskor i alla möjliga fina färger så som rosa, grön eller blå. En starkt färgad handväska i till exempel cerise eller gult eller grönt är fint om du har kläder som inte har så starka färger. Att matcha handväskan med skorna är ett väl beprövat knep för att få harmoni på din outfit. Kanske har du ett par pumps med guldspänne, då är det snyggt att ha en handväska som har guldfärgade detaljer eller kanske en guldfärgad kedja. Vi på KLINGEL har ett mycket stort utbud av handväskor i olika material och med olika detaljer och i olika färger och färgkombinationer. Välj bland hundratals olika modeller och färger i webbshoppen.

Vi har handväskor från kända varumärken så som:
 • Collezione Alessandro
 • HANDVÄSKA STOR

  Stora handväskor är bra om du behöver mycket plast. En stor handväska har ofta både axelrem och handtag att bära handväskan i. Stora handväskor rymmer mer än bara nycklar och plånbok. Du kan till exempel ha en extra töja eller kofta i en stor handväska. En stor handväska kan även fungera som jobbväska om du inte har allt för mycket saker som du måste bära med dig.

  TA HAND OM DIN HANDVÄSKA

  Följ alltid tvättråden noga så att din handväska håller länge. Handväskor i skinn eller läder kräver lite omvårdnad och det är bra att rengöra sin skinnväska eller läderväska med ett milt rengöringsmedel för skinn/läder någon gång in emellan för att förlänga livslängden på din handväska. Handväskor i olika syntetmaterial kan man rengöra med en fuktig trasa eller i vissa fall kan man till och med tvätta väskan i tvättmaskinen. Om du har handkräm eller ansiktskräm i handväskan är det bra att alltid ta för vana att använda en plastpåse eller en liten oöm väska att förvara krämen i fall i fall den läcker. Det samma gäller om du har smink eller läppstift i handväskan. Använd en liten make-upväska som du förvarar allt smink i, i handväskan så att det inte färgar av sig eller läcker. En annan smart sak att ha hängande på sidan av hanväskan är en liten ficklampa så att du lätt kan lysa ner i väskan om du letar efter något. Det är inte allt för sällan man står och letar efter någon liten sak som man har stoppat ner i handväskan och så hittar man den inte för att det är mörkt i väskan och man har lite för mycket saker i den.

  KÖP HANDVÄSKA ONLINE

  I KLINGELs webbshop hittar du handväskor för alla tillfällen. Vi har märkesväskor och snygga handväskor till bra priser som passar alla. Skinnväskor, handväskor med roliga detaljer, handväskor med axelrem och utan. Vi har svarta handväskor, bruna handväskor flerfärgade handväskor och handväskor i alla andra möjliga färger. Köp snabbt och säkert i vår certifierade webbshop. Klicka hem din nya handväska redan idag och betala säkert med kreditkort eller välj faktura för att betala efter du har bestämt dig. Välkommen till KLINGEL och köp din nya handväska redan idag!


  waiting...

  KONTAKT
  010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
  SÄKER BETALNING
  • Faktura
  • Konto
  • Postförskott
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  FÖLJ OSS PÅ
  VÅRA SAMARBETSPARTNERS
  • Payback
  HANDLA TRYGGT
  • Trygg