• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Finbyxor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Finbyxor(0)

Finbyxor online dam

Finbyxor är sköna och snygga byxor med bra passform och fina detaljer. Som klädesplagg började byxorna som ett plagg enbart skapat för män. Att en kvinna skulle bära något annat än klänning eller kjol ansågs vara fruktansvärt provocerande och rent utav skandalöst. Som tur är förändrades detta synsätt under historiens gång, och nu är byxorna ett lika vanligt plagg hos kvinnor som hos män. Finbyxor kommer förutom i olika längder, också även i olika material. På så vis kan vi använda finbyxor när som helst under året. Vi har samlat ihop en mängd olika typer av finbyxor för damer i vår webbshop som fungerar under vinter, vår, sommar och höst.

Finbyxor till vardags och till fest

Det finns otroligt många möjligheter när det kommer till finbyxor. Det finns många olika modeller, material och skärningar på finbyxor, vilket gör det lätt för kvinnor i alla former och storlekar att hitta en finbyxa som passar perfekt både i benen, över rumpan och i midjan. För att få en riktigt bra passform är det alltid smart att välja finbyxor som har lite stretch i sig. Detta hjälper den att anpassas efter din kropp och dina former på ett snyggt sätt. På så vis kan du undvika finbyxor som sitter bra på ett ställe men är för slappa eller för tighta på ett annat ställe av benen. För att ta stretchen till en högre nivå finns det finbyxor på marknaden som med hjälp av noga utvalda detaljer fått utseendet av ett par ”riktiga” byxor. De kommer i en mängd olika färger, vissa kan till och med ha utseendet av ett par blå jeans, och nyckelordet i denna typ av byxor är just stretch. Tack vare detta kramar de om dina ben och din stuss precis där det behövs och görs större på de platser som kräver det. Det är helt enkelt en väldigt formbar typ av finbyxor som därför passar de allra flesta kroppstyperna. Om du istället inte alls är ute efter någonting som sitter åt, går det att gå väldigt långt i motsatt riktning. Hur vid en finbyxa kan vara finns det nästan inga gränser för. Att finbyxor är vida i benen behöver inte betyda att dem är för lediga och avslappnade. Tvärtom kan den fortfarande vara stilig och passar därför bra att använda på kontoret och i andra liknande sammanhang.

STORLEK PÅ FINBYXOR

Någonting som är ganska knepigt när det kommer till att köpa byxor är att veta vilken storlek det är som gället. I vissa fall mäts storlekarna i tum och efter både midja och benlängd. I andra fall gäller de europeiska storlekarna 36, 38, 40 etc. och ibland används även bokstäver som storlekssystem. För att du som kund ska slippa bli förvirrad över detta har alla våra byxor ett tydligt storlekssystem. Ligger du möjligtvis mellan två storlekar har vi även byxor med resår i midjan som kan vara en smart väg att gå för att slippa fel när byxan väl kommer.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg