• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Festskor(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Festskor(0)

Festskor till dam

I vårt breda sortiment av damskor finns givetvis kategorin, festskor! Lika självklart som det kan kännas att man ska ha ett par festskor hemma, kan det också vara svårt att hitta dem. Vikten av ett par snygga pumps lär vi oss redan i sagan om Askungen, för vad är väl en bal på slottet utan fina klackskor? Dock är det många av oss som föredrar mer bekväma festskor och anser att ett par snygga loafers är det som får mest komplimanger på festerna. Oavsett vad andra föredrar, så ska du alltid välja den skon som du känner dig mest bekväm i. Ingen fest eller middag blir rolig om man inte trivs i det man har på sig. Hos oss på Klingel hittar du därför ett brett sortiment av festskor, för alla tillfällen, fötter och outfits.

Gör din vardag festligare

En festsko behöver inte endast användas vid middagar eller festliga tillfällen, varför inte bara festa till vardagen? Vi på Klingel har därför festskor med hög klack såväl som låg klack. Bekväma festskor som samtidigt är snygga festskor. Festskor för vinter men också för sommar, färgglada, svarta eller vita. Utöka skogarderoben här, oavsett om du bara vill liva upp en annars grå tisdag eller om du ska på bröllop så har vi det du söker.

Pumps, sandaletter, loafers eller slingback?

Det är fredag eftermiddag och du ska ut på en härlig middag med väninnorna, vilka skor väljer du? En fråga som säkerligen många av oss ställer till oss själva flertalet gånger per år. Vi alla vill ju ha någonting på fötterna som är både bekvämt men också snyggt. Här kommer därför några tips på festskor som alltid går hem:
 • Pumps – skon som både kan klä upp men också ner din outfit. Vankas det fest och du har kört på det säkra kortet med en svart kostym eller klänning? Liva då upp din outfit med ett par färgglada, exempelvis silvriga pumps med hög klack. Har du kanske på dig en mönstrad klänning? Välj då istället det säkra kortet och kör på ett par svarta pumps med låg klack. Hos oss hittar du pumps med hög, låg eller kilklack, färgglada eller stilrena.
 • Sandaletter – festskon som gör störst succé på våren och sommaren, men som också är användbar långt in på hösten. Sandaletter finns i många olika färger och mönster. Vankas det studentfirande för barnbarnet? Ta då på dig en snygg glittrig sandalett med klack. Är du istället på väg till jobbet en varm dag i maj? Ta då istället en bekväm remsandalett utan klack eller med kilklack som är bekväm och gör att du orkar gå i den hela dagen.
 • Loafers – kan detta vara skon som aldrig går ur tiden? Vi tror det. Skon som till en början endast bars av män syns numera lika ofta på kvinnor. Den finns i många modeller, hos oss hittar du både platta loafers men också loafers med kilklack. Skon du kan ta till oavsett vilken outfit du planerat inför kvällens festligheter.
 • Slingback – skon som snyggt täcker dina tår, men som har en öppning bakpå hälen. Perfekt att använda på sommarens hetaste dagar. Passar minst lika bra till klänning som till ett par blåa jeans. På Klingel hittar du slingbacks med hög, låg samt kilklack. Vill du ha en pumps liknande slingbacks finns även detta i vårt sortiment.

Vilka skomärken hittar du hos oss?

På Klingel hittar du festskor ifrån flera olika varumärken, b.la. Caprice, Liva Loop, Naturläufer och Gabor. Detta innebär att oavsett om du har stora eller små, tjocka eller smala fötter så kan du hitta skon med rätt passform för just dig. Festskor för vinter såväl som för sommar, helt enkelt året om.

Snyggast på festen

Hur blir man snyggast på festen? Jo man klär sig i det man är bekväm i. Är du bekväm så utstrålar din kropp också detta, vilket gör vackra du ännu vackrare. Många kanske tänker att detta endast gäller kläder, men glöm inte bort skorna. Dina fötter ska orka gå i dem hela kvällen/dagen och då är det minst lika viktigt att din festsko är bekväm som den är snygg. Därför, precis som med mycket annat i livet så kan du inte endast gå efter utseendet när du väljer sko, du måste hitta den med bäst passform för just din fot. Har du breda fötter ska du ha en bredare sko och har du smala fötter ska du givetvis ha en smalare sko. När du har listat ut vilken skomodell som du känner dig mest bekväm i ska du se att du kommer lysa och vara festens stjärna!

Ta tid på dig och handla när du vill

När du handlar hos oss på Klingel kan du göra det precis när det passar dig. Det är enkelt att göra en beställning och vi erbjuder dig ett stort och mångsidigt sortiment. Vill du byta ett plagg eller lämna tillbaka något löser vi detta enkelt och smidigt. Alla tycker inte om att gå i affärer och många föredrar att beställa på nätet, helt utan stress och trängsel. Hos Klingel är det alltid lätt att lägga en order. Vid retur eller byte betalar du bara en fast returavgift i efterhand och den är densamma oavsett paketets vikt. Ange vad du vill byta till så hanterar vår kundservice ditt ärende så fort som möjligt. Läs mer under Service/Villkor.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg