DATASÄKERHET OCH DATAÖVERFÖRING MED SSL

SSL-kryptering

Säker dataöverföring är naturligtvis viktigt både för dig som kund och för oss, som värnar om din säkerhet när du handlar i vår webbshop. Därför överförs många av de personuppgifter du anger i våra formulär med så kallad SSL-kryptering. SSL står för Secure Socket Layer och är en krypteringsteknik som säkerställer att dina uppgifter överförs säkert och skyddas mot obehöriga ingrepp.
 

Du ser att anslutningen är säker genom att:

  • Adressen i webbläsarens adressfält börjar med "https://..." istället för "http://..."
  • I nedre kanten på webbläsaren kan du se ett låst hänglås

Mer information om vårt SLL-certifikat får du genom att dubbelklicka på den lilla hänglåssymbolen i nederkanten av webbläsaren.


Sociala plugin-program och Facebook-pixel: Facebook, Pinterest och Instagram

På vår webbsida använder vi plugin-program och Facebook-pixeln från de sociala nätverken Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA), Pinterest (Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA) och Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA). Ditt besök på vår webbsida kan därför spåras av Facebook och/eller Pinterest och/eller Instagram och sammankopplas med ditt användarkonto på respektive socialt nätverk, även om du inte aktivt använder funktionerna för plugin-programmen eller Facebook-pixeln (t.ex. för s.k. retargeting). Om du har ett konto på Facebook och/eller Pinterest och/eller Instagram, kan du använda dessa sociala plugin-program och på så sätt dela information med dina vänner och även länka innehåll från våra sidor på respektive socialt nätverk.

Klingel Sverige/K-Mail Order GmbH & Co. KG har inget inflytande över innehållet i plugin-programmen eller Facebook-pixeln, eller över informations- och dataöverföringen till Facebook och/eller Pinterest och/eller Instagram eller användningen av de data som samlas in via de sociala nätverken. Ansvaret för att dataskyddet garanteras ligger på respektive leverantör.

För detaljerad information om insamlade data, rörande ändamål, typ och omfång, samt ytterligare behandling och användning av insamlade data via Facebook, Pinterest och Instagram samt inställningsmöjligheter för skydd av dina rättigheter och din personliga integritet hänvisar vi till respektive leverantörs dataskyddsinformation:

Datapolicy för Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy
Datapolicy för Pinterest: https://policy.pinterest.com/sv/privacy-policy
Datapolicy för Instagram: https://instagram.com/about/legal/privacy

Om du inte vill att Facebook och/eller Pinterest och/eller Instagram ska sammankoppla den information som samlas in om ditt besök på vår webbsida med ditt användarkonto på respektive socialt nätverk, måste du logga ut från Facebook, Pinterest och Instagram samt radera cookies innan du besöker vår webbsida.