• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Tröjor & koftor(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Tröjor & koftor(0)

Tröjor & koftor till dam i stora storlekar

På Klingel har vi alltid satsat på ett brett utbud av kläder i stora storlekar och därför har vi självklart en egen kategori med tröjor och koftor till dam i stora storlekar. Här finns både tunna och tjockare tröjor samt finstickade och mer grovstickade koftor. Välkommen att shoppa din nästa tröja eller kofta online hos oss idag!

Mode i stora storlekar

Dammode i stora storlekar har under senare år utvecklats till ett koncept som gör det möjligt för dig som är storväxt att bära moderiktiga och välsittande kläder på samma villkor som dina slankare medsystrar. Även välrenommerade modehus har insett potentialen och erbjuder numera sina designade kollektioner i plusstorlekar. En förutsättning för att damkläder i större storlekar inte bara ska vara behagliga att bära utan även falla snyggt och ge ett stilfullt helhetsintryck är att de är välskurna och tar hänsyn till dina naturliga former. Därför lägger vi på KLiNGEL stor vikt vid själva designen när vi väljer ut plagg till våra kollektioner i plusstorlekssortimentet – både i arbetet med våra egna varumärken och i samverkan med våra modepartners.

Välj tröjmodell efter årstid!

Tröjor och koftor är två av de plagg som vi använder året runt. Tidig vår föredrar många av oss en lite tjockare tröja som bärs med en tunnare väst över. När sommaren så småningom dyker upp använder vi istället en tunnare kofta. Det är till exempel väldigt fint att bära just koftor till klänningar. På hösten bör vi tänka lager på lager – välj förslagsvis en bekväm och varm tröja att ha över skjortan. När vintern väl är kommen går vi på de allra varmaste materialen, som exempelvis ull. För att hålla värmen extra bra kan man också välja en tröja med krage.

Vilken modell på kofta föredrar du?

När man säger orden ”kofta” och ”dam” i samma mening tänker nog många på en klassisk kofta eller cardigan à la Jackie Kennedy eller Coco Chanel, men damkoftor finns i oerhört många stilar och varianter. Det avspeglas förstås också i vårt utbud av koftor i stora storlekar. Det som brukar känneteckna en kofta är att den är stickad och har ett delat framstycke – som en slags stickad jacka. Bortsett från detta kan den nästan se ut hur som helst. Vanligtvis har den knappar, men den kan också stängas med dragkedja, hake och hyska, knytskärp eller vara helt öppen. Det kan vara en kort eller lång kofta, den kan vara kortärmad eller långärmad samt ha rund halsringning, V-ringning eller krage. Fickorna kan vara instickade, påstickade eller så kan det vara en kofta utan fickor. Numera är det heller inte ovanligt att koftor har huva, vilket är praktiskt under våra kyliga årstider. Hos oss hittar du en stor variation av koftor! Exempelvis har vi damkoftor i ull – perfekt för den som är frusen. Vi har också tunnare sommarkoftor samt mer eleganta koftor som passar till festklänningar.

Koftor i stora storlekar

Vårt utbud av koftor i stora storlekar sträcker sig från storlek 42 till storlek 66. Koftorna kommer i material som syntetfiber, bomull och viskos. Våra märken som erbjuder koftor i stora storlekar är bland andra Janet & Joyce, Angle of Style samt Sara Lindholm. Söker du exempelvis en kofta i storlek 56 i ett särskilt material eller från ett speciellt märke kan du enkelt filtrera fram just detta i vår webbshop. Hos oss är det enkelt att shoppa fina koftor i stora storlekar!

Vilken modell på tröja föredrar du?

Förutom koftor finns det ju flertalet andra tröjmodeller att välja mellan. Det är allt ifrån stickade tröjor och sweatshirts till polotröjor med mera. Vi erbjuder tröjor med tryck, tröjor med knappar såväl som tröjor med dragkedja till dam. Bland våra stora storlekar finns förstås också tröjor med rund halsringning och V-ringning att välja mellan. Vårt utbud av tröjor i stora storlekar sträcker sig från storlek 42 till storlek 66. Materialen varierar, önskar du en varm tröja rekommenderar vi dig ett material som ull eller kashmir. Dessa tröjor har dessutom en lång livslängd och kan användas år efter år.

Shoppa dammode i stora storlekar idag!

I vår webbshop kan du enkelt filtrera fram den produkttyp du önskar. Det är även enkelt att filtrera på färg, pris, material samt varumärke. När du hittat det du letar efter är det sedan enkelt och tryggt att lägga en beställning hos oss. Vi hoppas att du hittar en ny, härlig tröja eller kofta hos oss idag!

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg