• Brett sortiment
  • Storlek 34–62
  • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Stora storlekar

Fin från topp till tå i stora storlekar

Hos oss hittar du både mode och skor i större storlekar. Vi har även sköna underkläder i behagliga material.

Kategorier

Attraktivt dammode i stora storlekar

KLiNGEL erbjuder ett brett sortiment av dammode i stora storlekar för kvinnor som värdesätter kvalitet, stil och bekvämlighet. I vår webbshop hittar du smakfulla plagg för både basgarderoben och feststassen. Du som tillhör dem med lite fylligare former har mycket att vinna på att ställa samman en medveten garderob med kläder som följer kroppens former på ett naturligt sätt och som riktar uppmärksamheten mot dina mest tilltalande sidor. Dammode i stora storlekar har under senare år utvecklats till ett koncept som gör det möjligt för dig som är storväxt att bära moderiktiga och välsittande kläder på samma villkor som dina slankare medsystrar. Även välrenommerade modehus har insett potentialen och erbjuder numera sina designade kollektioner i plusstorlekar. En förutsättning för att damkläder i större storlekar inte bara ska vara behagliga att bära utan även falla snyggt och ge ett stilfullt helhetsintryck är att de är välskurna och tar hänsyn till dina naturliga former. Därför lägger vi på KLiNGEL stor vikt vid själva designen när vi väljer ut plagg till våra kollektioner i plusstorlekssortimentet, både i arbetet med våra egna varumärken och i samverkan med våra modepartners.

Lång väntan på väldesignade kläder för storväxta

Det tog ganska lång tid innan modebranschen på allvar fick upp ögonen för storväxta kvinnor, men i dag är plusstorlekar – eller "plus size" som den ursprungliga engelska beteckningen lyder – ett naturligt inslag i de flesta modesammanhang. Ända sedan tidigt 1900-tal har det funnits pionjärer inom modeindustrin som erbjudit anspråksfullt dammode i stora storlekar, men det är först under de senaste decennierna som det har det blivit tillgängligt för en bredare grupp kvinnor. I dag finns det ett flertal kända klädmärken som specialiserat sig på mode för just storväxta kvinnor. Du som drar lite större storlekar har verkligen anledning att vara nöjd över utvecklingen. Vi på KLiNGEL anser att det är en självklarhet att kunna erbjuda attraktiva plagg till alla kvinnor, oavsett klädstorlek. Kvinnor har alltid haft olika kroppsbyggnad och vi tycker det är fantastiskt att det nu för tiden inte spelar någon roll om du är lång eller kort, slank eller mullig – möjligheten att hitta kläder som passar just dig har aldrig varit bättre. Vi är stolta över vårt varierade utbud av dammode i stora storlekar med plagg för alla tillfällen och stilar. Utforska på egen hand i vår katalog eller direkt på vår webbplats.

Framhäv dina goda sidor!

Mode för storväxta kvinnor handlade länge om att dölja mindre smickrande sidor snarare än att framhålla våra kroppar på ett positivt sätt. Resultatet blev ett diskret och monotont mode som inte vågade ta ut svängarna. Tack vare ett antal modiga klädskapare och en allmän attitydförändring är situationen i dag dock en helt annan. Dammode i stora storlekar innefattar numera alla tänkbara stilar och hämtar influenser från många olika håll. Med vårt mångskiftande sortiment av plagg i plusstorlekar kan du här på KLiNGEL utgå helt från dina egna preferenser när du ställer samman din outfit. I vår webbshop är du inte hänvisad till en särskild stil utan du kan låta din personlighet och din egen unika smak vägleda dig. Är du den kreativa typen som gillar mycket färg och gärna kryddar din klädsel med iögonfallande accessoarer? Eller håller du dig till en klassisk och vårdad stil som utstrålar elegans och smakfullhet? Valet är ditt – med våra mångfacetterade kollektioner är det möjligt att hitta precis det du söker. För oss betyder dammode i stora storlekar helt enkelt väldesignade kläder för storväxta kvinnor.

Bekväma kläder att må bra i

Dammode i stora storlekar måste precis som alla andra kläder vara både ändamålsenliga och ha en tilltalande design. Självklart finns det plaggtyper och skärningar som storväxta kvinnor bör undvika, men möjligheterna är långt mycket större än du kanske tror. Genom att formge exempelvis klänningar som smiter åt på de rätta ställena eller tunikor som faller snyggt är det möjligt att skapa moderna kläder som både är bekväma att bära och tar fram dina bästa drag. Att verkligen trivas i sina kläder handlar nämligen lika mycket om självförtroende som om mjuka material och bekväma passformer. Med ett mått av självkännedom och en dos självkänsla kommer du långt när det handlar om att klä dig snyggt. Komplettera med våra användbara råd och inspirerande tips som återfinns här på vår webbplats så kommer du lätt hitta din personliga stil. Vårt dammode i stora storlekar är noggrant utvalt för att du som kund ska bli nöjd med din upplevelse. Vi ställer höga krav på våra plagg, både vad gäller design, material och kvalitet, men månar också om en attraktiv prisnivå och en god service för att kunna erbjuda dig så många kombinerade fördelar som möjligt.

Allt du behöver på en plats

Allt vårt dammode i stora storlekar finns samlat på en plats i vår funktionella webbshop. Det är lätt att beställa och vi erbjuder flera olika betalningsalternativ. Om du inte redan är registrerad som kund är det bara att skapa ett konto och sedan bläddra bland våra produkter och låta dig inspireras. I kategorin dammode i stora storlekar har vi samlat alla våra bästa plagg för dig som är lite kraftigare. Du hittar alla typer av kläder, från basplagg som leggings och överdelar till färgsprakande klänningar och blusar. Alla plagg är särskilt framtagna för att ge en fin passform för storväxta kvinnor vilket våra många trogna kunder kan vittna om. Alla kläder från storlek 42 till 62 har samlats här och kan lätt sorteras med vår praktiska sök- och filterfunktion. Många av plaggen finns i olika färger så att du enkelt kan matcha dem med dina egna favoritkläder. När du hittar det du söker är det bara att beställa och vänta på att dina nya kläder bekvämt levereras hem till dig. Vi är övertygade om att vi har ett av de bästa utbuden av kläder i plusstorlekar, så ta nu tillfället i akt och gör din beställning hos KLiNGEL i dag!

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
  • Faktura
  • Konto
  • Postförskott
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
  • Payback
HANDLA TRYGGT
  • Trygg