• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Sandaler(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Sandaler(0)

Fotriktiga sandaler för dam

Hos oss på Klingel kan du välja och vraka band massor av snygga och bekväma sandaler för dam. Här hittar du garanterat dina nya favoriter. Välj dem med omsorg – de kommer att tjäna dig väl. Ett par bra sandaler ska vara praktiska, klädsamma och sitta skönt på foten. Det är viktigt att passformen är optimal och att foten och lederna får bästa möjliga stöd. Ingen vill riskera att halka eller snubbla eller att skorna inte sitter fast ordentligt på foten. När våra årsrika damer väljer sandaler är det viktigt att tänka på att sandalerna är fotriktiga, stabila och bekväma, med till exempel anatomiskt formad fotbädd samt stöd för leder och mellanfot. De får gärna ha urtagbar innersula. Då kan man använda sina egna, utprovade iläggssulor. Kardborreband är också något som underlättar av- och påtagning för många. Det går snabbt och lätt och har man problem med reumatism behöver man inte oroa sig för krångel med skosnören. Om du exempelvis arbetar inom vården eller om du går och står mycket under din arbetsdag kanske du är på jakt efter bekväma och fotriktiga sandaler för jobbet. Det är bara att klicka vidare, så kommer du säkert att hitta det du söker.

Och modellerna är många:

 • Tåsandaler
 • Remsandaler
 • Gladiatorsandaler
 • Högklackade sandaletter
 • Sandaler med hälrem
 • Sandaler med spännen
 • Sandaler med kardborreband
 • Platåsandaler
 • Sandaler med kilklack
 • Badsandaler
 • Somriga slip-in
Kort sagt: Vad du än gillar hittar du det hos oss! En mycket praktisk funktion här på hos Klingel är att du kan filtrera på det du är intresserad av, till exempel färg och material. Då visas bara artiklar i just de färger eller material som du valt. Ytterligare en bra sak är att våra skor finns i olika lästvidder till exempel F, G, H, K – där F är den smalaste, G är för normalbreda fötter, H för breda fötter och K för mycket breda fötter. För riktigt breda eller bandagerade fötter finns specialvidderna L och M.

Platåsandaler dam

De flesta av oss föredrar nog sandaler eller andra typer av öppna skor öppna skor på sommaren när det är riktigt varmt. Men sandaler och sandaletter kan såklart användas året runt om du bär strumpor under eller om du använder dem inomhus. Varför inte testa ett par platåsandaler eller platåsandaletter nästa gång du ska på en festlig tillställning och vill vara fin? Tack vare platåsulan får du den där extra höjden och snygga hållningen samtidigt som du slipper bära högklackat. Hej då ömmande fötter! Och påsen med extraskor kan du lämna hemma! Ett par platåsandaler ska vara så bekväma att du kan använda dem hela kvällen, utan att behöva byta till ett par platta skor. Många platåsandaler är dessutom försedda med en stabil klicklack. Både snyggt och praktiskt!

Damsandaler i skinn

Vi är många som föredrar våra sandaler i skinn. Detta fantastiska material som låter huden andas, formar sig efter foten och bara blir snyggare med tiden. Hos oss finns många sandaler i skinn, men naturligtvis även textil och syntetiska material om du föredrar det. När det kommer till färger föredrar många klassiska, lugna färger som brunt och beige. Bruna sandaler och sandaler i beige är lätta att matcha så du behöver sällan fundera över om de passar till dagens outfit. För dig som föredrar skodon som syns lite finns massor av modeller i läckra färger och mönster eller med charmiga detaljer som applikationer och hålmönster. Vissa kanske glittrar lite extra med paljetter, strass och dekornitarnitar.

Damsandaler i storlek 42 och 43

Har du svårt att hitta damsandaler i storlek 43? Då har du verkligen kommit rätt! Vi på Klingel har ett brett utbud av damsandaler i stora storlekar. En del modeller finns till och med upp till storlek 46! Vi tycker nämligen att alla kvinnor ska få bära sköna och snygga sandaler – oavsett vilken storlek de drar. I vår webbshop kan du enkelt filtrera på skostorlek. Då får du bara upp de artiklar du vill se (t.ex. sandaler för dam i storlek 43) eftersom alla små storlekar sorteras bort. Smart, tycker vi!

Damsandaler hallux valgus

Om man lider av hallux valgus är det viktigt att välja rätt skor. Hallux valgus innebär att stortån vinklas och dras mot de andra tårna. Den främre delen av foten blir lite bredare. Det kan leda till att du får ont om du bär för trånga skor. Du kan själv förebygga och lindra dina besvär av sneda stortår genom att använda en stadig sko med gott om plats för foten. Behöver du ett par sandaler med gott om plats för foten rekommenderar vi dig att välja sandaler i någon av lästvidderna H, J, K, L och M. Lästvidd H passar till breda fötter och K till mycket breda fötter. För riktigt breda eller bandagerade fötter finns specialvidderna L och M. Dessa skor går oftast att öppna helt med kardborreband så att av- och påtagning går enkelt och smidigt. I vår webbshop kan du enkelt filtrera på både storlek och lästvidd. Ett ytterligare tips är att välja skor med elastiskt material i framfoten. På så sätt får knölen på stortån plats! Hos oss på Klingel hittar du även olika typer av hallux valgus-skydd, korrekturskenor och tåspridare! Sök på hallux valgus i sökrutan här på www.klingel.se så får du upp skor, hjälpmedel och sandaler som kan lindra smärta och hjälpa till att förebygga hallux valgus.

Köpa sandaler på nätet

För många kan det vara en lättnad och en nödvändighet att inte behöva trängas i butik. Kanske har du dessutom svårt att gå eller långt till närmsta samhälle med afffärer? I vår webbshop www.klingel.se beställer du dina nya sandaler enkelt, säkert och bekvämt. Och glöm inte att du kan filtrera eller söka på det du är intresserad av, till exempel storlek, lästvidd, färg och material. Behöver du en vårdande skokräm till dina nya skinnsandaler? Man måste inte smörja och vårda sina skinnskor men om man vill kunna använda dem längre är detta något man bör göra. Naturligtvis hittar du även skokrämer, skinnbalsam, sulor med mera i webbshoppen. Mycket nöje och välkommen till Klingel!

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg