• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Ringar(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Ringar(0)

Köp en ring online idag!

En ring är ett smycke som gärna får vara både stiligt och ha en lång livslängd. Det gäller oavsett om man letar efter en enklare ring att bära till vardags eller en förlovnings- /vigselring. Ringar kan se ut på många olika sätt. De kan vara alltifrån släta och stilrena till mer extravaganta med stenar och diamanter. Eftersom ringen sitter på handen är det ett av våra synligaste smycken. Den kan fungera som ett statementsmycke som verkligen drar blickarna till sig – men självklart finns som sagt också mer diskreta alternativ av ringar. En ring är oftast ett smycke man vill kunna bära länge och därför får valet av modell och material gärna ta lite tid. Det viktigaste är att du är nöjd med ditt val, och att du känner att din ring representerar dig (framförallt om det är en vigsel-/förlovningsring).

Vilket material ska man välja?

Vi erbjuder ringar i många olika material. Vilket material man väljer är en smaksak, här nedan listar vi några:
 • Ringar i guld: Guld är en slags metall som är kompakt och glänsande. Det är också den mest formbara av alla kända metaller – vilket gör att guldsmycken oftast är väldigt fina. Hos oss finner du mängder av ringar i guld till dam. Modellen och designen kan se olika ut, välj mellan alltifrån släta guldringar till guldringar med sten som exempelvis safir. Våra ringar i guld finns i 9, 14 respektive 18 karat.
 • Ringar i silver: Silver är, tillsammans med guld, ett av de vanligaste materialen när det kommer till smycken. Precis som guld tillhör silver gruppen ädelmetaller. Majoriteten av alla silversmycken som tillverkas idag är gjorda av 925 sterlingsilver. Våra ringar i silver till dam kommer i en bred variation av modeller. Du kan till exempel välja mellan stilrena och klassiska ringar som aldrig går ur tiden och mer lyxiga modeller med diamant eller sten. Tips! Köper du en ring i äkta silver eller äkta guld och tar hand om den kan livslängden vara hur lång som helst – så småningom blir det en perfekt present till barn eller barnbarn! Extra fint är det att ge vidare sin vigselring till nästa eller nästnästa generation.
 • Ringar i vitguld: Vitguld är också en metall, där den gula tonen i guldet har tonats ner med exempelvis nickel. Det är helt enkelt det perfekta valet för någon som önskar en ring i guld men som inte är så förtjust i den gula tonen. Många föredrar att köpa förlovnings-/vigselringar i vitguld. Det är ett bra val för de som är osäkra på om de kommer tröttna på guldfärgen med tiden.
 • Ringar i roséguld: Vill man ha ett mellanting mellan den silvriga och guldiga färgen är roséguld ett perfekt val. Vi har flertalet olika varianter av roséfärgade ringar: helt släta ringar, ringar med sten/diamant eller – för dig som inte kan bestämma dig – en flerfärgad ring i både guld, vitguld och roséguld.
 • Övriga material: Förutom ovan nämnda material så erbjuder vi ringar i titan, platina, rostfritt stål med mera.

Förlovnings- eller vigselring!

Är det dags för en av de största dagarna i livet – förlovning eller bröllop? I så fall behövs såklart en fin ring. En förlovnings- eller vigselring är ingenting man bara köper, det krävs troligen både tid och jämförelser för att hitta de perfekta ringarna för just er. På Klingel.se hittar du förlovningsringar i guld, vitguld och silver – med eller utan diamant. En förlovnings- eller vigselring är inte vilken ring som helst, utan en som symboliserar kärlek. Det är därför viktigt att noga tänka igenom vilken typ av ring man vill ha. Förslagsvis kan man beställa hem några olika för att prova och se både vilket material och modell man föredrar. Våra förlovnings-/vigselringar i guld finns i 9 respektive 14 karat. Många vill gravera in namnen i sin förlovnings-/vigselring, så den möjligheten kan man också ha i åtanke vid valet av ring. Ni hittar sidan där vi samlat våra förlovnings-/vigselringar HÄR. Som sagt, låt valet av ring ta lite tid, prova olika och kom ihåg att ringarna ska symbolisera just er kärlek.

Våga matcha olika material med varandra!

Många lägger stor vikt vid valet av material och tänker att ett guldsmycke inte kan matchas med ett silversmycke – fel tycker vi! Att till exempelvis bära en diskret guldring (kanske en förlovnings-/vigselring) och matcha den med ett par maffiga silverörhängen kan med rätt outfit bli riktigt coolt. Någonting som trendar inom smycken just nu är bismarcklänk. Det är ett perfekt smycke att bära varje dag då det är diskret men väldigt fint – och det passar dessutom till allt. Är det så att man äger guldfärgade bismarcklänkar (både armband och halsband) och samtidigt vill bära silversmycken då och då ,så går det utmärkt att matcha även dessa med exempelvis en silverring eller en ring i vitguld. Låt inte materialen sätta stopp för din stil! Ett vanligt problem är att ens förlovnings-/vigselring blir för liten med åren. En del slutar helt enkelt att använda sin ring på grund av det. Vårt tips är istället att köpa en halskedja (du hittar våra HÄR) som du sedan trär igenom ringen i och bär som ett halsband. Detta gäller också dig som lätt upplever att ringar kliar eller skaver. Det viktigaste är ju att ringen får bäras – runt halsen eller på fingret behöver inte spela så stor roll.

Matcha med andra smycken

Förutom att mixa material är det fint att matcha sin ring med andra smycken. En slät guld- eller silverring kan fint matchas med fler ringar och ett större armband. En bismarcklänk i guld matchas snyggt med motsvarande armband och en vacker guldring blir pricken över i. Ett halsband i form av en stor länk eller med en pärla gör sig också fint till en lite mer diskret ring. Söker man ett säkert kort matchar man sin ring med ett par små och diskreta, men ack så fina, guldringar i öronen. Så lås dig inte vid ett smycke utan matcha olika material och modeller precis som du vill!

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg