• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Quiltade jackor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Quiltade jackor(0)

VINTERJACKOR DAM ONLINE

Letar du efter vinterjackor för damer? Vinterjackor är det bästa när vintern kommer smygandes. Det är det skönt att krypa in i en varm och mysig varmfodrad vinterjacka när snön yr och temperaturen sticker en bra bit nedanför nollan. Det är viktigt att vinterjackan har rätt längd så att den känsliga korsryggen hålls varm. Då mår du inte bara gott, du klarar även förkylningssäsongen bättre. KLINGELs fodrade damvinterjackor slutar antingen vid höften eller längre ner på låret för att skydda från väder och vind. Väljer man en vinterjacka som dessutom är vind- och vattenavstötande med stoppning av polyester eller dun bör man utan vidare klara den svenska vintern galant. Hos KLINGEL hittar du vinterjackor i olika modeller och storlekar. Vi har allt från från längre täckjackor med dragsko i midjan till kortare vinterjackor i kavajmodell. Vinterjackor som inte är så tjocka går att använda även kyliga vår- och höstdagar, bra övergångsjackor helt enkelt.

Köp vinterjacka online

Vinterjacka för damer är det hög tid att beställa hem redan i slutet på september. Även om höstsolen värmer skönt så kan vädret slå om från en dag till en annan. Rätt var det är vaknar du i mitten på oktober och snön ligger vit på marken. Då är det perfekt att ta på vinterjackan innan man går ut så man slipper frysa. Gå igenom jackorna hemma och förnya dig eller komplettera inför kommande säsong. Inspireras av snygga vinterjackor dam hos KLINGEL. Du beställer enkelt och får kläderna med posten. Bara att hämta ut på ditt vanliga postutlämningsställe.

Vad är kviltad vinterjacka?

Ordet kviltad betyder egentligen vaddstickad och är en metod som använts lika långt tillbaka som pyramiderna i Egypten har funnits. Den går ut på att man mellan två tyglager lägger ull, vadd eller liknande fyllningsmaterial och sedan syr genom alla lagren så att mönster eller rutor bildas. Den vanligaste formen av kviltning av jackor är den så kallade matelassén, det vill säga det välkända rutmönstrade täckjackstyget. Det bästa med den här metoden är att tyget blir kraftigare och förstås varmare. Fastän mönstret på en kviltad jacka inte alltid är så framträdande är i stort sett alla moderna täckjackor tillverkade av kviltat tyg. Så även jackorna hos KLINGEL. Gå igenom de olika modellerna och se om du hittar en jacka i en färg och modell som passar dig. Då håller du värmen i vinter!

Vinterjackor med snygga och smarta detaljer

Vinterjackorna i vår webbshop har många olika detaljer att bjuda på. Kapuschong är omtyckt när vinden blåser snålt i januari. En fuskpälskrage, antingen på kapuschongen eller direkt på jackan, ��r ett annat bra sätt att hålla värmen. KLINGEL säljer för övrigt bara jackor med fuskpäls, inte med äkta pälsdetaljer. Något som verkligen är skönt är en täckjacka med muddar nedtill i ärmarna. Mudden hindrar kall luft från att komma in och varm luft från att smita ut. Några av våra kviltade jackor har också fint tryckt mönster, vilket är ett kul sätt att sticka ut i vintermörkret. Alla jackor har förstås värmande foder, men på vissa går det att ta loss så att du får två jackor i en. Till sist – glöm inte accessoarerna! Piffiga mössor, halsdukar i starka färger och väskor ton i ton piggar upp i det allra mörkaste vinterdunklet.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg