• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Pyjamas(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Pyjamas(0)

Pyjamasar och sovplagg för alla

Att komma hem från en hektisk arbetsdag, ta ett varmt bad och sedan krypa upp i soffan iklädd en härlig pyjamas är ganska svårslaget. Med just detta i tanken har vi samlat ihop en hel drös bekväma och fina dampyjamasar i ett brett storleksspann, just för att du ska kunna hitta något bekvämt till dig och kanske en väninna eller en familjemedlem.

Tvådelat och nattlinnen

Pyjamasar är plagg som ska kunna fungera året runt, och inte enbart under de kallare vintermånaderna då vi behöver lite extra värme. Just därför har vi ett flertal olika pyjamasar tillgängliga i olika material och modeller. För den kallare delen av året har vi tvådelade pyjamasar med både långa ben och ärmar. För de extra frusna finns tjockare modeller som nästan mer går åt mysplaggshållet, men som självklart fungerar lika bra att sova i som alla andra pyjamasar vi erbjuder. Vi har också tvådelade set med kortare ben och ärmar som är perfekta till dig som uppskattar en pyjamas men som inte nödvändigtvis bär den för den extra värmens skull. Dessa fungerar också under sommaren och de varma nätterna då de är luftiga och sköna att ha på sig. Just dessa tvådelade set är väldigt praktiska då de lätt kan matchas om med något annat. Kanske ligger överdelen i tvätten? Då går det ju lika bra att använda ett linne eller en annan överdel hemifrån att matcha med byxorna, och det samma gäller med överdelen. På så vis är de mångsidiga plagg som därför kan användas året runt. Det gäller bara att du lyckas matcha delarna på ett sätt som fungerar för dig, antingen tillsammans med varandra eller med något annat, helt beroende på personliga preferenser.

För er som inte känner er bekväma i, eller som helt enkelt inte vill ha, en tvådelad pyjamas men som ändå är ute efter ett bekvämt plagg att sova i, har vi även klassiska nattlinnen. Precis som med pyjamasarna är även dessa gjorda av bra kvalitet som tillåter kroppen att andas under natten. Klassiskt eller extra elegant? En pyjamas eller ett nattlinne behöver inte alltid se likadana ut. I vår onlineshop har vi både klassiska pyjamasar i randigt och rutigt tyg, men vi har även sötare modeller med tryck av blommor och bakelser på. Om dessa inte känns som rätt val har vi även pyjamasar med stilrenare tryck och mönster.

Vad sägs exempelvis om en tvådelad pyjamas i bomull och satin som dessutom kommer med ett diskret och väldigt feminint floraltryck? Om du vill ha något mer till din pyjamas kommer vissa av våra modeller med matchande morgonrockar av högsta kvalitet. Vi har helt enkelt något för alla storlekar och smaker. Därför är vi glada över att kunna presentera vår kollektion för dig. Vi är säkra på att du kommer hitta ett sovplagg som du kommer trivas i. Kanske hittar du även någonting till släkt och vänner, vem vet. Välkommen in i vår onlineshop för att leta dig fram bland allt underbart material och alla färger.


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg