• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Promenadskor(0)
Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Promenadskor(0)

Promenadskor för damer

I Klingels webbshop hittar du ett stort urval av promenadskor för damer. I utbudet finns promenadskor av bra kvalitet, olika modeller och storlekar. Du hittar till exempel högkvalitativa skor från märkena Jomos, Rieker, Naturläufer, Ara och flertalet andra välkända märken. Du kan inhandla allt ifrån sneakers, skor med perforeringar till snygga skinnskor. Sist men inte minst har vi som sagt skor som passar alla olika typer av storlekar. Det spelar ingen roll om du har stora, små eller medelstora fötter – hos Klingel hittar du något som garanterat passar din fot. Med andra ord har du kommit till en webbshop som erbjuder alla damer någonting när det kommer till promenadskor. Välkommen in och fynda i vårt stora sortiment av promenadskor för damer!

Vi har sköna dampromenadskor för vinter-, sommar- och vårsäsongen

Årstid spelar ingen roll. I vårt sortiment finns något för varje årstid på året. Om syftet är att promenera i tungt snöfall så har vi lämpliga skor för detta i form av härligt vadderade skor. Om syftet är att ge dig ut i den härliga vårluften har vi promenadskor som är extra lätta kring dina fötter. Ska du ut på en sommarpromenad så kanske du hellre har luftiga skor som låter dina fötter andas rejält. Vi har som du märker skor för alla väder och årstider.

Vilken typ av promenadskor ska jag välja?

En vanlig frågeställning vid inhandlandet av promenadskor är: vilken typ av promenadskor ska jag välja? Det finns i ärlighetens namn inget entydigt svar på frågan, utan allt handlar om hur och när du ska använda skorna. De mest betydelsefulla aspekterna brukar dock vara: din fotform, skons passform, det tilltänka underlaget för användandet och kroppsliga förutsättningar. Vi kommer här gå igenom alla dessa punkter, så att du på bästa sätt ska kunna välja rätt skor.

Din fots form

Fotform ja. Detta är som sagt det viktigaste vid valet av dina promenadskor. Väljer du fel sko för din fotform kommer det garanterat att börja värka någonstans i foten efter ett tag. Därför är det viktigt att du innan köp alltid kontrollerar vilket typ av fotform du har. Ett enkelt sätt att få reda på din fotform är genom att fukta din fotsula och ställa dig på ett vitt papper. Genom denna metod får du reda på vilken fotform du har och kan sedan ännu bättre välja rätt typ av promenadskor. Skulle du trots allt vara osäker, så har vi även vid varje produkt en storleksguide som hjälper dig att välja rätt skor efter din fotform.

Passformen

Skons passform är viktig när de kommer till ett skoköp. Kontentan är att det är superviktigt att du köper skor som är anpassade efter dina förutsättningar. Du ska alltså aldrig köpa för trånga, för rymliga, för långa eller för höga skor. Skon ska, för ergonomins skull, alltid sitta perfekt på din fot. Om du vid ett skoköp känner minsta tveksamhet kring passformen, så testa hellre noggrant så att du verkligen får rätt sko, istället för att gå runt med en sko som inte passar perfekt. Det är aldrig bra att chansa!

Tilltänkta underlaget

Det tilltänka underlaget för användandet är en faktor du bör fundera över noggrant innan man du köper skor. Om tanken är att du ska promenera i skogen bör du välja promenadskor som har en vadderad innersula. Skorna kommer då ge den perfekta ergonomin för dina fötter och promenaden i skogen kommer att kännas riktigt behaglig. Om du däremot ska promenera på asfalt är en plattare form av sko det perfekta valet. Underlaget är då väldigt platt, vilket gör att passformen med platta skor kommer att vara det perfekta valet för dig.

Kroppsliga förusättningar

Kroppsliga förutsättningar är också av stor vikt vid valet av sköna promenadskor för damer. Personer som är lite tyngre bör alltid köpa skor som är stabila. Fördelen med detta är att stötdämpningen då kommer att fungera bättre, vilket i det långa loppet ger skadeförebyggande effekter för dina fötter. Risken för att du till exempel ramlar under din skogspromenad kommer även minska avsevärt om du väljer stabila skor.

Vilka promenadskor ska jag välja om jag är gravid?

Graviditet är ytterligare en faktor som du ska ta hänsyn till när det kommer till ditt skoval. Vid en graviditet genomgår kroppen flertalet kroppsliga förändringar som påverkar dina klädval. Den förändring som påverkar valet av skor är att dina fötter kommer att svullna. Somliga kvinnor kan tycka att det är utmanande att vid detta stadie hitta lämpliga promenadskor. Det tips som Klingel vill förmedla till dig som gravid kvinna är att alltid välja skor med bredare insida. Vidare kan det också vara skönt att välja en luftig skomodell, så att dina fötter både får andas – samt känna en extra frihet under din promenad. Vi på Klingel har självklart tagit hänsyn till alla dessa faktorer och du hittar skor också för den bredare formen i vårt stora sortiment. Du kan enkelt med hjälp av vår filtreringsfunktion längst upp på denna målsida sortera fram de mest passande storlekarna och lästvidderna just för dig.

Köp dina promenadskor från Klingels onlinesshop

Vi på Klingel tycker att det alltid ska vara lätt att handla promenadskor från vår nätbutik. Därför har vi en smidig storleksguide där du enkelt kan se om skon verkligen kommer passa dig. Vidare har vi även funktionen ”lägg till minneslistan” som placerar produkterna i en ”kom ihåg”-målsida. Du kan sedan enkelt shoppa vidare och återkomma till din ”minneslista” när du har surfat färdigt på webbplatsen. Du kan sedan slutföra köpet med några få klick och snabbt få produkterna hem till dig. Med andra ord har det aldrig varit enklare att shoppa skor. Välkommen att bekanta dig med vårt utbud!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg