• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Löparskor

Kategorier

Löparskor

Löparskor och fritidsskor är inte bara bekväma och praktiska utan även trendiga. Allt fler kombinerar fritidsskor med en vardagsoutfit, eller till och med en uppklädd stil. Att bryta av med ett par fritidsskor ger ett piggt och fräscht intryck samtidigt som rörlighet och en aktiv livsstil underlättas. Hos oss hittar du flera sköna fritidsskor i allt från sportiga till trendiga modeller. Vi på Klingel värdesätter kvalitet och komfort och är kända för att hålla en hög kvalitet till ett lågt pris. Du kan känna dig trygg med att våra produkter håller måttet. Med fritidsskor menar vi skor som kan bäras till vardags och framförallt till en lite ledigare stil och tillfällen när du vill ha en stabil sko. Den största fördelen med skorna är givetvis att de är bekväma och sköna att gå i. Vi på Klingel vill hjälpa dig till en enklare vardag genom att erbjuda dig det mesta som kan tänkas behövas inom mode, hem, hushåll och fritid. En bra grund att stå på säger de flesta är viktigt och vi vill därför höja våra löparskor lite extra. En grund i form av ett par löparskor är en bra investering och kommer rädda många onda ryggar och fötter till följd av dåliga och odämpade skor. Att trycka ner sina stackars fötter i ett par skor som visserligen är snygga men samtidigt också obekväma och oergonomiska har vi nog alla gjort någon gång. Det kan ta över ens humör och smärtan är ofta påtaglig. Vi vill inte tipsa dig om att ta på dig ett par stora och maffiga löparskor till din fina känning utan vi vill rekommendera dig de nättare skorna som ofta är fina till både klänning och kjol.

Löparskor för alla tillfällen

Vi har såväl löparskor och träningsskor som lämpar sig bäst för varmare väder som vandringsskor i vattenavvisande material som kan bäras i stort sett året runt. Med ett par komfortabla vandringskängor är du alltid redo för vardagens strapatser och aktiviteter. Vare sig de är ämnade att användas på jobbet, på väg till och från arbetsplatsen, på promenaden eller lunchen med vännerna, finner du här flera skor som funkar för alla möjliga tillfällen. Inom kategorin löparskor hittar du flera olika modeller i varierande utföranden, färger, mönster och material. Köp löparskor för vardagsbruk eller till löparrundan.

Löparskor till vardags

Tänkte du ha dina löparskor till vardags? Grattis, du kan nämligen inte vara mer trendig! Inte sällan ser vi kontorsnissar som springer omkring på möten klädda i full kostym och sedan ett par trendiga sneakers eller löparskor till. Vi är glada att detta mode har nått även vardagen och stilen kommer med all säkerhet inte att försvinna inom den närmaste framtiden. Vi vill passa på att tipsa dig om att titta på alla våra olika modeller av löparskor för att hitta just den modell som passar dig och din vardag bäst. En sko med hög vrist är exempelvis bra när du går i terräng eller där underlaget är lite ojämnt. Går du däremot mycket på asfalt är det en god idé att köpa dig en lätt men bra dämpad sko. Planerar du att gå ute med skon hela året är det en god idé att köpa en sko som tål vatten bra. Det finns många parametrar att ta hänsyn till – läs vidare så får du några handfasta tips inför ditt framtida inköp.

Löparskor för alla

Att löparskor bara är för den flitiga löparen är inget som är sant. Att gå omkring i löparskor till vardags eller vid promenader är en ren lyx för dina fötter. Har du däremot tänkt ha dem till löpning finns det några saker att tänka på.

 • Har du ett pronerande steg, alltså att du faller in lite med hålfoten, bör du välja en sko som är stabil. Det innebär att skon har extra stöd i hålfoten.
 • Är du neutral i ditt steg, det vill säga att du är helt rak i din vrist när du går utan att falla in, kan du välja en lättare sko.
 • Löparskor som blir smutsiga tål för det mesta att tvättas i tvättmaskin. Stirra dig därför inte blind på färger.
 • Välj en sko med högt skaft om du är rädd att vricka fotlederna eller planerar att gå på ojämn mark.
 • Det finns olika snörningar på skorna så som snabbsnörning, vanlig snörning och elastiska snören. Har du hittat en sko som du gillar men som inte har den snörning du söker kan du enkelt köpa de snören du vill ha för att sedan byta. Detta är en enkel och smidig sak att göra och kan faktiskt ge skon ett nytt utseende om du skulle vilja förnya dig en aning.

Hur ska en löparsko sitta?

Hur en löparsko ska sitta är troligtvis en vanlig fråga när man beställer löparskor online. Börja med att beställa den storlek du vanligtvis har på skor. När du får hem den kan du klämma lite på tån längst fram och se till att du iallafall har en halv nagel tillgodo. Det är viktigt att du kan röra på stortån men också att den kan röra sig för att hjälpa dig att gå. När du går gör nämligen stortån ett stort jobb. Den jobbar hela tiden fram och tillbaka och det är därför viktigt att den även kan röra sig fram och tillbaka hela tiden. Annars kommer tån automatiskt att ”tryckas in” och du får både fula tånaglar och ont i din hålfot. Tänk på att en löparsko sällan är stor i storleken, snarare tvärt om. Hos Klingel anger vi ofta vilken lästvidd skon har. Lästvidd G passar normalbreda fötter, lästvidd H passar breda fötter och lästvidd K passar extra breda fötter.

Köpa skor online

Hos Klingel beställer du alltid tryggt och säkert. Att köpa löparskor online är ett lätt sätt att köpa löparskor på. Du kan enkelt botanisera mellan olika skor och löparskor genom att använda våra filterfunktioner. När du är nöjd med innehållet i din varukorg är det bara att skicka iväg beställningen. Unna dig och dina fötter mjuka och härliga skor!


waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg