• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Halsband(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Halsband(0)

Beställ ett halsband online idag!

Söker du efter ett fint halsband till bra pris? Då har du hittat rätt. På Klingel hittar du halsband i flera olika material som: guld, silver, vitguld och metall. Förutom olika material erbjuder vi olika designer, längder, tjocklekar och priser på våra halsband. Så oavsett om du söker efter ett diskret halsband med exempelvis ett guldhjärta att bära hela livet, alternativt ett maffigare halsband med diamanter eller pärlor till mer speciella tillfällen så har vi det du söker. Beställ ditt halsband enkelt, säkert och tryggt online hos oss idag!

Vilket material ska man välja?

Som nämnt erbjuder vi ett flertal olika material i våra halsband. Vilket material man sedan väljer är oftast baserat på smak och tillfälle. Nedan listar vi några halsbandstyper:
 • Halsband i guld: guld är ett grundämne och en eftertraktad metall som är kompakt, glänsande och den mest formbara av alla kända metaller – vilket gör att guldsmycken oftast får en framträdande roll i en outfit. Hos oss finns guldhalsband till dam i allt från traditionella, släta pansarlänkar och bismarcklänkar till dem med mer struktur som ankarlänkar och kejsarlänkar. Många av våra guldhalsband är komponerade av kedja och hänge, medan andra är sin egen collier och mer unika kreationerna med olika, dekorativa detaljer som ger smycket sin originella stil. Många halsband är dekorerade med pärlor och ädelstenar. Vi har halsband i guldfärgat 8 karat samt guld 9, 14 och 18 karat.
 • Halsband i silver: silver är, likt guld, ett av de vanligaste materialen när det kommer till smycken. Likaså tillhör silver samma metallgrupp som guld. Majoriteten av alla silversmycken som tillverkas idag är gjorda av sterlingsilver, det vill säga silver 925. Våra silverhalsband till dam kommer i en bred variation av modeller och stilar, välj bland mängder av designer som kejsarlänk, ormlänk och släta, stela halsband – med och utan sten eller pärla. Tips! Köper du ett halsband i äkta silver eller äkta guld och tar hand om det, kan livslängden vara hur lång som helst och smycket kan med fördel gå i arv – så småningom blir ditt fina halsband en perfekt present till barn eller barnbarn!
 • Halsband i vitguld: vitguld är också en metall. En legering där den gula tonen i guldet har tonats ner och blandats ut med exempelvis nickel. Helt enkelt det perfekta valet för någon som önskar ett guldhalsband men som inte är så förtjust i den gula tonen. Många bär förlovnings- och vigselringar i vitt guld, i de fallen kan det vara fint att matcha med ett halsband i vitt guld också.
 • Halsband i metall: Ett halsband i metall är perfekt om man vill köpa ett halsband i en lägre prisklass och inte spränga budgeten helt. Livslängden är kanske inte lika lång som för ädla metaller som guld och silver, men det är kul att kunna variera sig och ha många halsband att växla mellan. Vi har flertalet, maffigare metallhalsband, så kallade statementhalsband, med exempelvis ett stort blomhänge eller mängder av glasstenar. Metallhalsbanden finns också i flertalet olika färger som exempelvis rött, blått och grönt.
 • Övriga material: Förutom ovan nämnda material så erbjuder vi halsband av roséguld, rostfritt stål, mässing, pärlor, stenar och snäckskal, för att nämna några.

Våga matcha olika material!

Många lägger stor vikt vid valet av material och tänker att ett guldsmycke inte kan matchas med ett silversmycke – fel! tycker vi. Att exempelvis bära ett diskret guldhalsband och matcha det med ett par maffiga silverörhängen kan med rätt outfit bli riktigt coolt. Någonting som trendar just nu är bismarcklänk. Det är ett perfekt smycke att bära varje dag, eftersom det är diskret men ändå väldigt fint och det passar dessutom till allt. Är det så att man äger guldfärgade bismarcklänkar (både armband och halsband) och samtidigt vill bära silversmycken då och då så går det utmärkt att matcha även bismarcklänkarna med exempelvis en silverring.

Matcha smycken i olika stil

Förutom material så är det fint att matcha sitt halsband med smycken i en annan stil. En slät guld- eller silverkedja kan fint matchas med ett par större örhängen. En bismarcklänk i guld matchas fint med ett lågmält armband av en enkel kedja. Ett halsband med en grov länk eller stor pärla gör sig också fint till en lite mer diskret ring. Man kan matcha hur man vill – låt känslan och humöret styra ditt val av smycke. Vi ser inga låsningar eller förbud – bara möjligheter!

Den ultimata presenten

Halsband är inte bara roliga att köpa till sig själv, de är vansinnigt kul att få ge bort som gåva också. Och sist men inte minst – vilken lycka det är få ta emot ett halsband i present! En silver- eller guldkedja kan inte bli fel, och oavsett om halsbandet är till mamma, flickvännen eller mormor, är succén given. Enkla kedjor är alltid poppis och förmodligen det smartaste valet i längden. Ett klassiskt val som dessutom kan matchas med det mesta. Skulle den som får presenten vilja lämna tillbaka den eller byta till något annat är det enkelt att göra en retur hos oss.

Filtrera enkelt fram favoriten på vår hemsida

Längden på våra halsband kan variera men sträcker sig som längst till 143 cm. Hur långt man vill ha sitt halsband är personligt och dessutom något att fundera på när man väljer halssmycke. Ska det sitta i halsgropen, glida ner mot dekolletaget eller vara långt nog att gå utanpå en fluffig polotröja – en smaksak! Färg väljer man såklart utifrån outfit – ibland passar ett rött hjärta eller en grön sten bäst, ibland är metallfärgat bäst eller kanske vitt, lila och gult är att föredra. Om man redan vet vilken färg, längd eller prisklass man söker är det enkelt att filtrera sig fram i vår webbshop. Detsamma gäller vid valet av material. Det är inte alltid så lätt att veta vad man verkligen söker, men filtreringsfunktionen är ett bra verktyg i jakten på det ultimata halsbandet.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg