• Brett sortiment
 • Storlek 34–62
 • Personlig service
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer
Denna butik stängs permanent. 😢Läs mer

Byxor med resår i midjan(0)

Hoppsan! Den kategori du valt innehåller inga artiklar.

Kategorier

Filtrera & sortera

 • Sortera på:
  Popularitet först

Sortera på:

Byxor med resår i midjan(0)

Köp byxor med resår online idag!

De allra flesta av oss föredrar kläder som sitter bekvämt och är följsamma, men ofta slutar det med att vi värderar det utseendemässiga högre. Vi kommer på oss själva med att exempelvis bära ett par byxor som inte är speciellt sköna, men ack så snygga. Detta anser vi på Klingel är både synd och onödigt, eftersom avvägningen mellan hur kläder ser ut och hur bekväma de är inte behöver vara så svår. Hos oss hittar du därför bekväma byxor med resårlinning – som hör och häpna – dessutom är otroligt snygga! Shoppa dina nya favoriter hos oss idag.

Men först lite om byxans historia

Byxor är idag ett självklart plagg – både för kvinnor och män, men så har det inte alltid varit. Så sent som på 1910-talet ansåg man att det var ytterst provocerande om en kvinna bar byxor. I och med första världskriget blev dock dambyxorna något vanligare i samhället när kvinnor blev tvungna att ta männens plats i industri och arbetsliv. Då var det helt enkelt mer praktiskt med byxor och man hade inte råd att slösa varken tid eller energi på att diskutera huruvida byxor var ett kvinnoplagg eller inte. Under decennierna som följde gjorde stora stjärnor som Marlene Dietrich och Katharine Hepburn byxan till ett accepterat plagg för kvinnor. Byxtrenderna har sedan dess kommit och gått. Några trender som vi särskilt kommer ihåg är kanske 40-talets höga, markerade midjor och byxben med pressveck. På 1960-talet var den korta capribyxan plagget på allas läppar, på 1970-talet var det utsvängda byxor och V-jeans som gällde och på 80-talet kom de stentvättade jeansen med smala byxben. På 1990-talet älskade vi hängselbyxor, cykelbyxor, sweatpants och slitna jeans. De senaste åren har vi sett mysbyxor ta allt större plats även till vardags. Även cykelbyxor har klättrat högt upp på trendskalan. Byxor med resår i midjan har alltså blivit mer och mer populära. De har gått från att vara ett plagg främst för äldre, till att bli ett trendigt plagg som numera bärs av både kvinnor och män i olika åldrar.

Varför välja byxor med resårlinning?

Dambyxor med resår i midjan är bekväma byxor som istället för att ha en knäppning upptill endast har resår eller resår kombinerat med ett knytband. De är ofta gjorda av material som syntetfiber, bomull eller viskos – alltså ett praktiskt och bekvämt byxval! Som nämnts har det över tid varit trendigt och framförallt praktiskt för kvinnor i den äldre åldersgruppen, men på senare år ser vi att trenden även smugit sig neråt i åldrarna. Många yngre kvinnor uppskattar denna typ av byxor, eftersom de är bekvämare än de flesta jeans eller finbyxor – de sitter nämligen inte åt i midjan utan är mer följsamma och anpassar sig efter kroppen.

Bekvämlighet = snygghet

De kläder du är snyggast i är dem du känner dig bekväm i – detta är allmänt känt men tål att sägas igen. Bär du exempelvis ett par för tajt åtsittande byxor riskerar de att förstöra hela din dag, eftersom ditt fokus då hamnar på att dra i byxorna eller knäppa upp dem varje gång du ska sätta dig ned. Välj istället sköna plagg som du trivs i – det kommer att synas på dig och hela din utstrålning att du känner dig bekväm. Exempelvis kan ett par blå byxor med resår matchas med en vit skjorta och bli en stilig outfit som inte sitter åt. Komplettera med en kavaj så är du välklädd samtidigt som ingen kan ana att byxorna har resårlinning. Fokus bör ligga på att kläder ska vara bekväma, och i detta fall kommer snyggheten på köpet!

Välj rätt byxmodell eller design för dig!

Även om byxor med resårlinning är en egen byxmodell, så kommer de i många olika designer. För enkelhetens skull har vi delat in våra varianter i tre olika kategorier: de klassiska svarta, byxor med revärer och de färgglada.

De klassiska svarta

Som namnet antyder är detta en stilren byxa i svart – men nu med bekväm resårlinning! Svarta byxor är ett mångsidigt och praktiskt val och går att kombinera med nästan allt. Ta exempelvis en svart trekvartsbyxa med resår i midjan och matcha med en vit skjorta. Lägg till ett par pumps och en kavaj och du har business-looken färdig. Vankas det festligheter byter du endast ut skjortan mot en glittrig topp och adderar en läcker väska et voilà – du är festens stjärna!

Byxor med revärer

Denna trend har varit med ett tag och det är vi på Klingel lite extra glada över. Tillhör du skaran som vill att det ska hända någonting i din outfit, utan att behöva välja en helt mönstrad byxa, så passar revärer perfekt. Välj exempelvis en grå, blå eller svart byxa med revärer i en annan färg och helt plötsligt har byxan fått mer liv! Det är supersnyggt att matcha med en topp eller tröja i samma färg som revärerna. Vill du vara extra trendig kan du såklart gå all in med väska och skor i samma kulör!

Färgglada byxor

Om revärer inte är tillräckligt spännande föreslår vi en färgglad eller mönstrad byxa med resår. Är du riktigt vågad kan du satsa på en outfit i ett färgglatt mönster från topp till tå. Annars kan du välja att låta dina mönstrade byxor bli centrum i din outfit och matcha med en enfärgad topp i svart eller vitt och skor i samma färg. Det är också snyggt att fånga upp en färg från byxorna och matcha med en topp i samma nyans. Det finns oändligt många kombinationsmöjligheter så det är bara att prova sig fram.

Fler varianter

Byxor med resårlinning finns självklart även i olika designer, med exempelvis slits nedtill eller hög midja. Dessutom erbjuder vi också vida byxor med resår – perfekt om du inte vill att de ska sitta för tajt någonstans. Om du gärna vill bära byxor med resårlinning, men samtidigt inte vill att resåren ska synas föreslår vi att matcha byxorna med en längre topp eller tröja. Resåren syns inte men resultatet blir en bekväm och stilren byxa som är helt rätt i tiden. För dig som gillar att följa klädtrender är det annars väldigt populärt att lyfta fram resåren och visa den. Välj i så fall att göra tvärtom genom att stoppa in tröjan eller skjortan vid byxlinningen – det är minst lika snyggt. Och det bästa av allt: du väljer din egen stil!

Vi har byxor i ett brett storleksspann

En av Klingels visioner är att erbjuda mode för alla kvinnor och därför vill vi trycka lite extra på att vi har ett stort sortiment och väldigt brett utbud av storlekar. När det kommer till byxor med resår i midjan sträcker sig vårt utbud från storlek 34 ända upp till storlek 66. Vi hoppas därför att du ska hitta det du söker hos oss och göra nästa byxköp redan idag.

waiting...

KONTAKT
010 884 85 26 Helgfria vardagar kl. 8-18.
SÄKER BETALNING
 • Faktura
 • Konto
 • Postförskott
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FÖLJ OSS PÅ
VÅRA SAMARBETSPARTNERS
 • Payback
HANDLA TRYGGT
 • Trygg