2019-11-26 | lästid: 2 minuter

Det är med spänning och glädje vi välkomnar och presenterar Happy size som nykomling hos oss på Klingel. Varumärkets namn vittnar om dess koncept och utbud. Här hittar vi nämligen stora storlekar för både dam och herr där man verkligen inte har tummat på varken passform, komfort eller utseende. De tre just nämnda faktorerna måste ackompanjera varandra för att ljuv musik ska uppstå och med den en underbar kollektion. Mode för större kvinnor och män bör inte bara vara bekvämt utan naturligtvis visuellt övertygande. Detta är inte alltid en lika stor självklarhet när det kommer till plus size-kläder som hos övriga storlekar. Hos Happy size har modeexperter sorterat och sammanställt trendigt mode efter olika stilar och trender. Man har tagit hänsyn till de krav större storlekar ställer på linjer och passform, för att sedan skapa plagg där man inte tummar på utseendet. Med Happy size behöver du inte ta hänsyn till storleken utan bara till tycke och smak, något som inte alltid har varit en självklarhet.

Underbara damkläder i plus size

Att täcka över och dölja sina kurvor och den kropp man har skapats med är givetvis passé. Happy size hjälper dig istället att framhäva och lyfta fram det allra vackraste du har – din härliga kropp. Här har man tagit hänsyn till de snitt, mönster och skärningar större storlekar ibland kan kräva och skapat vackra plagg. Som kvinna ska man kräva plagg som är tilltalande både för kroppen och för ögat. Med Happy size kan du klä dig fint inifrån och ut eftersom de har ett stort utbud av underkläder också. Även underkläderna följer konceptet där plaggen är minst lika sköna som fina.

Herrplagg i plus size

Det har tidigare varit svårt att hitta trendiga herrkläder i stora storlekar. Man har istället fått nöja sig med en rak och enfärgad skjorta eller T-shirt samt jeans med dålig passform. Denna enformiga och obekväma stil bottnar i designers som begränsar sig på grund av storleken på plagget. Detta har givetvis inte Happy size tagit efter utan har istället skapat ett stort utbud av skjortor och jeans i generösa storlekar i massor med olika modeller. Just modellen är viktig att tänka på eftersom det är denna i kombination med storleken som är avgörande för om plagget sitter bra.

Redaktionens favoriter från Happy size:

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *