2020-08-28 | lästid: 2 minuter

Augusti börjar gå mot sitt slut, och som vi skrev i förra veckans inlägg vill man kanske skaffa sig lite nya och fina höstkläder. Då tipsade vi om bekväma tröjor, men idag är det istället dags att se över utomhusgarderoben. För även om hösten kommer med vackra färger och soliga dagar, brukar även en hel del regn hälsa på. I detta inlägg får du därför tips om gummistövletter och regnjackor som kan komma väl till pass på hösten.

Fina & bekväma gummistövletter

En skogspromenad på hösten kan vara något av de fridfullaste som finns. Och för att slippa riskera att bli blöt och kall passar ett par gummistövlar perfekt. Stövletterna på bilden nedan är ifrån märket SULMAN och är en trendig gummistövlett som passar dig som både vill ha något bekvämt, men också fint, på fötterna. Eftersom de är ankelhöga och har resårinfällningar är de dessutom enkla att ta både på och av. Vet du med dig att du lätt fryser rekommenderar vi att du tar på dig en extra varm strumpa, här kan du se våra alternativ för det. För visst vore det onödigt att förstöra en promenad eller cykeltur till jobbet genom att bli blöt och kall?

Länk: Regnstövletter

För att vara rätt rustad för regniga höstdagar bör du även skaffa dig en bra och tålig regnjacka. Denna fina jacka från Dress in är rakt skuren och kan stängas med både dragkedja och knappar. Den finns i tre färger – gul, ljusblå och marinblå – så att du kan välja den färg du gillar bäst. Och oavsett vilken färg du har på jackan så passar den perfekt med en snygg stövlett i vitt – så matcha jackan med stövletterna ovan och du är helt redo för höstens regniga dagar!

Länk: Regnjacka

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *