2019-10-25 | lästid: 1 minut

Då är det dags att piffa upp våra höstkappor och tillika vinterjackor. Detta görs allra bäst med hjälp av accessoarer och härliga färgdetaljer. Många väljer att använda sig av en och samma väska, mössa och halsduk hela vintern. Detta resulterar i en uttråkad kärlek till accessoarerna i slutet av säsongen. Detta gör dock ingenting eftersom du troligtvis har lyckats slita ut dina accessoarer vid det laget eftersom inga produkter mår bra utav att användas varje dag. En oskriven regel för att få plagg, skor eller accessoarer att hålla längre är faktiskt att låta produkten vila minst varannan dag. Detta gäller kanske inte dina mössor. Det gäller däremot skor, väskor och andra accessoarer som annars får stå ut med mycket väder och vind.

 Vi börjar med en klassiker. Denna kan bäras både på axeln eller över ryggen. Som ni ser i bild kan man stänga väskan med hjälp av en dragkedja. Den blå-turkosa färgen gör att den matchas till det mesta och dess generösa storlek gör att du får plats med bra mycket mer än plånbok och telefon.

Denna beiga lilla dröm är en mycket användbar sådan. Som du ser i bilden matchas den lätt tillsammans med brunt, rött och grått. Svarta linjer gör att väskan blir ett statement och kommer lyfta din outfit i höst!

Den lilla svarta! Här har vi en trogen följeslagare i höst om ni frågar oss på redaktionen. På tal om färgklickar så har vi en här. Den klarröda färgen kan som vi brukar säga: liva upp en outfit.

Vilken väska satsar du på i höst? Klicka dig in på vår hemsida för att botanisera bland flera väskor och accessoarer!

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *