2019-01-18 | lästid: 3 minuter

Allt känns nytt och fräscht och året har precis börjat. En del är redan i full gång med att infria sina nyårslöften medan andra drar på det lite till. Här på Klingel tänker vi i alla fall att det är lika bra att komma igång … inget att vänta på! Vi vill bli bättre på att guida våra läsare med stiltips, trender och mode i massor och detta vill vi göra bl.a. genom att fråga stjärnorna. Vad klär egentligen Lejonet bäst i? Vilka färger bör Skytten satsa på? Och hur ska Väduren inreda? Vi kommer att guida våra läsare månad för månad och idag börjar vi med Vattumannen.

Vem är Vattumannen?

Jo, först och främst hör stjärntecknet till elementet luft, vilket kan låta märkligt till en början, men studerar man en typisk Vattuman närmare blir det tydligt att det stämmer perfekt. Precis som luften omkring oss är Vattumannen en fri och oberoende själ. Stjärntecknet beskrivs som aningen oberäkneligt och sägs bara sällan följa en röd tråd i sina handlingar. Personer födda i Vattumannens tecken strävar efter något nytt och unikt. De är kreativa, företagsamma och kommunikativa. Ytterligare något förenar alla Vattumän, nämligen att de inte låter sig luras och att de följer sin egen individuella väg och sina egna idéer.

Vattumannens speciella stil

Alla dessa karaktärsdrag och egenskaper går naturligtvis igen i stilen och framtoningen hos Vattumannen och kan kort sammanfattas som ”annorlunda”. Vattumannen älskar att kombinera färger och snitt som man traditionellt inte förväntar sig. Vårt stjärntecken följer inte de senaste trenderna, utan skapar hellre själv morgondagens trender. Mottot när det kommer till mode lyder som följer: allt du gillar kan du också bära! Påverkad av elementet luft, väljer Vattumannen helst kläder och accessoarer som inte är pråliga eller kitschiga, utan klassiska färger som blått och grått och såklart något extra som silver – gärna metallic och glansigt på ytan – fast helst i kombination med en kraftig färg som får utgöra blickfånget. Kvinnor födda i Vattumannens tecken föredrar raka modeller och snitt. Något som gör hela situationen extra speciell är Vattumannens lek med stilbrott och influenser från olika moderiktningar och kulturer. Hon bär gärna nytt med gammalt, klassiskt med modernt och sportigt med elegant. En äkta modekameleont, är vad Vattumannen är!

Vattumannens inredning

Även mellan hemmets fyra väggar gillar Vattumannen att inreda otvunget och fritt. Hon bryr sig inte om hur andra gör, utan följer sin egen tankebana – hon shoppar det hon vill och nya idéer leder ofta till förändring. En ny » spegel här, en spännande tavla där … Vattumannen älskar förändring, omväxling och nytt och gör sig utan problem av med det gamla. Men överordnat allt detta finns en viktig ingrediens, och det är luften. Det måste finnas luft att andas och plats för alla tankar, idéer och kreativa faser som hör till ett liv som Vattuman. Hon måste ha utrymme att styra och ställa och ger sig ofta i kast med det udda och lite ovanliga. Inspirationen hämtas gärna från resor i främmande länder. Inte sällan ser man inredning i form av ovanliga souvenirer eller hela rum inredda i ett fjärran lands typiska stil. När det kommer till färger är Vattumannen stabil och lever enligt devisen » dämpade, blå toner ger lugn medan fräscha, gula toner sätter fart på kreativiteten.

Är du en typisk Vattuman? Då är det hög tid att förnya både garderob och hem! Vi har allt du kan tänkas behöva.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *