2019-02-18 | lästid: 2 minuter

Förra månaden fick vi veta allt om Vattumannens stjärntecken. Kunde du känna igen dig själv eller någon du känner i beskrivningen? Vi älskar att läsa om typiska karaktärsdrag och hur de återfinns i mode och inredning. Idag är det dags att presentera Fiskarna.

Sådana är Fiskarna

Om man studerar detta stjärnteckens typiska karaktärsdrag blir man varse att Fiskarna är ”mjukisar” som älskar svaga toner, är känslosamma och inkännande. De uppfattar tydligt omgivningens sinnesstämningar och man kan lugnt tillskriva Fiskarna en utpräglat social ådra. Yrkesmässigt väljer Fiskarna ofta att jobba med andras välmående och balanserar skickligt situationer och medlar när det kniper samtidigt som Fiskarna även tilltalas av yrken som kräver kreativitet och närvaro. Därför väljer Fiskarna gärna att måla, dikta och komponera. Men som sagt – det är de mjuka, ljuva tonerna som gäller, och det är nödvändigt för Fiskarna att kunna dra sig undan det snabba tempot i den verkliga världen. Fiskarna älskar lugn och dagdrömmeri!

Fiskarnas speciella stil

Fick du direkt en bild av Fiskarna? En lugn, inkännande person som älskar att drömma sig bort och samtidigt är kreativ och sinnlig? Allt detta återspeglas i hur Fisken klär sig. Hon älskar mjuka material i softa färger och med härligt fall och faller ofta för fantasifulla mönster. Beroende på sinnesstämning kan detta ge uttryck i en kvinnlig, romantisk stil men även i en sportig och praktisk. Kläderna måste få Fiskarna att må bra och passa till stundens sinnesstämning. Trender blir därmed mindre viktiga.

Fiskarnas inredning

Vad krävs för att man ska kunna glömma bort världen utanför, för att släppa själen fri och ladda batterierna? Det rätta svaret är en reträtt där man känner sig trygg. Fiskarna är mästare på att ordna just en sådan speciell fristad för sig själva och sina närmaste. Hemma hos Fiskarna är det mysigt – kanske inte så mycket ordning som ett kreativt och charmigt kaos. Skickligt kombineras här nya designerprylar med klassiska möbler som fyndats på loppis. Fiskarna gillar när det är varmt, mysigt och vänligt. »Kuddar och tyger med ornamentmönster, krumelurer och pärlor förvandlar Fiskarnas hem till något sagolikt. En annan viktig faktor i Fiskarnas liv är naturen. Det måste finnas kopplingar till naturen, det kan vara i form av »växter, kryddor, en liten brunn eller ett akvarium och det fulländar verkligen Fiskarnas inredning.

Redaktionen rekommenderar

Skriv något
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *